„Nincs vége a Madrid-válságnak, a Barça nyerte a Clásicót”

A világsajtó a Barçát magasztalja, Lopeteguit kritizálja

A sajtó Ernesto Valverde csapatát magasztalta, miután 5-1-re nyertek az El Clásicón, amely könnyen lehet, hogy a madridi vezetőedző, Julen Lopetegui vesztét jelenti.

The Guardian

„Luis Suárez hintett egy mesterhármast, a Barcelona ízekre szedte a sótlan Real Madridot. A Barcelona 5-1-es győzelme a csapat edzője számára a végét jelentheti. Most már Antonio Conte az új favorit.”

Le Monde

„Annak ellenére, hogy nem volt Messi, Suárez és a Barça felmosta a padlót a Real Madriddal. Az uruguayi csatár góljai által a katalánok 5-1-el szétzúzták a Real Madridot, és elfoglalták a La Liga első helyét.”

Corrie dello Sport

„A Barcelona 5-1-es győzelme Madridban az Antonio Conte-korszak kezdetét jelentheti. Az első derbi egy idő után Cristiano Ronaldo és Leo Messi nélkül, a katalánok megmutatták a Real Madridnak Lopetegui végét.”

L’Équipe

„Messi távolléte ellenére a Barça szétzúzta a Real Madridot. A Barcelona visszaállt a bajnoki táblázat tetejére egy meggyőző győzelemmel. Lopetegui csapata csak a kilencedik helyen tanyázik.”

***

Megemlékeznél a Madrid elleni 5-1-ről? A már ikonikus kezecske, spanyolul Manita, Piqué arca, és minden adat, ami az újabb történelmi győzelemhez kapcsolódik ott van ezen az egyedi darabon. Limitált példányszám, rendeld meg most, hogy ne maradj le róla!