„Számomra még mindig Messi a legjobb játékos a világon”

van Bommel és Lozano nyilatkozata a BL-meccs előtt

A PSV Eindhoven kedden az FC Barcelona otthonában játszik a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, így megtartotta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját a holland együttes edzője, Mark van Bommel, illetve Hirving Lozano, akit szóba hoztak a világbajnokság alatt a katalán csapattal is. 

Mark van Bommel szavai

„A Barcelona nem csak Messiből áll, de számomra még mindig ő a legjobb játékos a világon, még akkor is, ha nem mindig nyeri meg az Aranylabdát.”

„Nem érdekel, hogy ki kapja meg a mezét a meccs után. Mindaddig, amíg jó eredményt érünk el, mindannyian megküzdhetnek érte. De az egyetlen dolog, amit kértem tőlük, hogy ne a félidőben kérjék a mezét.”

Hirving Lozano szavai

„Jól ment a világbajnokságon, ami azt jelentette, hogy sok csapat nézte meg, hogy játszom, ami jó volt. Az ügynököm azt mondta, érdeklődik a Barça irántam. Egy álom lenne ebbe a klubba menni, de most a PSV-re koncentrálok és élvezem a futballt.”

„Ez egy valóra vált álom. Soha nem gondoltam volna, hogy itt játszhatok, [a Camp Nouban – a szerk.] hála Istennek ez most megadatik nekem. Ez egy fontos meccs számomra, és szeretném kihasználni ezt.”