„Dembélé szerezte a gólt, de mi egy csapat vagyunk”

Valverde a Spurs elleni meccs után

Habár Ousmane Dembélé nagyszerű gólt szerzett a Tottenham elleni mérkőzésen, a csapat vezetőedzője, Ernesto Valverde visszafogottan dicsérte játékosát. A spanyol szakvezető nagyon elégedetten beszélt a csapat második számú hálóőréről is, Jasper Cillessenről, és reméli, hogy a holland kapus marad a Barçánál.

Dembélé

„Dembélé kihasználta az előtte nyílt teret, majd hidegvérrel értékesítette a lehetőségét, de mi egy csapat vagyunk, és ugyanazért a célért küzdünk. Mindig a győzelemre törekszünk. Az ilyen ügyek a csapatra tartoznak [mint a késése – a szerk.], és az öltözőn belül fogjuk megoldani.”

Tottenham

„Jó mérkőzést játszottunk egy olyan csapat ellen, akik komoly célért küzdöttek, és sokat kockáztattak.”

Cillessen

„Luxus, hogy Jasper velünk van. Akármikor játszik, megmutatja, milyen remek hálóőr. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ő is és Marc is minket erősít. Nem tudom, hogy eligazol-e. Nagyon magas szintet képvisel, nekünk pedig szükségünk van két ilyen képességű kapusra. Nagyon sok fontos meccsünk van még hátra, és szeretnénk mindent megnyerni, ezért a legjobbakra van szükségünk. Remélem, hogy velünk marad. Boldog annak ellenére is, hogy kevesebb lehetőséget kap.”