“Soha semmilyen ponton nem írhatod le a Madridot”

Ernesto Valverde boldog lehetett a Barça újabb madridi győzelmét követően, de ami a bajnoki címet illeti, továbbra sem zárná ki a blancókat a esélyesek közül. A BL-ről nem is beszélve.

Sergio Ramos és a játékvezető

“Beszéltek a dologról az öltözőben, de én nem láttam semmit. Kemény meccs volt, mint általában a Klasszikusok”

A Madrid 12 pontra

“Semmilyen ponton nem lehet kizárni a Madridot a versenyből. Még egy egész világ hátra van a végéig. A Madrid képes sorozatban nagyon sok pontot gyűjteni és ott van az Atlético is. Erre gondolni abszurd, ha ezt csinálod, el is kezdesz veszíteni. A Madrid továbbra is ott lesz, nem csak az Atlético az ellenfél. Még nagyon sok van hátra.”

Vinícius

“Sokkal jobban védekeztünk, mint szerdán és jobban támadtunk is. Jónak láttam, mint mindig, de ha te jobb vagy, azt az ellenfél is megérzi.”

Játék

“Sokkal jobbak voltunk. A Kupában egyszerűen nem járt körbe a labda, ma viszont tettünk egy lépést előre. Kemény meccs volt, és nagyon szoros is. A Lyon ellen nem voltunk pontosak a kapu előtt, de ez ilyen… egyik nap belövöd, másik nap nem. Az a lényeg, hogy mindig legyél közel az ellenfél kapujához. A hozzáállásunk jó volt a mérkőzéshez. Az egyáltalán nem volt hatással ránk, hogy most Bale játszott Lucas helyett.”

Messi

“Mindenképpen földönkívüli játékos. Mindig, amikor magához veszi a labdát, történik valami.”

A Madrid és a BL

“A győzelmek megerősítenek lélekben, és még inkább, ha kettőt érsz el a Bernabéuban. Tavaly nagyobb volt a lemaradásuk a Ligában, és végül megnyerték a BL-t. A Madrid bizonyította, hogy mindig tud trófeákat nyerni.”

Rakitic

“Ivan kivételesen kiegyensúlyozott játékos. Minden percben, minden meccsen. Remekül játszik össze a többiekkel, odaér a kapu elé is, jól lő, számos helyen bevetheted. Nagyon boldogok vagyunk miatta.”