„Tisztelnünk kell a Lyont és meg kell tegyünk mindent a győzelemért”

Arthur elnézést kért, amiért elment Neymar bulijára

A Lyon elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen előtt Arthur Melo nyilatkozott. A brazil középpályás a mérkőzés mellett beszélt a saját helyzetéről, valamint két jó barátjáról, Coutinhoról és Neymarról is.

Lyon

„Nagyon koncentráltak vagyunk, tisztában vagyunk a nehézségekkel és a ránk nehezedő nyomással. Jól fel kell készüljünk és a legjobb formánkat kell nyújtsuk.”

A párizsi buli

„Úgy vélem hibáztam, hogy elmentem. Néha jól döntesz, néha sajnos nem, de vállalom a következményeket. Számítottak a jelenlétemre, tudtam mit csinálok, ezért szeretnék elnézést kérni. A gyógyulásom során a csapattársaim nagyon sokat segítettek, nagyon hálás vagyok nekik is és a szakmai stábnak is ezért. Szerencsére a sérülésem már a múlté és szeretném a legjobbamat nyújtani.”

A Bajnokok Ligája

„A Bajnokok Ligája egy nagyon különleges sorozat, a csapat minden tagja nagyon szeretné megnyerni. Amikor a Wembleyben léptem pályára, akkor tudatosult bennem, hogy mennyire. A legjobbunkat kell nyújtsuk a pályán, mindent meg kell tegyünk a győzelemért.”

A nagy este

„Természetesen régóta várok erre a pillanatra. A legjobb és a legfontosabb sorozat, nagyszerű show lesz a szerdai. Mindent el fogunk követni, hogy győztesen jöjjünk le a pályáról.”

Coutinho

„Coutinho zseniális, ő az egyik legjobb játékos a világon. Tudja, hogy néhány meccsen nem nyújtotta a legjobbját, de mi, akik ismerjük, tudjuk mire képes, hogy milyen sokat segít a csapatnak. Bízunk benne és reméljük hamarosan ismét csúcsformába lendül.”

Neymar és a Real Madrid

„Erről a lehetőségről neki kell dönteni a családjával. Én, mint a barátja a legjobbat kívánom neki, akkor is ha a PSG-ben marad és akkor is ha egy másik klubhoz igazol.”

Rivaldafény

„A beteljesült álmomat élem és nem gondoltam, hogy ez ilyen hamar eljön. A szurkolók türelmesek velem. Érzem a felelősséget és meg kell feleljek ezeknek a nagy elvárásoknak. Nem szabad hagynom, hogy elszálljak magamtól. Nem állhatok le, nem hihetem azt, hogy már mindent megtettem. Továbbra is fejlődnöm kell nap, mint nap.”

A Barça stílusa

„A Barçának egyedi stílusa van, teljesen mindegy ki játszik, de mindenkiben közös, hogy mindig győzni szeretnénk.”

Versenyhelyzet

„Megtiszteltetés, hogy ilyen nagyszerű játékosokkal játszhatok egy csapatban. Fiatal vagyok, sokat kell még tanulnom, de nagyszerű érzés, hogy ennek a csapatnak lehetek a tagja és itt tanulhatom meg mindezt. Természetesen van versenyhelyzet, de segítünk egymásnak, barátok vagyunk, nagyon jó a társaság. Az edzők és a szakmai stáb tagjai is rengeteget segítenek, hogy fejlődhessek.”

Riválisok

„A Real Madrid és a PSG nagyszerű csapatok, de akik kiejtették őket tiszteletet érdemelnek, mert megérdemelten jutottak tovább. A mi ellenfelünk a Lyon, koncentrálnunk kell és megadnunk nekik a maximális tiszteletet.”

Fizikai állapot

„Mindenki tudja, hogy egy sérülés után időbe telik, hogy felvedd a ritmust. Jól érzem magam, képes vagyok 90 percet játszani. Nagyon hálás vagyok azoknak, akik hozzájárultak, hogy ilyen gyorsan felépüljek.”

*Szeretnél egy igazán egyedi Barçás pulóvert? Csak színt kell választanod, mert az anyaggal és a mintával biztosan nem lősz mellé!