„Az ellenfél közönsége szenvedi és élvezi is Messi játékát”

Valverde

Nem lehetett oka a panaszra Ernesto Valverdének a Sevillában bemutatott vasárnap esti produkció után. Elismerte, hogy jó meccset játszottak, és élni tudtak az Atlético által kínált eséllyel.

„Egy nagyon kemény hétközi mérkőzés után voltunk. Jól sikerült a letámadásunk, sokszor mélyen le tudtunk támadni, és így veszélyesen értünk fel a kapujukig. Tudtuk, hogy ők is le fognak támadni, megpróbálják megszerezni a labdát, és nem akartuk, hogy kontroll nélkül maradjunk. Az első félidőben nagyon jók voltak, de ők a tűzzel is játszanak ugyanakkor, és minden alkalommal, ha már sikerült átjutottunk a félpályán, veszélyt tudtunk teremteni.”

Messi

„Leo meccse egészen rendkívüli volt. Három gólt szerzett, de lehetett volna akár négy is. Az evidens, hogy milyen kategóriájú játékos ő valójában. Annak ellenére, hogy az ellenfelek gólokat kapnak tőle, ők is élvezhetik ezt a korszakot, amiben ő játszik. Ezt lehet élvezni, és ezt ismerte el a közönség. Jelzésértékű, hogy ilyen ovációt kapott, ez egy nagy elismerés. A rivális csapat közönsége ezt megszenvedi, és el is ismeri, azért, amilyen kategóriájú játékosról van szó, és azért mert élvezhetik a teljesítményét.”

LaLiga

„Ez egy életbevágóan fontos meccs volt, különösen az Atlético veresége után. Egy nagy lépést tettünk előre. De szerények kell legyünk, aláírtuk volna előre ezt a helyzetet, ugyanakkor még vannak hátra meccsek bőven. Jobb az óvatosság, mert még adott lehet az esély az ellenfelek előtt, hogy megfordítsák ezt a szituációt. Úgyhogy tovább kell gyűjteni a pontokat.”

Luis Suárez

„Úgy tűnik, hogy egy húzódása van, de ezt később lehet jobban látni. Az ő gólja is óriási volt.”

Triplázás esélye

„Nem nyertünk még egy trófeát sem, úgyhogy nem gondolunk a triplázásra. Meg fogjuk próbálni megnyerni a címeket. Még nem vagyunk bajnokok.”

*Kivételesen puha, 100% organikus pamut alapanyag, három választható szín, és egy egyedi minta, ami mindig aktuális marad! Rendelj most!