Solskjaer: „A BL néha produkál érdekes eredményeket…”

Messit nem lehetetlen megállítani, de nagyon nehéz | Pogba lehet a döntő faktor a számukra

 

A Manchester United norvég menedzsere, Ole Gunnar Solskjær, akit nemrég véglegesítettek a pozíciójában a Vörös Ördögöknél, elárulta, hogy mosolyogtak a sorsolás után, mert a Barcelona ellen pályára lépni önmagában egy kihívás. Solskjær úgy véli, hogy nem csak Messire kell figyelniük, hanem a katalánok többi klasszisát is semlegesíteniük kellene majd a szerda esti meccsen. 

„Meccsről meccsre haladunk, mindig a soron következő a legfontosabb a számunkra. Ha a Barça ellen lépsz pályára, természetes, hogy szintet kell lépned, mert az átlagos itt már nem elég. Tisztában vagyunk vele, hogy a legjobbunkat kell nyújtanunk a katalánok ellen. A PSG ellen hazai pályán nem sikerült ezt elérnünk, noha a visszavágó óriási önbizalmat és hitet adott nekünk a folytatásra.”

Sérültek az angolok keretében

Rashfordnak speciálisan kellett bemelegítenie, reméljük, hogy nem érez fájdalmat majd a tréning után. Meglátjuk a szerdai nap folyamán, remélhetőleg bevethető lesz már. Maticcsal kapcsolatosan is bizakodunk, de ő is sérüléssel küzd. Herrera minden bizonnyal nem lesz játékra alkalmas állapotban. Valencia és Bailly pedig egészen biztosan nem léphetnek pályára.”

„Alexis Sánchez kedden edzett először a csapattal, de szerda este még nem játszhat. Nála a cél az, hogy a hétvégi összecsapáson már számolhassak vele.”

Ki lehet a nyerőember a hazaiaknál? 

„Ha Paul (Paul Pogba – a szerk.) a legjobbját nyújtja, akkor képes eldönteni az ilyen mérkőzéseket. Az ő feladata nem más, minthogy játszassa a csapatot, hogy teremtsen lehetőségeket. Önmagától értetődő, hogy komoly teljesítményt várok tőle a Barcelona ellen.”

Leo Messi a történelem egyik legjobbja

„Fantasztikus labdarúgó, és amikor befejezi, úgy fog bevonulni a történelemkönyvekbe, mint a valaha futballozó egyik legnagyszerűbb játékos. Nagyon nehéz lesz őt semlegesíteni, de semmi sem lehetetlen. Mi azonban nem fókuszálhatunk csakis rá – 11 fő játszik majd 11 fő ellen. Egyébként is milyen különösebb terved lehetne arra, hogy megállítsd a világ egyik legjobbját?”

„Amikor láttam, hogy a Barçát kaptuk a sorsoláson, mosolyogtam, mert tudtam, hogy ez egy kihívás lesz a számunkra, amit örömmel elfogadunk. A Bajnokok Ligája sokszor produkál érdekes eredményeket, ezt alighanem a Barcelona is megtapasztalta már a saját bőrén. Semmi sem fog tehát eldőlni a Camp Nouban lejátszandó második felvonásig. A legjobb arcunkat kell mutatnunk ahhoz, hogy egy jó eredménnyel utazhassunk majd Katalóniába.”

Elmennél szerda este megnézni az MU – Barçát, de nincs olyan táskád, ami egyszerre praktikus az értéktárgyak tárolására és ki is fejezi, hogy kinek szurkolsz? Akkor az alábbi „tornazsákot” pont neked terveztük! Válassz a színek és a minták közül!