„Nem felejtettük el, 10 pont még kell a bajnoksághoz”

A Barça kedden játssza a visszavágóját a Manchester Uniteddel, de Valverde edző igyekezett úgy „eladni” a most következő Huesca elleni bajnokit is, hogy „minden meccs fontos, így ez is”, illetve hogy most azért rotál a kelleténél jobban, mert ezzel a csapattal szerinte jobb esélyekkel indulnak a három pontért. 


Rotáció lesz

„Igen, lesznek változtatások holnap, mert a versenynaptár nagyon nehéz. Nem felejtettük el, hogy még 10 pontot meg kell szereznünk, ha bajnokok akarunk lenni. Meg kell nyernünk még három meccset és egyen döntetlent játszani, hogy bajnokok legyünk. A változtatások célja, hogy versenyképesebb csapatunk legyen.”

Huesca

„Veszélyes meccs ez, és oda kell figyelnünk nagyon. Volt egy edzőváltásuk, és az új edzőnek egészen más elképzelései vannak a futballról. Úgyhogy az őszi meccsekből nem lehet kiindulni, most néha öt, néha négy védővel állnak fel.”

Diego Costa nyolc meccsre szóló eltiltást kapott

„Egy nyolc meccses eltiltás már figyelemre méltó. A négy meccsest el tudtam képzelni korábban. Azt gondoltam, hogy ahhoz hasonló lesz. Nyolc meccs igen jelentős, ezt nem fogom tagadni.”

Jó formában vannak

„Jó állapotban és jó élmények után vagyunk. Nem tudjuk, hogy mi fog történni, de nagyon várjuk ezeket a meccseket és a szezon utolsó szakaszát.”

Dembélé

„Számára nagyon fontos a holnapi meccs, de nem a Manchester United elleni mérkőzés miatt, hanem az Huesca miatt. Azt tudjuk, hogy a közvélemény fókusza egyes meccsekre irányul, de minden meccs fontos.”