“Akárhol is van Messi, meg fog gyűlni vele a bajod”

Klopp a visszavágó előtt

A Livepool vezetőedzője, Jürgen Klopp megtartotta a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágó előtti sajtótájékoztatóját. A német szakvezető elárulta, hogy Salah és Firmino is biztosan kihagyja a keddi mérkőzést sérülés miatt, de meg fogják próbálni kiejteni ellenfelüket. Klopp dicsérte Messit, és elmondta, hogy szeretné, ha hasonlóan játszana csapata, mint az odavágón, így ha ki is esnek, szépen búcsúznának a szurkolóik előtt.

Salah és Firmino nem fog játszani

“Sem Salah, sem Firmino nem fog rendelkezésre állni holnap. Megpróbáljuk megnyerni a mérkőzést. Salah agyrázkódást kapott. Már jól van, de egészségügyi szempontból még nem eléggé. A világ legjobb támadói közül kettő nem fog a rendelkezésemre állni holnap, és négy gólt kell szereznünk, hogy továbbjussunk. Ez nem teszi könnyebbé az életünket, de amíg van 11 játékosunk a pályán, meg fogjuk próbálni.”

A Roma jobb helyzetben volt tavaly

“A 3-0-ás állás nyilvánvalóan nem az a szituáció, amit a visszavágó előtt akartunk. Lehetőségünk van továbbjutni a döntőbe. Azt hiszem, hogy meg kell próbálnunk. A Romának a tavalyi szezon negyeddöntőjében a Barcelona ellen idegenben volt gólja. Ez egy nagy különbség, de ez ad reményt nekünk.”

Jól játszottak az odavágón, de Messi nem kegyelmezett

“Barcelonában szerettünk volna egy vagy két gólt szerezni, amely lehetővé tette Messinek, hogy ilyen helyzetbe kerüljünk. Akárhol is van Messi, meg fog gyűlni vele a bajod. Ha egy olyan eredményt üldözöl, mint mi az odavágón, és kockáztatsz a Barcelona ellen, akkor le fognak csapni. De az tetszett, ahogy próbálkoztunk. Ami a teljesítményt illeti, jó lenne, ha holnap hasonló módon játszanánk.”

Szükségük lesz a szurkolókra

“Remélem, hogy a stadion dübörögni fog, mielőtt gólt szerzünk. Nem csak akkor, amikor gólt kell szereznünk. Nem szabad engednünk a Barcelonának, hogy gólt lőjenek nekünk, és ez nem történik meg nagyon gyakran. Tudjuk, hogy milyen nagy a kihívás. Megpróbálunk 100%-ot adni, de ez nem jelenti azt, hogy működni is fog. Ha meg tudjuk csinálni, az csodálatos. Ha nem, akkor is a legszebb módon essünk ki.”

***

*AKCIÓS termék: -40%! Olyan Barcás dekorációt keresel a szobádba, ami eredeti és sosem veszíti el az aktualitását? Ezzel a poszterrel megtaláltad. Rendeld meg kedvezménnyel!