Lenglet: „Kíváncsian várjuk, hova igazol Griezmann”

A bekk szerint a honfitársa a Liga legjobbjai közé tartozik

 

Az FC Barcelona gall hátvédje, Clement Lenglet is kiemelt figyelemmel követi, hogy hova is igazol majd az Atlético Madridtól való távozását már bejelentő, ám az új egyesületének kilétét még nem felfedő Antoine Griezmann. 

Lenglet a napokban a francia válogatottal készül a Bolívia, Törökország és Andorra elleni találkozókra, melyeken első ízben kaphat majd lehetőséget a címeres mezben. A Barcelonába 2018 nyarán érkező Lenglet meghívója nem meglepő, hiszen kiváló első évet zárt Katalóniában, mindezt úgy, hogy még a fejlődési potenciál is bőven benne van.

Csütörtök este a középső hátvéd volt a soros az edzőtáborban, hogy nyilatkozzon a sajtó munkatársainak, amikor is beszélt a honfitárs Antoine Griezmann jövőjéről is.

Griezmann benne van a Liga legjobb három vagy négy játékosa között, egy zseni. Számtalan éve magas szinten teljesít a bajnokságban és rengeteg gólt szerez. Nem csak az Atlético, de a spanyol bajnokság egyik csillaga is. Azt már kijelentette, hogy távozik az Atléticóból a nyáron, ám az új klubját még nem jelentette be. Még nem tudjuk, hova is igazol tehát, ám kíváncsian várjuk a bejelentést.

*A hétköznapokon is bárhol felvehető, elegáns v-nyakú pólót keresel, és ráadásul Barçásat? Íme az egyik tippünk!