„El Clásico? Nem számít az időpont”

Lenglet a Slavia előtt

Az FC Barcelona játékosai közül Clément Lenglet tartott sajtótájékoztatót a Slavia Praha elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. A francia játékos többek között dicsérte az ellenfelet, és megköszönte a cseh edző hozzá fűzött szép szavait. Umtiti kapcsán elmondta, hogy nincs szó komoly sérülésről, illetve szót ejtett arról is, hogy neki nem számít, mikor játsszák le az El Clásicót.

„Tudjuk, hogy egy tehetséges és támadóerős csapatról van szó. Szeretnek támadni, és az Internek és a Borussiának is gondot okoztak. Tudjuk, mit kell tennünk, és tiszteljük őket, mert nagyon jól végzik a dolgukat. Atletikus csapat: sokat futnak és gyorsan teszik azt. Ez egy taktikus mérkőzés lesz sok párharccal, és a legjobbunkat kell nyújtani a győzelemhez. Versenyképes csapatuk van, amit több Bajnokok Ligája-mérkőzésen is láthattunk.”

Umtiti sérülés miatt nem utazott

„Jobban szeretjük, ha egy játékosnak nincsenek sérülései. Samu kapott egy erősebb rúgást, és azt javasolták neki, hogy maradjon inkább otthon. Nagyon jól játszott az Eibar ellen, az volt az első mérkőzése, és nagyon jól végezte a dolgát. Most rosszkor jött neki ez a sérülés, szüksége van egy kis időre, de nem komoly a baj.”

A Slavia edzője dicsérte

„Szeretném megköszönni a Slavia vezetőedzőjének a szavait, örülök, hogy ezt hallottam. Egyénileg jó volt ez előző szezonom. Most ismét új célokkal kezdtünk, jól érzem magam a csapatban, az edzővel és a szakmai stábbal is. Többet tudok mutatni, és tudok még fejlődni. Csak 24 éves vagyok, még jobb szeretnék lenni.”

El Clásico

„Akkor játszom a meccseken, amikor vannak. Az El Clásico egy más meccs, nagy figyelem veszi körül, és sok szurkoló. Nem számít, mikor lesz lejátszva.”