Ki lesz a jobbhátvéd – Bellerín is lesérült

Nem csillapodik a sérüléshullám a Barcelonánál, kedden edzés közben Bellerín kellemetlenséget érzett a bal talpán, így hamarabb vonult az öltözőbe, részletesebb orvosi jelentést szerdán tesz közé a Barça. Ezzel hét főre emelkedett a beteget jelentő futballisták száma. Az összes jobbhátvédként bevethető játékos lesérült, így  lehet, hogy Xavinak kényszerből át kell állnia a három középső védős felállásra.

Bellerín a keddi edzésen szúrást érzett a bal talpában, ezért a tréninget nem is tudta befejezni. A Barcelona közleményt adott ki a spanyol jobbhátvéd sérüléséről, és hogy szerdán orvosi vizsgálatok alá vetik, hogy a fájdalom okát és mértékét meghatározzák.

Jelenleg nem lehet tudni, hogy Bellerín mikor lesz képes újra a csapat rendelkezésére állni.

Ez a hír újabb csapás Xavi számára, hiszen a Nemzetek Ligája válogatott összecsapásokon négy játékos sérült le: Koundé, Araújo, Memphis, De Jong, de ide lehet sorolni Dembélét is, akit a francia vezetőedző biztonsági okból nem tette be a keretbe vádliproblémák miatt.

Főhet Xavi feje – Sérüléshullám a válogatott találkozókon

Kezd erősödni a három középső védővel felálló játék lehetősége Mallorcán vagy Milánóban az Internazionale ellen.

Potenciálisan négy jobbhátvédje volt a katalánoknak: Bellerín, Roberto, Araújo és Koundé, most viszont mindannyian sérültek.