* Ismerd meg az 1xBet Appot: fogadj vele bárhol, bármikor a telefonodról

A világ nagyot változott abban, hogy az emberek ma már folyamatosan úton vannak, nem állnak meg egy pillanatra sem, és ez ráadásul folyamatosan gyorsul. Ezért a kommunikációban is az élet részévé vált, hogy utunk során kommunikálunk, az emberek pedig folyamatosan ennek megfelelően keresik a számukra legkényelmesebb megoldásokat.

Az innovatív 1xBet ezt az igényt érzékelve fejlesztette ki tökéletesítette mobil applikációját, mely több mint 60 nyelven elérhető. Most a regisztrált 1xBet játékosok mindössze néhány kattintással megtehetik a fogadásaikat bárhol is járnak az adott pillanatban. Az app segítségével tudnak élőben nézni sporteseményeket, játszani kaszinó játékokat és élvezettel használni még sok-sok elemét az oldalnak, nem említve magát a nyeréssel járó élményt.

Nézzük meg, mit ajánl az 1xBet appja!

Sok-sok fogadási piac

Ahogyan az 1xBet site-ja, ugyanúgy az app is számos sporthoz és a legjobb oddsokhoz vezeti a felhasználóit. Az app a nagy, népszerű sportok mellett, mint a foci, tenisz vagy kosárlabda kínál olyan kevésbé ismert sportágakat is, mint a pesäpallo, azaz a finn baseball, vagy az ügetés.

A megszokott és kevésbé megszokott sportágak mellett az 1xBet lefedi az esports eseményeket is. Az esports napjaink leggyorsabban fejlődő fogadási területe, és az 1xBet-en élvezhetők olyanok, mint a CS:GO, Dota 2, LoL.

Amikor a fogadáshoz érünk, fogadhatunk aktuális eseményekre, közeljövőbeli eseményekre és nagyon hosszú kimenetelű lehetőségekre is, mint például a 2022-es Labdarúgó-világbajnokság. Fontos nem megfeledkezni arról, hogy az 1xBet app nem csak a sport fogadásról szól. A platformon minden féle érdeklődés és hobby mentén lehet tenni fogadásokat, beleértve a mozit, a zenét, űrkutatást, tehát a fogadók a saját ismeretanyagaik alapján ilyen témákra is köthetnek fogadásokat, és nyerhetnek.

Széles fogadási piac kínálat

Minden egyes 1xBet által kínált esemény számos fogadási piaccal kerül meghirdetésre. Ez nem csak érdekesebbé teszi magát az ajánlatot, de több lehetőséget kínál a nyerésre is. Olyasmik, mint, hogy mikor ér véget egy UFC küzdelem, vagy hány pontot szerez egy csapat félidőig, az első gól ideje a fociban, a különböző, szettarányra vonatkozó hendikepp fogadások a teniszben, vagy a legalacsonyabb ugrása egy atlétának mind-mind fogadható témák, és az 1xBet folyamatosan növeli ezen fogadási lehetőségek számát.

Zökkenőmentes és gyors tranzakciók

Pénzt befizetni és kifizetni nagyon egyszerű folyamat. Soha nem volt ilyen egyszerű akár pénzt feltölteni, akár kivenni a számlánkról. Az 1xBet app számos fizetési megoldást kínál, így mindenki számára adott az az út, amit a leginkább preferál. Beleértve a bank kártyás fizetéseket, az e-walleteket, a banki átutalásokat vagy a kriptovalutákat is. És a legjobb az egészben, hogy jutalékok nélkül működik.

Egy teljesen felhasználóbarát applikáció

Amikor az 1xBet applikációja készült, végig szem előtt tartották, hogy teljes funkcionalitású és mindenki számára a legkényelmesebb legyen. És ez még nem volt elég, mert még egy lépéssel tovább mentek, és engedélyezték a felhasználók számára, hogy személyre tudják szabni az applikációt azzal, hogy a kedvenc eseményeinket be tudjuk küldeni a kedvencek közé. Így a fogadók könnyen elérhetik a kedvenceiket ez alatt a funkció alatt. Így senki nem fog elfelejteni megtenni egy fogadást vagy figyelemmel követni egy eredmény alakulását ez alatt a szekció alatt.

Annak érdekében, hogy a fogadók mind könnyen elérjék a számukra szükséges információkat, az 1xBet app magába foglal eredmények menüpontot is. Statisztikák minden sportról, sporteseményekről, és csapatokról, mind-mind fellelhetők egy helyen, és használhatók a jövőbeni fogadásainkhoz.

Értesítések

Az 1xBet app akkor is nagy segítség, ha a játékos feliratkozik értesítésekre, melyek emlékeztetni fognak a számára érdekes eseményekről és promóciókról, ha időközben ilyen következik be. Például ha egy büntetőrúgás vagy egy piros lap történik egy focimeccsen.

Ez a lehetőség interaktívabbá teszi a fogadást, és a fogadók azonnal eljuthatnak a számukra érdekes játékokhoz, fogadási piacokhoz, és ÉLŐ módban tehetnek fel nyerő fogadásokat. Amellett, hogy követhetik is, mi történik kedvenc csapatukkal az adott meccsen.

Igazi élő fogadási események

Az élő sportesemények nagyon fontosak a fogadóknak, mert ez adja az igazán izgalmas fogadási élményeket. Az 1xBet applikációjának élő esemény oldala maximálisan optimalizált okostelefonokra, így havonta 10.000 sportesemény nézhető élőben a platformon keresztül tökéletes élményt garantálva.

Ahhoz, hogy megnézzük a műsorlistát, elég kiválasztani a menüben az eseményeket, majd a “stream”-re kattintanunk. Kapcsold be az adást, és élvezd, szurkolj!

Számos exkluzív szórakozás az 1xGames-en

Ha nálad nem a sport a fő irány, vagy más is érdekel, semmi gond. Az 1xBet számos érdeklődési igényt igyekszik kielégíteni, és az appon keresztül elérhetővé tenni. A játékosoknak lehetőségük van arra, hogy egészen egyedi játékokkal játsszanak az 1xGames-en – mind desktopon, mind mobil appon.

Számos különleges játék közül választhatnak, olyan témák mentén, mint a Star Wars, vagy minden a Forma-1 kapcsán, kiváló grafikákkal és funkciókkal.

Innovative promóciók – nagy nyeremények

Az 1xBet neve összefonódott a nagy nyereményekkel és bónuszokkal. Minden egy remek üdvözlő bónusszal indul, mely megduplázza az első befizetésünket. De nem ez a vége. A látogatók részt vehetnek még számos más promócióban, például megnyerhetik a legújabb okostelefonokat, kaphatnak kockázatmentes fogadásokat és még különleges születésnapi bónuszt is.

Az aktuális ajánlatok listája mindig elérhető a promóciók tab alatt.

Ügyfélszolgálat éjjel-nappal, a hét minden napján

Amellett, hogy szórakozást és nagy nyereményeket kínál az 1xBet, azért is felel, hogy az ügyfeleinek minden kérdésében támogatást és segítséget nyújtson és oldja is meg a problémákat. Az ügyfélszolgálat több mint 30 nyelven működik, a játékosok ezt közvetlenül az appon keresztül is elérik és máris chat-elhetnek egy operátorral. Az ügyfélszolgálati csapat arra törekszik, hogy mielőbb válaszolja meg a felmerült kérdéseket.

Letöltési link az Android apphoz

Link, hogy hogyan töltsd le az iOS appot