„Iniesta? Olyan, mint Harry Potter”

Luis Enrique szerint egy igazi varázsló | Még az utolsó szezonjában is varázsolt

Andrés Iniesta 22 év után és 32 trófeával a személyes vitrinjében távozott Barcelonából az elmúlt hónapban, jelenleg pedig már a spanyol válogatottal próbálja megnyerni az oroszországi világbajnokságot. Akik emlékeznek Iniesta pályafutásának a csúcsára, azok tudják, hogy a középpályás még az elmúlt idényben nyújtott teljesítményénél is sokkal, de sokkal többet tudott adni a csapatnak. Ahogy azonban azt az alábbi videó is mutatja, Iniesta még a tavalyi szezonban is szenzációs volt: a labdák egészen véletlenül mindig oda érkeztek, ahova kellett, ahol a társaknak szükségük volt rá. 

Iniesta a spanyol labdarúgás legkreatívabb játékosa. Olyan, mint Harry Potter. Egy, kettő, három és shhhhh… Ő nem csak egy játékos. Ő egy igazi varázsló.

Luis Enrique a fenti szavakkal foglalta össze a spanyol labdarúgó képességeit. Nem igazán lehet belekötni a mondandó lényegébe.

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.