Suárez szeret a Madrid ellen játszani

Eddig minden egyes barcelonai szezonjában betalált az ősi riválisnak

Luis Suárez klasszis formájára mindig szüksége van a Barcelonának, ez pedig hatványozottan igaz lesz Leo Messi távollétében a hétvégén. Noha a dél-amerikai csatár gyenge formában kezdte az idényt, a Real Madrid elleni mutatója bizakodásra adhat okot a vasárnap délutáni Klasszikusra. 

Suárez ugyanis eddig az összes barcelonai idényében betalált a Real Madridnak legalább egy alkalommal. A helyszín sem nagyon érdekli, vette már be a madridiak kapuját mind a Santiago Bernabéu stadionban, mind a Camp Nouban. Az első idényében (2014-15) tavasszal villant, és lőtt győztes gólt hazai pályán a 2-1-es siker alkalmával.

A 2015-16-os szezonban a fővárosban duplázott a 0-4-es győzelem során, míg a 2016-2017-es idényben hazai pályán fejelt Keylor Navas kapujába egy rögzített játékhelyzet után. A tavalyi szezonban aztán mind Madridban, mind Barcelonában hatékony volt a kapu előtt: a fővárosban ő szerezte meg a vezető találatot, Barcelonában pedig szintén az 1-0 fűződik a nevéhez, miután egy parádésan végigvitt akció után Sergi Roberto beadását lőtte akrobatikus mozdulattal a kapu bal oldalába.

Suárez góljai a gránátvörös-kék mezben a Madrid ellen:

Igazán egyedit keresel a Barçás ruhatáradba? Kijöttünk az új cuccokkal, nézz körül és válassz!