Újra lábról lábra járt a labda: túl az első csoportos edzésen | VIDEÓ

Hétfőn tartotta a Barcelona az első olyan edzését, ahol már nem egyéni munka volt csak, hanem végre egymással játszhattak a játékosok, együtt gyakorolhattak.

Még nem dolgozhatott együtt minden játékos, de egyszerre tízen már a pályán lehettek, így két csoportot formáltak mezőnyjátékosokból, és a kapusok külön edzettek. Végre újból voltak egyérintős gyakorlatok, lehetett gyakorolni a labdavesztés utáni visszatámadást, úgy általában a labda került a főszerepbe, ami eddig nem valósulhatott meg tökéletesen. És ez nyilván még jobb lesz, ha már mindenki együtt dolgozhat.

Külön említést érdemel Luis Suárez, aki hivatalosan még nem egészséges, még nem kapott orvosi engedélyt a játékra, de ő is teljes értékű munkát végzett, és nem voltak panaszai.

A két csoportot így alakították ki:

1-es csoport: Piqué, Sergio Busquets, Luis Suárez, Messi, Jordi Alba, Sergi Roberto, Arturo Vidal, Ansu Fati, Riqui Puig, Araujo

2-es csoport: Semedo, Rakitic, Arthur, Lenglet, Griezmann, Braithwaite, De Jong, Junior Firpo, Collado és Monchu. 

Azzal együtt, hogy a csoportos edzések esélye a járvány utáni lazítás részének tekinthető, a tréningek előtt és után továbbra is maximális a prevenció jelentősége, és a játékosoknak ezúttal is több teszten át kellett esniük.

AKCIÓ! Standard, Kockás Barçás Sál 4.690 Ft helyett 3.390 Ft!