Bartomeu meglátogatta a Barça edzését

A Barcelona szombati edzésén tiszteletét tette a klub elnöke, Josep Maria Bartomeu, aki beszélt a keret éppen jelen lévő tagjaihoz, és külön még néhányakkal.

Az elnöknek ugyanúgy be kellett tartania a La Liga érvényben lévő biztonsági szabályait, ezért kesztyűben és maszkban volt végig, így beszélt mindenkivel. Az ötlet talán a Real Madrid elnökétől Florentino Péreztől származott, aki csütörtökön tette ugyanezt a Madrid keretével, személyesen tekintette meg a felkészülésüket, és beszélt a várható tárgyalások alakulásáról, ami a spanyol bajnokságot illeti.

A LaLiga ugyanis néhány napon belül, május 28-án fogja nyilvánosságra hozni a hivatalos menetrendet a bajnokságból hátralévő 11 fordulóra vonatkozóan. Bartomeu nem tudott mindenkihez szólni a jelenlegi edzések módja miatt, hiszen nem lehetett mindenki egyszerre az edzőközpontban, de ezzel senki nem tehet semmit.

Bartomeu beszélt először a csapat egészével, majd volt külön beszélgetése Quique Setiénnel és Lionel Messivel is.

Ami a várakozásokat illeti, most úgy néz ki, hogy nem sikerül már június 12-én újrakezdeni a bajnokságot, és csak június 19-én lesz folytatás, de ezt is csak május 28-án lehet biztosan látni. Ami az elnök látogatásában egyedi volt, hogy ezúttal a Barcelona média csapata videóra vehette és közzé is tehette ezt, persze anélkül, hogy hallani lehessen mi hangzott el.

A csapat napi edzésén egyébként a lövések gyakorlása volt fókuszban, ez is látható az alábbi videón.

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!