Én is kapus voltam, nagyon hálátlan feladat sokszor, de én sokkal többre tartom azt a kapust, akinek még fiatalon vannak potyái, de van valami több benne, mint egy olyan kapusban aki aránylag biztosan hozza le a meccseit, de olyan plusz dolgokat nem várhatunk tőle.
Jó példa De Gea, aki első manchasteri évében sorra kapta a potyáit, most pedig már a világ legjobb kapusai között emlegetik.
Nincsen semmi bajom Bravoval, nagyon jó teljesítményt hoz le, de jobb már nem lesz, ellenben a némettel, aki nem mellesleg nem 2 évre oldhatja meg a posztot. Az pedig, hogy nem volt még fontos meccsen.... Mindegy hogy első vagy második helyen jutunk tovább a BL-ben?
Az Atletico elleni két meccs semmi?
Ezzel együtt tényleg benézte a tegnapit és nagy lepke volt, de megesik, ez van. Ettől nem lett rosszabb kapus és számos olyan dologban tud pluszt adni, ami miatt első számú kapusként számolnék vele.
A Bilbao ellen Bravo például mindkét gólban csúnyán benne volt és ha nem sikerül ennyi gólt rúgni a San Mamesben, ami a legnagyobb csapatoktól is bravúr, megéghettünk volna.
Nem kifogást keresek a tegnapi gólra, mert igaz hogy szitált egyet, ami kegyetlenül gáz, de akkor is ki kellett volna fognia. Viszont ha kétgólos előnyből kiesünk, az nem az ő hibája lesz.