Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
Én fociban mindenképp megkülönböztetném a gólfelelős támadót, és bárki mást. Előbbinek sokkalta nagyobb nyomással kell szembenéznie, ez felnőttkorban is így vana, lásd, minden támadó évek óta gyengébb itt, mint máshol, nagyobb nyomás gólt lőni, mint bármelyik középpályás feladat, amit lehet szinte melószerűen csinálni.Chino írta: ↑2023.03.06. 14:43:28Pedrinek hasonló idősen 70 ligameccse van, őt is sújtották hosszú sérülések. Húzóembere a csapatnak. Mit kellene csinálni? Inkább jegeljük mert még fiatal? Gavi detto. 18 évesen neki is 50-60. Ha ilyen korban ilyen teljesítményre képesek, akkor nem mindegy mennyi idősek!?gránit írta: ↑2023.03.06. 13:39:33Ez is elképesztő, hogy egy 20 éves kölyök már 63 ligameccsel rendelkezik, gyakorlatilag két teljes szezonnal. 20 évesen. Úgy, hogy rengeteget volt sérült. Nagyon hamar bedobják ezeket a fiatalokat manapság a mélyvízbe, aztán kiégnek. Senna 24 éves korában került a Forma-1-be. Prost 25 évesen. Ezeket a gyerekeket nagyon hamar kicsinálják. Persze ez őket aligha zavarja, keresnek rengeteg pénzt. Őket nem kell félteni. A sport látja ennek kárát.
Nem a kor a lényeg. "Kiégést" számos tényező befolyásolhatja, ami mindegy hogy 19 vagy 23 évesen történik. Egy sérülés, rossz klubváltás stb.
Pedrinek hasonló idősen 70 ligameccse van, őt is sújtották hosszú sérülések. Húzóembere a csapatnak. Mit kellene csinálni? Inkább jegeljük mert még fiatal? Gavi detto. 18 évesen neki is 50-60. Ha ilyen korban ilyen teljesítményre képesek, akkor nem mindegy mennyi idősek!?gránit írta: ↑2023.03.06. 13:39:33Ez is elképesztő, hogy egy 20 éves kölyök már 63 ligameccsel rendelkezik, gyakorlatilag két teljes szezonnal. 20 évesen. Úgy, hogy rengeteget volt sérült. Nagyon hamar bedobják ezeket a fiatalokat manapság a mélyvízbe, aztán kiégnek. Senna 24 éves korában került a Forma-1-be. Prost 25 évesen. Ezeket a gyerekeket nagyon hamar kicsinálják. Persze ez őket aligha zavarja, keresnek rengeteg pénzt. Őket nem kell félteni. A sport látja ennek kárát.
Szerintem ezt már sosem tudjuk meg. Vagy nem változik és akkor már végleg el lesz könyvelve lúzernek vagy képes visszatérni a régi Fatihoz és akkor nem fog érdekelni senkit mi volt a korábbi ok.Andris írta: ↑2023.03.06. 12:16:59
Szóval összességében hiányolom az alázatot, a csapat iránti elkötelezettséget, a bizonyos fokú önzetlenséget, a társak segítésének szándékát. Mind olyanok, amikkel simán ünnepelt sztár lehet valaki (újra).
Ezen dolgozni kéne már rég. Sajnos (Ansu szempontjából) azt feltételezem Xaviról, hogy nem bugyuta. Akkor viszont ő is látja ezt már rég. Azt se feltételezem, hogy ne akarna megfelelő lépéseket tenni.
Szóval három forgatókönyvet tartok elképzelhetőnek:
1. Ansu egoja és (érzelmi) inteligenciája nem ad lehetőséget lassú javulásra sem
2. Laportáék "kötelezik" az edzői stábot, hogy hímestojásként bánjanak a 10essel.
3. Xaviék tapasztalatlanságából adódóan maguktól bánnak hímestojásként vele.
Utóbbi kevésbé valószínű szvsz, bár érdekes statisztika asszem, hogy Ansu ha csere is alapvetően, de gyakorlatilag kivétel nélkül minden meccsen lehetőséget kap, mikor mennyit, de kap.
Laportáékból bármit is kinézek, de mégis sajnos az elsőt tartom az igazán valószínűnek.![]()
Kiváncsi vagyok, mit gondoltok, de én egyre elégedetlenebb vagyok az ő hozzáállásával. Sajnos azt gondolom, hogy ez nyomja rá igazán a bélyeget a teljesítményére. Ettől még lehet h ő is gólképtelen támadó lenne, egy sok közül, de más jellegű, alapvetőbb gondokat látok. Nem olyanokat, mint Torresnél, Lewánál, Raphinál.
A következőn meg kivédi Kessié lövését.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.03.06. 09:58:28...főleg ha mondjuk Lewa fejéről lopja el a kiegyenlítést érő labdát mint a MU ellen, és ez már nem az első.
El kéne venni tőle a 10-es mezt mert túl nagy teher, neki is kéne tolnia egy resetet fejben, ne akarjon aranylabdásként vagy "új-Messiként" teljesíteni mert görcsölve nem fog menni.
Azt olvastam valahol, hogy semmi extra, max egy körből kimarad. Aztán majd meglátjuk, nagyon hiányozni úgysem fog, csak ne legyen súlyos sérülés.
Én két dologra emlékszem: pár so-so lövési kísérletre, és arra, hogy egy labdavesztésnél úgy kocogott utánna a leforduló MU játékosnak és a kontrának, mint ha teljesen lesz.rná. Kiábrándító volt, nagyon meg voltam rökönyödve rajta. Még ma sem értem, hogy ott mi történt.