Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4500
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2021.10.13. 17:37:38

Ma is volt egy barátságos meccs a Cornella ellen. 2-2 lett a vége, Aguero és Coutinho szerezte a csapat góljait. Kun mellett Alba és ha jól láttam Balde is játszott már valamennyit.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
Barcaforever
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3704
Csatlakozott: 2004.10.13. 19:17:18
Tartózkodási hely: Barcelona/Budapest

2021.09.08. 20:28:16

Koeman berakta Puigot a mai meccsre kezdőként, semmi örömtánc? :lol:

Collado is kezdett, de szegény srác nagyon megszívta, nem is értem, miért játszott. Nem csatlakozott a felnőtt kerethez, ha jól olvastam korábban, de végül se a belga/angol csapat nem igazolta le, így ő most szabadügynök.
Kép
Avatar
baas11
Capitá del Barça
Hozzászólások: 835
Csatlakozott: 2007.08.02. 11:19:13
Tartózkodási hely: Közép-pálya

2021.08.09. 13:15:34

Számomra meglepő eredményt értünk el… oke a Juve sem ugy játszott mint ha BL donto lenne de mi sem ! Meg azert eleg komoly nevekkel jöttek rögtön az elején azt nem lehet mondani h a Juve B volt végig a pályán sőt !
-
Örülök h Lenglet Umtiti es Roberto megkapta a maga futtyet sokat tettek érte, Umtitin latszodott is a gúny mint aki semmit nem ért de kikéri magának !
Pjanic is kapott azert bar ő szerintem nem igazán tehet rola , ő ennyit tud ebbe semmi meglepő nincs, nekunk meg igy kellett ilyen fizuval, hát akkor …
-
Csapat.:
A szerkezete szerintem meg mindig korai , Kouman az előző egesz evet is végig variálta a 4-2-3-1 a 4-3-3 a 3-5-2 stb… es még mindig keresi csóri az idealisat.
Márpedig ez Messi nélkül nagyon fontos lesz szerintem mert őt nyilván nem lehet pótolni 1-1 be, de lehet egy nagyon fluid domináns csapat játékot kialakítani ehhez viszont nagyon nem mindegy ki mikor hol helyezkedik el megvannak e a háromszögek stb… ehhez kell nemi állandóság higy készség szinten menjen !
Teszem hozza nem lesz sok ideje , Messi ide vagy oda ha januárban rosszul állunk …. jönni fog Xavi !
-
Felállástol függetlenül .:
Védelem:
Emerson/ Dest okes
Arajuo - García - Pique + 1 es okes
Alba / Balde / Dest okes
KP:
Sokan írtátok szerintem is ide kellene nagyon még egy de bomba jatekos ( meg egy Pjanic szintnek semmi értelme ) titkon remélem szereznek egy klasszis ( közeli )játékost (Verrati, Saul, Pogba …) Busquets De Jong Pedri kevés főleg fizikálisan es ugye az ossszes rangadón kevés volt , ennél nagyobb jelzés nem kell!
Támadók - tkp
Szerintem kell egy uj “10 es “ főleg 4-2-3-1 ben … es az nem Pedri, hanem Coutinho ! Nagyon remelem h marad … a legjobb jatekos a keretben!
Depay Fati Dembele Aguero Griezman a dán ez bőven jo !
A többieket szinte mind jo lenne eladni… es szerezni egy jo középpályást !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Avatar
Fernando
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8258
Csatlakozott: 2005.09.30. 16:11:15
Tartózkodási hely: U.S.S. Enterprise

2021.08.09. 11:09:58

Ne vonjunk le túl sokat a tegnapi meccsből. Ez egy sörmeccs volt, ahol az ellenfél úgy játszott, mintha itt se akarna lenni. Volt pár szép megmozdulás, de én nem láttam azt amit itt sokan. Robertoról pedig csak annyit, hogy hiába játszik bárhol, se előre, se hátra semmit nem nyújt, ráadásul 3 olyan labdát adott az ellenfélnek, hogy lendületből vitték egyenesen a védelemre. Nálam Pique rotációban elmegy szódával, de a fontosabb meccseken ha mindenki egészséges Araujo-Garcia. Busquets-cel sincs akkora gond, ha megfelelően van használva.

Egy dolog viszont maximálisan kirajzolódik számomra az előszezon során. Ez a keret nem alkalmas a 4-3-3-ra. Ez kiállt a Koeman által preferált 4-2-3-1-ért. TS - Dest, Araujo, Garcia, Alba - Busquets, De Jong - Depay, Pedri, Griezmann - Fati. Nyilván van variációs lehetőség Agueroval, ha marad Coutinhoval. Demir maradjon a B-ben és hozzuk fel alkalomadtán. Sok értelme nincs, hogy padozzon, 18 éves, játszania kell. Collado, Braithwaite felőlem mehet, Dembelé ha lesz (HA épp) helyettük elég. Egy masszív középpályásért sír a csapat, akivel lehetne rotálni. Pjanic out. Nem játszik, a fizuja az egekben. Ingyen is vihetik tőlem. Ha feleznénk a fizuját és hirtelen elkezdene benne bízni Koeman talán, de így nem. Riqui és mondjuk Saul meseszép lenne a padra.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csuzso
Barça C
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2006.10.16. 18:09:10

2021.08.09. 10:57:42

Szerintem Én más meccset néztem, mint az átlag :( Nagyon hiányzik és nagyon sokszor fog hiányozni Messi (és a góljai) az biztos, de el kell engedni sajnos ezt a témát szerintem. Nem fiatalodott már, és ezután sem fog, igaz most valószínű kivirágzik majd, csak sajnos nem nálunk.

Umtitit sajnálom, hogy kifütyülték. Igaz ami eljut hozzánk hír abból van valami igazolható benne, de tegnap egész jó meccset játszott. Nem is emlékszem, hogy hibázott volna. Roberto a középpályán jóval többet tett hozzá a csapathoz, mint védőben.

Nagyon kellemes a Grizi és Depay játéka. Felszabadultak voltak és VÉDEKEZTEK is! Ez hiányzott nagyon eddig. Nem Messit, Suarezt akarom szidni, de ez a "gyenge" (és nem védekezésre berendezkedő) védelem nem bírta el, hogy két-három ember folyamatosan elől ragad, nem védekezik, mivel az ellenfél letámadott már minket egész fent, ezért labdát sem kaphattak. Lendületből meg úgy átszaladtak rajtunk, hogy a Reálosok elcsöppentek a meccseinken.

Balde jó, de nagyon gyerek még, Puig zseniális, de sajnos most is úgy a földbe döngölték párszor, hogy fájt nézni. És ezeket sajnos nekünk eddig sem fújták be és ne legyenek illúzióink, ezután sem fogják.

Végre volt valamennyi játék és csapat védekezés (igaz még nagyon messze nem tökéletes). Három megadott gólt lőttünk egy nem cseresorral felálló Juve ellen. Nagyon ígéretes fiatalok vannak. Hátha épül a csapatjáték. Egy meccsből nem lehet semmire következtetni, de az biztos, hogy a lehetőségek adottak.
Zsolti
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6038
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:34:54
Tartózkodási hely: ,,!,.
Kapcsolat:

2021.08.09. 10:41:21

mess2009 írta:
2021.08.09. 09:07:43
engem sokakkal ellentétben Depay játéka nem győz meg egyelőre az a néhány villanás kevés a sok veszített párharc és eladott labda mellett, kint a bal szélen különösen. Puig esete érdekes. egy humánus (ellenfél) edzőnek mondani illene: vigyázzatok van ott egy gyerek is el ne tapossátok.... aztán lő két gólt és a mennybe megy - itt.
várom (már) a keservesnek tűnő Messi nélküli szezont.
Gondolom Messinel ezek teljesen rendben voltak, hogy 10 elvesztett parharcra jutott 2-3 amit megnyert. Jo lesz az. El kell felejteni a katalan oregeket es bajnok eselyes csapatunk van!
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4168
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2021.08.09. 09:07:43

a meccs nagyon is barátságosra sikeredett elsősorban a Juve visszafogott játéka okán.
a pozítív: van már egy együtt mozgás ami nem enged szabad prédát hátul, így védettebbé váltunk a kontrák ellen(elsősorban Griezmann mutatta be)
hatékonyabb volt a letámadás, a fiatalok kivétel nélkül jól mozognak, elég jól ahhoz, hogy megnehezítsék Koemann dolgát #-o
ami nem változik sajnos: nincs hatékony kontra-játék, lassuak a támadások és túl bonyolítottak. az az ember érzése, hogy ki van adva, hogy kik vagy ki lőhet csak! gólt. (és addig megy a passz amíg meg nem találják)
az itt futó nagy selejtező-lózungokhoz: Pique kifejezetten jól játszott.
Blade-t viszont azonnal felhoznám, Emerson kissé még bizonytalan de menjen a hirig a helyért Dest-el.
engem sokakkal ellentétben Depay játéka nem győz meg egyelőre az a néhány villanás kevés a sok veszített párharc és eladott labda mellett, kint a bal szélen különösen. Puig esete érdekes. egy humánus (ellenfél) edzőnek mondani illene: vigyázzatok van ott egy gyerek is el ne tapossátok.... aztán lő két gólt és a mennybe megy - itt.
várom (már) a keservesnek tűnő Messi nélküli szezont.
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1867
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Kolozsvár

2021.08.09. 07:34:08

Barca_10 írta:
2021.08.09. 07:17:11
Nem igazán követtem a felkészülési meccseket, ő ugyanaz akit felhoztunk a B-ből Alba mögé?
Igen, Baldé.

Van remény, biztos fogunk még köhögni Messi hiánya miatt, de az is biztos, hogy valamivel lendületesebb, fiatalosabb játékra leszünk képesek. Ha a sallangot kiteszik (Pjanic, Coutinho, Braithwaite, Umtiti, Lenglet?), akkor a fiatalokkal kiegészülve izgalmas szezon előtt állunk. Pedri, Araujo, Fati, Puig, Demir, Nico, Baldé igazán ígéretes, és lesznek igazi vezérek is a csapatban De Jong, Busquets, Memphis és Ter Stegen személyében. Hajrá, Visca el Barca! 🔴🔵

Memphis nekem amúgy kitűnő igazolásnak tűnik: vagány, erős, magabiztos, jól lő. Nem kell sok ilyen (vagányságot illetően) játékos a Barcába, de egy igen. Illetve azért legyen bármennyire "öreg" Agüero, Braithwaite-hez képest mindenképpen előrelépés.

Én minden szezonkezdetkor optimista vagyok. :D
més que un club
Deluigi
Jugador del Barça
Hozzászólások: 218
Csatlakozott: 2021.06.08. 22:25:50

2021.08.09. 07:26:15

https://www.youtube.com/watch?v=AunONxe0Zlc

vissza lehet itt nezni a meccs fontosabb jeleneteit :)
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2021.08.09. 07:17:11

ugyanezeket a köröket futottuk tavaly is aztán láthattuk hogy akkor volt foci és küzdés amikor a két lúzer lesérült. Más esetben ott vigyorogtak a kezdőben. Ez idén sem lesz másképp csak már nincs Messi.
Puig szép gólt lőtt, innentől nyílván irány a lelátó, a fiatal srác 28-ban kicsoda? És az a balhátvéd srác nekem nagyon tetszik, a mozgása, a sebessége, remekül olvassa a játékot. Nem igazán követtem a felkészülési meccseket, ő ugyanaz akit felhoztunk a B-ből Alba mögé?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2574
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2021.08.09. 07:01:40

vg99 írta:
2021.08.09. 06:55:08


A többiek mehetnének ingyen is, ha kellenének bárhova.. (Umtiti, Pjanic, SR, Piqué)
Nem kellenek, Pjanic is max a Juvénak, de az is húzódik már egy pár hete. Umtiti sem kell sehova, Roberto sem, Piqué meg biztos nem megy el, ő csak nyilatkozni szeret nagyokat. Szóval törődj bele, hogy itt maradnak.

Nem tudtam nézni a meccset, köszi az összefoglalókat. Depay tartsa meg ezt a meccsenkénti 1-es gólátlagát :D
vg99
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 390
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2021.08.09. 06:55:08

Aaron3991 írta:
2021.08.08. 23:44:48
Tudom, hogy korai és barátságos meccs is, de továbbra is úgy gondolom, hogy nem lett rosszabb a csapat, sőt. Új dimenziók nyílhatnak meg azzal, ha mindenki fut a csapatban és folyik a labda, nem Messit keressük. Tetszett a 4-2-3-1 is, örülök, hogy visszatért hozzá Koeman. Már csak a csapatkapitányoktól kellene valahogy megszabadulni :twisted: :lol:

Az előszezon alapján nálam ez lenne a csapat.
......................................................TS/Inaki..............................
Dest/Emerson......Araujo/Mingueza........Garcia/Pique......Alba/Balde.....
.........................................FDJ/Nico...................Pedri/Busi
Dembele/Collado/(Demír).............Coutinho/Puig/(Demír)..............Fati/Memphis
.............................................................Memphis/Agüero


Neto, Umtiti, SR, Lenglet, Pjanic, Griezman, Moriba, Brait(kihagytam valakit?) nálam létszámfelettiek. Akit még sikerül eladni mehet.

-Laporte és Renato Sanchez akikről cikkeznek és ez jó iránynak is tűnik.(pénz nyilván nem lesz rájuk :D )
-HA Laporte jönne Pique is mehetne, ha Renato Sanchez akkor Pedrit tolnám csatár mögé.
-Btw Pique helyett, lehet előbb tartanám meg a felezett fizuju Umtitit, de hát úgyse adunk el senkit se...
-Emerson pedig tuti be volt tojva, de a passzjátékával nem vagyok kibékülve eddig.

FM vége. 8)
Csak az összefoglalót láttam, de a Demir gyerek benne volt minden támadásban.
Szegény csóri Riqui meg jól elvágta magát megint. :)
A létszámfölötti listával teljesen egyetértek,
nálam is menne Gríz is, én nem bírom a nem értelmes fejét és viselkedését megszokni, és nem hozza vissza az árát sem.
Aki pedig nem megy, az kőkeményen csere sem kellene, hogy legyen.
Az őskatalánokat fokozatosan kellene leépíteni, ha már maguktól nincs annyi eszük, mint Ininek, Xavinak, Puyolnak.
Laporte és Sanchez szerintem jöhetne kiadás nélkül, ha Gríz, Lenglet, Pjanic, Braith, Neto menne.
A többiek mehetnének ingyen is, ha kellenének bárhova.. (Umtiti, Pjanic, SR, Piqué)
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 19619
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2021.08.09. 00:43:39

Milyen pesszimizmus? A kolléga is azt írta, hogy ha jól használja a Koeman a keretet, akkor a bajnkoki címre is esélyes csapatunk lehet. :wink:
1994barca
Barça B
Hozzászólások: 42
Csatlakozott: 2020.08.25. 12:44:00

2021.08.09. 00:32:38

LG írta:
2021.08.09. 00:23:53
Kalapos írta:
2021.08.08. 23:27:12

Koemanon múlik minden. Ha Piké, Lenglet, Umtiti, SR lesz a csapat akkor borzasztó lesz a szezon, és realitás a 4. - 5. hely.
Ha a fiatalokra építünk, és Fati valamint Aguero is rendben van, akkor jók lehetünk, bajnoki címre is. Izgalmas szezon lesz de kb minden Koemanon múlik.
Most Koeman a csapat vezére.
Hasonlóan látom. Mondjuk tavaly is vártunk a nagy fiatalítást, ami részben ugyan bekövetkezett, de ebben komoly szerepe volt a sérüléseknek. Meg azért csak kezdő volt a SR-Pique páros, ami egy BL-rangadón vagy Klasszikuson döntő tényező lehet, és nem a mi javunkra. Ráadásul a Pique-Busquets páros fent is maradt egyedüliként. Remélem, ez nem annak a jele, hogy a szezonban ők lesznek a szent tehenek, akiknek mindig játszaniuk kell. :roll:

A fiatalokban én is látok lehetőségeket, remélem észnél lesz Koeman, és nem hagyja, hogy a nagy öregeken elcsússzon a dolog.
Azért ne legyünk már ennyire pesszimisták.. 4.-5. Hely😅😅 első három hely egyikén lesz a szeretet csapatunk! Oké a number one sajnos elment P$G-be “nyerni”! Nekem jó érzéseim vannak az idénnyel kapcsolatban! Messit sajnálom, hogy lelépett de ez van nincs pénz lóvéra…
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 19619
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2021.08.09. 00:23:53

Kalapos írta:
2021.08.08. 23:27:12

Koemanon múlik minden. Ha Piké, Lenglet, Umtiti, SR lesz a csapat akkor borzasztó lesz a szezon, és realitás a 4. - 5. hely.
Ha a fiatalokra építünk, és Fati valamint Aguero is rendben van, akkor jók lehetünk, bajnoki címre is. Izgalmas szezon lesz de kb minden Koemanon múlik.
Most Koeman a csapat vezére.
Hasonlóan látom. Mondjuk tavaly is vártunk a nagy fiatalítást, ami részben ugyan bekövetkezett, de ebben komoly szerepe volt a sérüléseknek. Meg azért csak kezdő volt a SR-Pique páros, ami egy BL-rangadón vagy Klasszikuson döntő tényező lehet, és nem a mi javunkra. Ráadásul a Pique-Busquets páros fent is maradt egyedüliként. Remélem, ez nem annak a jele, hogy a szezonban ők lesznek a szent tehenek, akiknek mindig játszaniuk kell. :roll:

A fiatalokban én is látok lehetőségeket, remélem észnél lesz Koeman, és nem hagyja, hogy a nagy öregeken elcsússzon a dolog.
Avatar
soadroli
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4436
Csatlakozott: 2008.05.17. 19:50:58

2021.08.09. 00:12:59

After the final whistle, Umtiti had decided to go to the dressing room without celebrating the Gamper Trophy with his teammates. The Frenchman felt really upset with the whistles of the fans today. [laSexta]
Kép
Avatar
barca0417
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.10.27. 18:06:27
Tartózkodási hely: erre-arra

2021.08.09. 00:07:12

Aguero miért nem volt ott a játékos bemutatón,? Most néztem róla videót, mondták a nevét, de nem jött ki. Hova tűnt?
Kép
Avatar
bence0330
Capitá del Barça
Hozzászólások: 809
Csatlakozott: 2020.07.16. 19:01:18

2021.08.08. 23:53:03

Aaron3991 írta:
2021.08.08. 23:44:48
...
99%-ban egyetértek a felvázolt csapatoddal, főleg ebben a 4-2-3-1-ben, ez egy olyan FM-ezés, ahol tényleg mindenki a képességeihez illő helyen játszana. Egyedül Demir az, aki nálam jobbra az első helyen lenne - ha persze kiderül, hogy nem kaptunk róla korrekt képet itt a meccseken, akkor nem. Sőt, nálam Collado lenne a második. Dembélé eleve sokáig nem játszik, Novemberig kb biztos, és utána is ki tudja, mi lesz (remélem játszik egy hónapot és eladjuk télen...) meg ugyan benne van az extra, de nagyon nem úgy folyik rajta a labda szerintem, mint akár Demiren, akár Colladon. Kicsit mindig kakukktojás lesz itt.

Szerintem Griez sajna mindenképp marad, és csatár mögött, vagy szükség esetén csatárként, néha jobboldalon végig boldogítani fog, Messi távozása miatt az elmúlt éveknél kicsit jobb játékkal.
Avatar
Aaron3991
Jugador del Barça
Hozzászólások: 113
Csatlakozott: 2013.08.25. 14:59:18

2021.08.08. 23:44:48

Tudom, hogy korai és barátságos meccs is, de továbbra is úgy gondolom, hogy nem lett rosszabb a csapat, sőt. Új dimenziók nyílhatnak meg azzal, ha mindenki fut a csapatban és folyik a labda, nem Messit keressük. Tetszett a 4-2-3-1 is, örülök, hogy visszatért hozzá Koeman. Már csak a csapatkapitányoktól kellene valahogy megszabadulni :twisted: :lol:

Az előszezon alapján nálam ez lenne a csapat.
......................................................TS/Inaki..............................
Dest/Emerson......Araujo/Mingueza........Garcia/Pique......Alba/Balde.....
.........................................FDJ/Nico...................Pedri/Busi
Dembele/Collado/(Demír).............Coutinho/Puig/(Demír)..............Fati/Memphis
.............................................................Memphis/Agüero


Neto, Umtiti, SR, Lenglet, Pjanic, Griezman, Moriba, Brait(kihagytam valakit?) nálam létszámfelettiek. Akit még sikerül eladni mehet.

-Laporte és Renato Sanchez akikről cikkeznek és ez jó iránynak is tűnik.(pénz nyilván nem lesz rájuk :D )
-HA Laporte jönne Pique is mehetne, ha Renato Sanchez akkor Pedrit tolnám csatár mögé.
-Btw Pique helyett, lehet előbb tartanám meg a felezett fizuju Umtitit, de hát úgyse adunk el senkit se...
-Emerson pedig tuti be volt tojva, de a passzjátékával nem vagyok kibékülve eddig.

FM vége. 8)
Peter
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1407
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2021.08.08. 23:40:23

Mindenesetre nem a depresszió uralta ezt a mai meccset.
Csak Isten mentsen minket Koeman stabilitást kereső próbálkozásaitól és a Piké-Lenglet-SR triótól a továbbiakban....
Avatar
bence0330
Capitá del Barça
Hozzászólások: 809
Csatlakozott: 2020.07.16. 19:01:18

2021.08.08. 23:37:11

csababarca írta:
2021.08.08. 23:24:10
Na ilyet Pedri az életben nem fog csinálni, Puigot sem értem, ott van Busi tátott szájjal mögötte, simán hátrapasszolhatta volna.
Megkockáztatni egy lövést....hát ebből kispad lesz a kövi meccsen. Felelőtlen.
Hát nem. Ráadásul a játékot semgyorsította így meg még soha. Pedri amúgy is nagyon remélem, hogy Nicoval együtt inkább Busquets szerepét fogja lassan átvenni, és nem ő fog felelni a támadásokért, kivéve azzal az 1-2 gyönyörű ütempasszal, amit tud, akár néha az is dönthet el meccset.
De ha Puig minden beállásakor lő egy látványos gólt továbbra is, akkor lassan azért nem lehet majd kihagyni, hogy ne legyen nagyon minimum fix 30 perces csere... Tavaly szerintem nagyon sok góltól estünk el azzal, hogy 30 perceket sem kapott, csak néha 5-öt, és akkor a nagy görcsölésben csak kapufák jöttek. A lábában is maradt pár gól az alternatíváival szemben, meg a váratlan bepasszaiban is. Meg amúgy ma nem volt kiugró, amit csinált, de kegyetlenül nyomott fent, és kergetett minden védőt, akinél épp a labda volt. Ezt gondolom főleg fél órákig tudja csak megcsinálni, mert nézni is fárasztó volt, a mérgezett egér jutott eszembe róla.

Na, mindegy, bravó Koeman, ha így nyomja tovább, engem megvett. Remélem, a 3-5-2 felejtős, eleve még akkor is depresszív volt a játék, mikor ott a Sevilla-meccsek körül sikeres volt. Ez a 4-2-3-1, később 4-3-3 sokkal látványosabb játékot hoz - persze a Juve nem is Salzburg, kíváncsi lennék egy visszavágóra ezzel a felállással.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2021.08.08. 23:45:23-kor.
Kalapos
Capitá del Barça
Hozzászólások: 550
Csatlakozott: 2020.12.10. 09:48:11

2021.08.08. 23:27:12

Puig <3

Na emberek ez jó mulatság férfi munka volt szokás mondani.


Mély keretünk van, még a maiakon kívül Aguero, Dembele, Fati, DJ, Pedri, Garcia, Mingu és ez a sok fiatal ugye máról: Nico, Gavi, Demir, Baldé aztán még kisebbe eséllyel Rey, Collado....
Coutinho és Pjanic így hogy nem lettek becserélve szerintem fix távozók, vagy lelátó egész évben. Pályát nem fognak látni szerintem, legalább is ha a Gamper hagyományokat nézzük.

Koemanon múlik minden. Ha Piké, Lenglet, Umtiti, SR lesz a csapat akkor borzasztó lesz a szezon, és realitás a 4. - 5. hely.
Ha a fiatalokra építünk, és Fati valamint Aguero is rendben van, akkor jók lehetünk, bajnoki címre is. Izgalmas szezon lesz de kb minden Koemanon múlik.
Most Koeman a csapat vezére.
Avatar
vidra
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 451
Csatlakozott: 2018.05.06. 23:33:21

2021.08.08. 23:26:42

csababarca írta:
2021.08.08. 23:24:10
Na ilyet Pedri az életben nem fog csinálni, Puigot sem értem, ott van Busi tátott szájjal mögötte, simán hátrapasszolhatta volna.
Megkockáztatni egy lövést....hát ebből kispad lesz a kövi meccsen. Felelőtlen.
Volt ott még hátrébb is ember. Nem várta meg a támadó alakzat kialakulását, úgyhogy el kell adni.
Olcha
Barça B
Hozzászólások: 95
Csatlakozott: 2018.06.28. 19:31:15

2021.08.08. 23:26:11

Ez igen. Nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni, de ez a meccs igen jó volt. Lássuk mit sikerül átmenteni a szezonra..
A Riqui gól pedig külön öröm - úgy bevágta, hogy csak füstöl.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 13772
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2021.08.08. 23:24:10

Na ilyet Pedri az életben nem fog csinálni, Puigot sem értem, ott van Busi tátott szájjal mögötte, simán hátrapasszolhatta volna.
Megkockáztatni egy lövést....hát ebből kispad lesz a kövi meccsen. Felelőtlen.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Válasz küldése