Hansi Flick

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.12. 14:23:16

Hansi Flick has agreed on every detail of a new deal at Barcelona valid until June 2027. It’s all done and set to be sealed this month. @FabrizioRomano
Kép
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.12. 00:18:23

LG írta:
2025.05.12. 00:03:25
Lehet, hogy Lucho lesz az év edzője, ha behúzza a BL-t, de nálam Flcik teljesítménye nagyobb, mert gyengébb és jóval szűkebb kerettel vitte véghez ezt a szezont.
Plusz azért (legalább 2) komolyabb ellenfelek ellen, komolyabb ligában, felteszem komolyabb kupában. Persze Lucho is meg fogja érdemelni, főleg ha behúzzák, de szerintem is Flick teljesítménye nagyobb.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.05.12. 00:03:25

Miatta sajnálom leginkább, hogy apróságokon elcsúsztunk az Inter ellen, annyira megérdemelte volna a tökéletes szezont. Van néhány remek teljesítmény a játékosok közül, de egyértelműen őt tartom idén a legnagyobb kulcsemberünknek. Az, hogy Pedri és Yamal szintet léptek, még indokolható lenne, hogy amúgy is fiatalok, az, hogy Raphninha és Inigo, már kevésbé. Nem beszélve arról, hogy Ferrántól és Eric Garciától eddig gyomoridegünk volt, ha be akarták őket cserélni, erre teljsen jól használható cserék lettek belőlük.

Bajnoki cím, Copa del Rey, Szuperkupa, BL elődöntő, parádé. A BL és spanyol címvédőt 4-ből 4-szer vertük, kétszer kiütéssel. Mindenzt élvezhető, látványos játékkal. A Messi utáni éra messze legjobb Barcáját láthattuk idén, de inkább MSN utánit. Mindezt egy szűk, fiatal kerettel. Minden idők egyik legjobb edzői teljesítményének tartom, amit idén letett. Lehet, hogy Lucho lesz az év edzője, ha behúzza a BL-t, de nálam Flcik teljesítménye nagyobb, mert gyengébb és jóval szűkebb kerettel vitte véghez ezt a szezont. Csak lenne lehetősége, hogy néhány minőségi igazolással erősítsen, mert kb. ennyire vagyunk attól, hogy a világ legjobb csapata legyünk, [-o<
bence0330

2025.05.11. 23:58:59

Hát akkor idén "csak" 3 kupával zárjuk a szezont. Az sem gyenge. :) Innen már nem olvadhatunk le.

Tényleg döbbenetes, amit művelünk vele. Gyakorlatilag még mindig 1 tétmeccset buktunk 25-ben, én a 4-0-val induló visszavágót nem számolom annak. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy 1 párharcot vesztettünk eddig. Azt is 1 góllal. Ezzel a kerettel erősen túlteljesítve toltuk szerintem, mindenképp kellenek az erősítések, mert csoda, hogy a 3 leginkább kulcsemberünk lényegi sérülés nélkül tolta végig, erre nem alapoznék még egyszer.

De hogy milyen élményt kapunk tőle hétről hétre... és hogy maga a futball mit kap tőle, hát ha nem lennék Barca drukker (és madridi sem), fixen leülnék mindig nézni a meccseinket, főleg nagyobb csapatok ellen. Gólfesztivál, fordulat garantált.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
szbsz
Jugador d'estrella

2025.05.11. 11:45:05

vidra írta:
2025.05.11. 01:00:05
Minek?
Kell még egy támadó középpályás helyettük! :D
OFF

A Kp ahol mind mennyiségre, mind minőségre megvagyunk, oda én nem hoznék már senkit.

Elől van egy Rafi, Yamal, Lewa, Ferran négyes, se Rafinak, se Yamalnak nincs rotációja, Leao ha akar jönni és jó áron megoldható akkor kellene. De ha ő nem akkor Sané, aki ingyen igazolható lesz nyáron mindenképp kelleni fog.

Hátul vannak bajok. Kell legalább egy center és egy full back tehermentesíteni Baldét és Koundét...

Amúgy Decoval teljesen egyetértek abban, hogy két-három minőségi játékos igazolásával komplett és konzisztens csapatunk lehetne. Flick focija rendszerközpontú és a legtöbb poszton már megvagyunk nem csak minőségben, mennyiségben is, idén nyáron a lyukak betömködése lesz Deco és Flick együttes feladata.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
vidra
Capitá del Barça

2025.05.11. 01:00:05

Minek?
Kell még egy támadó középpályás helyettük! :D
szbsz
Jugador d'estrella

2025.05.10. 22:29:08

vidra írta:
2025.05.10. 22:19:58
Vannak hibái, de tényleg őt igazolja a teljesítmény, amit leteszünk ilyen lyukas csapattal.
Más edzők csomó játékost igazolhattak, ő meg megoldotta abból, ami van és milyen jól csinálja.
Biztos vagyok benne, hogy fog kapni nyáron játékosokat és jövőre sokkal könyebb dolga lesz, nem mintha idén nem oldotta volna meg jól a feladatát...

Ha kap egy Tah, Leao, Firmpong (60M-ból lazán megoldható) pakkot, akkor igazából minden csapatrészen toppon leszünk és reális esélyünk lehet egy triplázásra!

Vamos
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
vidra
Capitá del Barça

2025.05.10. 22:19:58

Vannak hibái, de tényleg őt igazolja a teljesítmény, amit leteszünk ilyen lyukas csapattal.
Más edzők csomó játékost igazolhattak, ő meg megoldotta abból, ami van és milyen jól csinálja.
bence0330

2025.05.08. 10:46:54

Cseri írta:
2025.05.08. 05:05:02
Érdemes megnézni,hogy a tavalyi edzőkeresés időben a csapattal hírbehozott edzők hol vannak. Motta bukott,Girona se vitézkedik,Arteta idén sem nyer semmit,Xabi Alonso második éve sem akkora sikersztori,Speciel five lassan már a törököknek sem kell,SC se megy nagyot a Milannal. Ezek fényében pláne jó döntés volt Flick,bármi is lesz idén.
Nem kérdés, itt szerintem főleg evés utáni étvágy szinten morgunk. :) Közel voltunk, idegesítő, de így is elképesztő a szezonunk. Szerintem van hibája neki is abban, hogy ennyire elfogytunk a végére, forgathatott volna többet, volt rengeteg agyonnyert meccsünk. De ennek ellenére elképesztő amilyen örömöt hozott Barcelonába. Most egy feladata van, helyretenni a srácokat az utolsó pár meccsre.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.05.08. 05:05:02

Érdemes megnézni,hogy a tavalyi edzőkeresés időben a csapattal hírbehozott edzők hol vannak. Motta bukott,Girona se vitézkedik,Arteta idén sem nyer semmit,Xabi Alonso második éve sem akkora sikersztori,Speciel five lassan már a törököknek sem kell,SC se megy nagyot a Milannal. Ezek fényében pláne jó döntés volt Flick,bármi is lesz idén.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.07. 20:59:47

Hansi Flick gave a day off after Inter, but Lamine Yamal, Pedri, Ferran, De Jong, and Szczesny—still trained.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.05.07. 09:10:20

Azt ne felejtsük el, hogy Flick egy 1000 sebből vérző Barcelona kispadjára érkezett, ahol abból kellett főzni ami volt, nem ő akarta pl kezdő hátvédeknek Cubarsít és Inigot és még sorolhatnám. A padunk nagyon rövid és kb nincs minőségi cserénk előre, a védelem jobb és bal oldala 1-1 emberes. Ezek olyan alapvető befolyásoló tényezők amik el tudnak dönteni egy kiélezett párharcot. Úgy gondolom ez egy hosszú út, még legalább 2 év, hogy ugyanott legyünk ahol 2015ben abbahagytuk, mert azóta a csapat minősége csak romlott és ennek már 10 éve.

Ha Augusztusban azt mondja nekünk valaki, hogy megnyerjük a szuperkupát, spanyol kupát, 4 pontos előnnyel várjuk a bajnokság hajráját és 2 perccel a BL elődöntő vége előtt 3-2re vezetünk, mindenki csettintett volna, sőt el se hittük volna. Azt hiszem mindent elmond a helyzetünkről, hogy egy 17 éves "gyerek" a csapatunk legjobbja mindkét elődöntőn.
Kép
vidra
Capitá del Barça

2025.05.03. 18:27:21

The hand of the forbidden one :D. Be kellett vetni némi fekete mágiát az egyenlítéshez, de csak titokban :mrgreen:
Mámint na, a győzelemhez, me 3-3 volt!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.05.03. 12:53:46

soadroli írta:
2025.05.03. 12:49:16
ezen meccs közben is jót röhögtem :mrgreen:
Haveromnak mondtam is, hogy kíváncsi leszek, mennyi meccset kap majd a kézmozdulatért.🤣
,,Azt hitted, hogy mi történt."
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.03. 12:49:16

ezen meccs közben is jót röhögtem :mrgreen:
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2025.04.27. 18:58:34

bence0330 írta:
2025.04.27. 13:20:15

Szerintem most át fog csapni Fortba a dolog, már a meccs előtt is voltak hangok, de én is veszélyesnek tartottam volna 0 játékperccel bedobni a mélyvízbe. Tuti, hogy a srác sehol nincs most játé nélkül a tavalyi önmagához képest. Ha betesszük és hibázik, akkor meg nem kerül be többet, ez ilyen. Benne azt sajnálom még, hogy amilyen képességei vannak előre, simán lehetett volna 80. percben számolni vele támadó posztokon is. Full Cancelo a srác, még a szóló gól is benne van.

Nekem ez a hibája, illetve az, hogy a szélsőinket legalább megnyert meccseken nem pihentette, minőségi csere hiányában akkor már veszélytelenül, most picit isszuk a levét ennek azért. Így is néha az egyik, néha a másik hoz 1-1 nagy meccset, meg haszosat, de nagy skálán nézve kicsit elfogytak. De lehet még ezt is elbírja a csapat, ami elképesztő.
Hát nem tudom, én a bajnokin hétközben bíztam benne, hogy Fort kezdetése annak szól, hogy játékba akarja őt hozni kicsit a kupadöntő és a BL előtt, de beigazolódott végül a félelmem, miszerint csak GM-t akarta pihentetni... :D

Én arra tippelek, hogy a szezon előtt valamivel nagyon elvágta magát Fort, Flick közölte, hogy akkor innentől nem játszol fiam, most meg nem akar s.gget csinálni a szájából.

A szélső dolgot is adom, plusz nálam az is érthetetlen volt, hogy Lewandowski minek játszott végig meccseket ahol fél órával a vége előtt gólokkal vezettünk. De ugyanez Yamal és Raphinha. Fati azért arra bőven jó lett volna hogy őket néha pihentesse Flick, akár utolsó 20 percekre.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence0330

2025.04.27. 13:20:15

Stalkyard írta:
2025.04.27. 12:11:03
Óriási a csávó, minden elismerést es tiszteletet megérdemel azért amilyen csapatot összerakott. Azt is gondolom, hogy kivívta magának azt a jogot higy ne kérdőjelezzük meg a személyi döntéseit es választásait. Egyvalamit azonban képtelen vagyok felfogni… Gerard Martin favorizalasa Fort-tal szemben. Egyszerűen érthetetlen. Annyira szembetűnő hogy szintekkel jobb játékos Fort…
Es GM-en nagyon könnyen elmehet a BL idén…
Hibátlan edző nincs, szerintem individuális döntéseket bárkinél meg lehet kérdőjelezni. Viszont akkora zseni csapatépítésben, hogy elbír egy Martint a csapat egy klasszikó kupadöntőn. :D Azért Vasquez akármilyen gyenge, Martin közelébe sem ér a túloldalon, előrejátékban pláne.

Martin ügye azért különösen problematikus, mert Raphinhát is érinti, két poszton gyengülünk így vele. Raphinha egyedül kiszorulva az oldalvonalra tucatjátékossá válik. Fort lehet nem tudná úgy egyedül tartani a frontot, mint Baldé, mert ahhoz kell az az egyedülálló sebesség, de legalább lehet vele játszani előre. Ha GM-hez jut a labda és bármilyen nyomás van rajta, ellenfélhez adja.

Szerintem most át fog csapni Fortba a dolog, már a meccs előtt is voltak hangok, de én is veszélyesnek tartottam volna 0 játékperccel bedobni a mélyvízbe. Tuti, hogy a srác sehol nincs most játé nélkül a tavalyi önmagához képest. Ha betesszük és hibázik, akkor meg nem kerül be többet, ez ilyen. Benne azt sajnálom még, hogy amilyen képességei vannak előre, simán lehetett volna 80. percben számolni vele támadó posztokon is. Full Cancelo a srác, még a szóló gól is benne van.

Nekem ez a hibája, illetve az, hogy a szélsőinket legalább megnyert meccseken nem pihentette, minőségi csere hiányában akkor már veszélytelenül, most picit isszuk a levét ennek azért. Így is néha az egyik, néha a másik hoz 1-1 nagy meccset, meg haszosat, de nagy skálán nézve kicsit elfogytak. De lehet még ezt is elbírja a csapat, ami elképesztő.
Stalkyard
Director del Fútbol

2025.04.27. 12:11:03

Óriási a csávó, minden elismerést es tiszteletet megérdemel azért amilyen csapatot összerakott. Azt is gondolom, hogy kivívta magának azt a jogot higy ne kérdőjelezzük meg a személyi döntéseit es választásait. Egyvalamit azonban képtelen vagyok felfogni… Gerard Martin favorizalasa Fort-tal szemben. Egyszerűen érthetetlen. Annyira szembetűnő hogy szintekkel jobb játékos Fort…
Es GM-en nagyon könnyen elmehet a BL idén…
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence0330

2025.04.27. 01:07:46

Élete első két top klubjának első évében 8/8 kupát nyert teljesen nonszensz. Nem csak döntőkben tökéletes ilyen téren, hanem kokrétan amiben elindult, mind megnyerte nyilván ez gyorsan megszakadhat, de már így is döbbenetes. Én már ideköltözése előtt is az aktuálisan legjobb edzőnek tartottam pusztán abból, amit a BM-el művelt stílusban és eredményekkel is, de részemről kérdés nélkül ő már a világ aktuálisan legjobb edzője. Nyilván nem a legeredményesebb, hisz kvázi alig kezdődött el a pályafutása, de két csapattal tud szezont végigdominálni, és a mostaninál azért nem egy top3 kerettel. Remélem a 20-as évek, meg esetleg a 30-asok közül az ő érája lesz, és ebből sok év nálunk. :)

Köszi szépen, hogy visszahoztad az örömöt hétről hétre, a küzdeni és győzni tudást, elképesztő. Korábban simán összeomlás lett volna a vége, mikor a Madrid megszerezte a vezetést, és amúgy ijesztően jók is voltak épp. Amúgy nem hatott volna meg annyira, ha ezt a mostani körülmények között bukjuk, de így nyilván óriási dolog. Így is volt 15-20 perc pánik, de meg tudtuk oldani.

Megnyert egy Madrid ellen egy olyan meccset, ami szét volt fújva, és ahol minden támadó maga alatt volt, ketten közülük mélyen maga alatt. Ennyi hendivel is behúzta, olyan jó csapatot rakott össze. Elképesztő.
dingdong
Capitá del Barça

2025.04.22. 20:10:00

soadroli írta:
2025.04.22. 19:31:54
Javier Tebas: "Hansi Flick complaining about match schedules? We are managing La Liga, not the interests of one or two clubs… I wonder why Flick never complains to UEFA."
Bezzeg nálunk a fradi miatt akár az egész bajnokságoz leállítják ha tovább jutnak :D

Viccet felreteve ez a [auto_cenzúra] tragedia mit meg nem enged magának. Az hagyján hogy milyen felháborito dolgokat mond de hogy ezt milyen stilusban tudja mindig eloadni az nem igaz. Kocsmábol kidobnak ha ilyen bicskanyitogato stilusban kommentalsz dolgokat. Ez a kedvenc csapatanak sem nagyon tetszik amugy
szbsz
Jugador d'estrella

2025.04.22. 19:50:47

soadroli írta:
Javier Tebas: "Hansi Flick complaining about match schedules? We are managing La Liga, not the interests of one or two clubs… I wonder why Flick never complains to UEFA."
Fogja már be a száját ez a vízfejű madridista :twisted: A napnál is világosabb, hogy ott segítik a Madridot, ahol csak tudja a szövetség... ...sorozatos ajándék tizik, kedvező bírói itéletek (Mbappe 1 meccs bünti horror belépőért, Lunin Celta elleni kupa meccsen orbitális tizi valahogy elmaradt stb...), nevetségesen könnyű sorsolások a kupában és még reggelig tudnám sorolni...

UNDORÍTÓ :-&
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
bence0330

2025.04.19. 18:53:06

Hát köszönöm az újabb élményt és nagy pillanatokat. Ilyen győztes mentalitású csapatot faragni abból, ami az előző években zajlott, kb csoda kategória. 1-3-nál az előző években simán megrogytunk volna, ha meg mégsem, tuti kihagyjuk a tizit a végén. Ha párharcot, vagy bajnokságot nézünk, még mindig veretlenek vagyunk a naptári évben.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.18. 12:30:34

Hansi Flick has banned any celebrations if Barcelona beat Real Madrid in the Copa del Rey final.

With Inter Milan just four days later, he wants full focus. No party. Just business. @mundodeportivo
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.04.17. 13:10:22

soadroli írta:
2025.04.17. 12:22:10
Remélem a következő 2 meccsre bedobja Fatit, Fortot, Christensent, Pau Victort és Torret is (nem egyszerre). Addig is pihen akire ráfér, utána úgyis jön a kemény menet.
Az eddigi tendenciát elnézve, ezt teljesen esélytelennek tartom. Pedig nagy szükség lenne rá!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Válasz küldése