2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Plusz azért (legalább 2) komolyabb ellenfelek ellen, komolyabb ligában, felteszem komolyabb kupában. Persze Lucho is meg fogja érdemelni, főleg ha behúzzák, de szerintem is Flick teljesítménye nagyobb.
OFF
Biztos vagyok benne, hogy fog kapni nyáron játékosokat és jövőre sokkal könyebb dolga lesz, nem mintha idén nem oldotta volna meg jól a feladatát...
Nem kérdés, itt szerintem főleg evés utáni étvágy szinten morgunk.Cseri írta: ↑2025.05.08. 05:05:02Érdemes megnézni,hogy a tavalyi edzőkeresés időben a csapattal hírbehozott edzők hol vannak. Motta bukott,Girona se vitézkedik,Arteta idén sem nyer semmit,Xabi Alonso második éve sem akkora sikersztori,Speciel five lassan már a törököknek sem kell,SC se megy nagyot a Milannal. Ezek fényében pláne jó döntés volt Flick,bármi is lesz idén.
Hát nem tudom, én a bajnokin hétközben bíztam benne, hogy Fort kezdetése annak szól, hogy játékba akarja őt hozni kicsit a kupadöntő és a BL előtt, de beigazolódott végül a félelmem, miszerint csak GM-t akarta pihentetni...bence0330 írta: ↑2025.04.27. 13:20:15
Szerintem most át fog csapni Fortba a dolog, már a meccs előtt is voltak hangok, de én is veszélyesnek tartottam volna 0 játékperccel bedobni a mélyvízbe. Tuti, hogy a srác sehol nincs most játé nélkül a tavalyi önmagához képest. Ha betesszük és hibázik, akkor meg nem kerül be többet, ez ilyen. Benne azt sajnálom még, hogy amilyen képességei vannak előre, simán lehetett volna 80. percben számolni vele támadó posztokon is. Full Cancelo a srác, még a szóló gól is benne van.
Nekem ez a hibája, illetve az, hogy a szélsőinket legalább megnyert meccseken nem pihentette, minőségi csere hiányában akkor már veszélytelenül, most picit isszuk a levét ennek azért. Így is néha az egyik, néha a másik hoz 1-1 nagy meccset, meg haszosat, de nagy skálán nézve kicsit elfogytak. De lehet még ezt is elbírja a csapat, ami elképesztő.
Hibátlan edző nincs, szerintem individuális döntéseket bárkinél meg lehet kérdőjelezni. Viszont akkora zseni csapatépítésben, hogy elbír egy Martint a csapat egy klasszikó kupadöntőn.Stalkyard írta: ↑2025.04.27. 12:11:03Óriási a csávó, minden elismerést es tiszteletet megérdemel azért amilyen csapatot összerakott. Azt is gondolom, hogy kivívta magának azt a jogot higy ne kérdőjelezzük meg a személyi döntéseit es választásait. Egyvalamit azonban képtelen vagyok felfogni… Gerard Martin favorizalasa Fort-tal szemben. Egyszerűen érthetetlen. Annyira szembetűnő hogy szintekkel jobb játékos Fort…
Es GM-en nagyon könnyen elmehet a BL idén…
Bezzeg nálunk a fradi miatt akár az egész bajnokságoz leállítják ha tovább jutnak
Fogja már be a száját ez a vízfejű madridista