2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És poszton kívül mozgott egész jól! Center kb sosem volt, egyszer kezdett asszem Lewy eltiltásakor. Akkor tényleg nem volt jó. Erőben amúgy szerintem sem kezdő szint jelenleg, fél órákra nézném meg csereként, vagy legalább ha csak 15, akkor legyen bent minden meccsen.davi10 írta: ↑2024.05.01. 15:58:19Egyetértek, szerintem is bőven többet kéne látnunk, ha a góljait nem is mindog lőtte meg, padról beszállva mindig hozzá tudott tenni a meccsekhez. Ehhez képest az elmúlt 2 hónapban kb. összesen láttuk 90 percet játszani.
Én nem tartom ördögtől valónak a kölcsönt, idén azért Dest, Torre, EG, Riad, tavaly Abde is jól jöttek ki egy kölcsönből. De ha választani kéne, nálam Ő maradna és Guiu-t adnám 1 évre oda valahova. A srác fel éve érkezett Európába, szerintem neki most nem tenne jót az össze-vissza költöztetés.
Egyetértek, szerintem is bőven többet kéne látnunk, ha a góljait nem is mindog lőtte meg, padról beszállva mindig hozzá tudott tenni a meccsekhez. Ehhez képest az elmúlt 2 hónapban kb. összesen láttuk 90 percet játszani.
Ez akár a drukk miatt is lehet, talán a magas vételára miatt, meg hogy a Barcában játszik, bizonyítani akar és túlizgulja.ElBartimaeus írta: ↑2024.05.01. 13:03:14Roque-től úgy pattantak el állandóan a labdák, hogy fixen elvesztettük.
A Kessie a Milanban témához nem tudok hozzászólni. Igazából Roquéhoz sem tudok hozzászólni, semmit nem tudok a formájáról és az edzésmunkájáról, valószínűleg nagyon hajt és játszani akar, de azt is mondta néhány hete, hogy türelmesnek kell lennie.
A szakmai stáb részei a játékosmegfigyelők, edzők, sportigazgató is.
Látod, ebben tökéletesen egyetértünk!
Igen, akkor játszhatott még középcsatárként, és gólokat lőtt. Egyszer volt kezdő centerként a góljai óta, sőt, csereként sem kapott ott többet. Az nem érdekel, amit szélsőként csinál, Lewandowskinál sem érdekelne, vagy épp Christensennél sem, ha oda tennék. Elhiszem, hogy szélsőként nem fér be a csapatba, kb ennyi derült ki.
hmmm, mondjuk Lewa helyett 15-20 percekre.
Feltételezem, hogy a szakmai stáb nálunk pontosabban képes felmérni, hogy ki játszon és ki ne!Troym írta: ↑2024.04.30. 21:12:52"Irány a süllyesztő", mert 2 meccsen nem lőtt gólt egy 18 éves csatár. Mégis hogy képzeli?
Lassan ott tartunk, hogy a hónapokra lesérült, agyonkritizált Gülerrel előrébb jár Ancelotti a csapatba építésben, mint Xavi Roqueval. Nagyon meggondolnám bármelyik kölcsönjátékosunk helyében vissza akarjak-e térni ide.
"Irány a süllyesztő", mert 2 meccsen nem lőtt gólt egy 18 éves csatár. Mégis hogy képzeli?
Yamal, Gavi, Pedri, Cubarsi miért tudtak megragadni az első csapatnál?
Aha, köszi a választ, te nyertél. Mostantól mindenki 10 percet kapjon aki nem él a lehetőséggel.Zoldbela írta: ↑2024.04.30. 20:05:52
Aki kap 10 percet, az éljen a lehetőséggel!
Gondolom nem kell sorolnom a pozitív példákat!
Két gólt lőtt, még január végén és február elején, azután semmi. A Vigo és a Cadiz ellen is kezdő volt, 60-60 percet kapott, de én nem emlékszem arra, hogy azon a két meccsen bármi emlékezeteset csinált volna.
Az rosszabb volt, mert Kessié egészen konkrétan egyetlen percet sem kapott tétmeccsen a helyén.Troym írta: ↑2024.04.30. 20:04:00Roque az idei Kessie, csak tavaly a kiöregedő Busit nem lehetett cserélni, idén Lewát.
Állítólag az okos ember mások kárán tanul, a buta sajátján, de Xavi ugyanezt végigcsinálta tavaly és nem tanult belőle...
Aki nem tudja beépíteni a Seria A legjobb szűrőjét és a brazil foci egyik legnagyobb ígéretét, aki már brazil felnőttválogatott volt 18 évesen, ott én nagyon megkérdőjelezem a szakmai munkássága minőségét.
Anno "dajkáltuk" Griezmann-t, Coutinho-t, de minek!