Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gt is tiltólistán van?visca el barca írta:matyi gólja a vila olimpica elleni 4-1-es meccsről. ez volt az első gól a meccsen
http://gfycat.com/CaringImpressionableFlycatcher" target="_blank
Azt nem igazán értem Adama-t miért jegeli ennyire Eusebio. Már három vagy négy meccse a padot koptatja és inkább Dongou-val játszat jobbszélsőt. Valami perpatvar lehet a háttérben, mert sérülésről sem lehet hallani.Gareth Tello írta:
A kezdő: José Suárez (!) - Patric, Costa, Ié, Grimaldo - Halilovic, Gumbau, Cámara - Dongou, Munir, Sandro.
Stream: http://www.lfp.es/sabadell_barcelona-b/directo/laligatv" target="_blank
Meg mondjuk azt is tegyük hozzá, hogy közülük van kb 7-8 játékos összesen, akikre TALÁN majd lehet számítani az első csapatban, ezek közül 3-4 védő ráadásul, szóval az, hogy Gumbau meg Camra és Dongou nem csinálnak semmit, az "nem számít", mert úgyse kerülnek fel a nagyokhoz majd..S.Agüero írta:És erről véletlenül nem az edző tehet?Normandia írta:Most nézem a Beijing elleni meccsüket a Barca B-nek, hát nem tudom, ha ez a jövő, akkor nagy gáz lesz. A Samper, Halilovocs duo még úgy ahogy, de a többiek. Elképzelés nélkül játszunk, semmi tervszerűséget nem bírok felfedezni a játékunkban.![]()
0-0, én csak a második félidőt tudtam megnézni, de nem volt túl izgalmas. Szegény Munirt faragták rendesen.Normandia írta:De valszeg Ő tehet. Mi lett az eredmény, mert hogy őszinte legyek nem néztem végig?
De valszeg Ő tehet. Mi lett az eredmény, mert hogy őszinte legyek nem néztem végig?S.Agüero írta: És erről véletlenül nem az edző tehet?![]()
És erről véletlenül nem az edző tehet?Normandia írta:Most nézem a Beijing elleni meccsüket a Barca B-nek, hát nem tudom, ha ez a jövő, akkor nagy gáz lesz. A Samper, Halilovocs duo még úgy ahogy, de a többiek. Elképzelés nélkül játszunk, semmi tervszerűséget nem bírok felfedezni a játékunkban.
Olvastam valahol hogy Roura lett az utánpótlás igazgató, gondolom ő.Samper írta:Üres a sportigazgatói állás. Nem tudom, ki dönthet arról, hogy kölcsön adunk-e valakit, vagy hogy ki kaphat ígéretet, hogy nyáron profiszerződést kap. Lassan nyilvánvaló, hogy rosszul vezetett klub vagyunk.
És ebben az a legszomorúbb, hogy hosszú évek óta, most van a legjobb játékosanyag egy generációban.Feast4 írta:Hát mondjuk tényleg nagyon meg kéne tőle szabadulni. Ennyire lefelé még soha nem haladt az utánótlás mint most.
Ne viccelj. A Gumbau-Camara-Dongou trió fejenként 3-at berámol majd, nehogy már másnál kiessenek a pixisből, ilyen Halilovicok, Samperek vagy Munirok miatt.Erxy írta:a játékosok is tudnak róla akkor simán edzőbuktatás lesz.
ők is tudják, érzik hogy egy inkompetens, 0 edzőjük van
ha tényleg van ilyen ultimátum (ha jól tudom akkor az ARA szellőztette meg a hírt, szóval simán lehet) és a játékosok is tudnak róla akkor simán edzőbuktatás lesz.Petr írta:Miért vagyok biztos benne, hogy jó játékkal be fogja húzni a B? Annyira tipikus lenne..
Miért vagyok biztos benne, hogy jó játékkal be fogja húzni a B? Annyira tipikus lenne..Gareth Tello írta:
Sajnos amióta Graham Hunter kijelentette, hogy jobb játékos, mint Messi volt ebben a korban (ez pár éve volt), azóta semmit sem fejlődött, sőt, inkább visszaesett. Most ott tart, hogy utóbbi 13 bajnokiján szerzett összesen 1 gólt, és meccsenként legalább 2-3 százszázalékos ziccert elront. Emellett mezőnyben is iszonyatosan gyenge. Kár érte...Stalkyard írta:Micsoda?? Dongou ilyen mélyre süllyedt? Nemrég még embertelen nagy tehetség volt...