2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetèrtek veletek. Koemannál nem èrtettem Puig, tavaly Xavinál Torre mièrt nem kaphat perceket.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.25. 08:22:04Ebben elég sok igazság van, főleg ha egy sportoló esetében azt veszed, bár tekintsünk is el a sportolótól mint "munkától", az emberi szervezet 16-17 évesen még bőven fejlődésben van, és ekkor egy ekkora extra terhelést kap... mindened fejlődik, csontos, nyúlsz, gerincedtől elkezdve az utolsó részedig minden fejlődik, nyilván vannak nálam sokkal okosabbak is ez ügyben, de Yamal esetében írtam már többször múlt héten, ne szerencsétlen 16 éves gyerekre rakjunk feleslegesen terheketbence0330 írta: ↑2023.08.25. 01:22:31Szerintem 17-8-9 éves korában minden egészséges időszakában kb minden percét a pályán töltötte, itt, válogatottban, mindenhol, emlékszem, mikor hónapokig nem lehetett már észrevenni a pályán szerencsétlent, és akkor sem cserélte le soha senki, de még az EB-n is minden hosszabbításban ott volt. Koeman kezdte ezt a szürreálisan gátlástalan túltolást, Xavi meg folytatta. Ebben a korban szép lassan be kellett volna építeni, mint minden más fiatalt mindenhol máshol. Ezt nem lehet megtenni egy fiatal szervezettel, baromi rizikós.
Ebben elég sok igazság van, főleg ha egy sportoló esetében azt veszed, bár tekintsünk is el a sportolótól mint "munkától", az emberi szervezet 16-17 évesen még bőven fejlődésben van, és ekkor egy ekkora extra terhelést kap... mindened fejlődik, csontos, nyúlsz, gerincedtől elkezdve az utolsó részedig minden fejlődik, nyilván vannak nálam sokkal okosabbak is ez ügyben, de Yamal esetében írtam már többször múlt héten, ne szerencsétlen 16 éves gyerekre rakjunk feleslegesen terheket, hála az elcseszett klubpolitikának és gazdagási helyzetnek, nem kell neki kezdeni, kapjon epizód szerepeket, fejlődjön, szokja a közeget, aztán majd berobban ha kész rá.bence0330 írta: ↑2023.08.25. 01:22:31Én teljesen másban látom a problémát. Nem az alkatában, nem az adottságában, nem az étkezésében, és még az erőnléti edzőkben is csak alig. Szerintem 17-8-9 éves korában minden egészséges időszakában kb minden percét a pályán töltötte, itt, válogatottban, mindenhol, emlékszem, mikor hónapokig nem lehetett már észrevenni a pályán szerencsétlent, és akkor sem cserélte le soha senki, de még az EB-n is minden hosszabbításban ott volt. Koeman kezdte ezt a szürreálisan gátlástalan túltolást, Xavi meg folytatta. Ebben a korban szép lassan be kellett volna építeni, mint minden más fiatalt mindenhol máshol. Ezt nem lehet megtenni egy fiatal szervezettel, baromi rizikós. Ezt amúgy mindenki látta előre, hogy így lesz - vagy legalábbis hogy így lehet -, szóval nem egy "utólag mindenki okos" téma. Ilyet nem lehet csinálni, egyenesen ámokfutás kategóriának hívom, ami vele történt.
Plusz kb 19 korától benne látta mindenki a megváltót - sokszor jogosan - ez óriási plusz mentális teher egy tinédzsernek, akár ez is belejátszhat a dologba.
Ó, dehogynem! 100%-ban egyetértünk. Ezt írtam: "Nem az alkatában, nem az adottságában, nem az étkezésében, és még az erőnléti edzőkben is csak alig."
Pedri leghosszabb sérülése pont erre az időszakra esik: 21 szept-22 januárig 102 nap,előtte is volt egy rövidebb sérülése,ők sem voltak mágusok.Nagybarcelona írta: ↑2023.08.24. 18:56:20
https://www.transfermarkt.com/albert-ro ... ainer/5117
Az ezelőtti erőnlèti edzőnk Koeman előtt Rijkaarddal ès Guardiolaval dolgozott együtt. Már többször linkeltem. Nèzzük meg a mostani erőnlèti edzőt vagy a szakmai stábot.
Nem hiszem el, hogy az egyik legnagyobb klubnak ennyire futja. De hát ne csodálkozzunk...
https://www.transfermarkt.com/albert-ro ... ainer/5117gránit írta: ↑2023.08.24. 18:07:37Két forduló, két sérülés. Ezzel kapcsolatban jut eszembe Dembelé, akinek én egyáltalán nem vagyok rajongója, de a rengeteg sérülés nem csak az ő hibája volt. Például Dembélé a meccseken a futásai 90 százalékat sprintben tette meg, miközben a tréningeken a futómennyiségnek csupán egyötödét végezte sprintelve. Fizikai felkészítő szakemberek nagyjából egyetértenek abban, hogy a magas intenzitású futások közötti ilyen mértékű különbség megnöveli az izomhúzódások és szakadások esélyét.
És akkor állandóan lesérül Araújo, Pedri, Christensen. A stábbal kapcsolatban ezek azért felvetnek kérdéseket.
Kicsit megnyugodtam, mert úgy látom, nem vagyok egyedül, aki úgy érzi, hogy "mindenki szembejön az autópályán".....Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.24. 14:50:12A logika ezt diktálná, ezért fog Xavi valami totál mást kitalálni![]()
Pont egy rohanósabb, támadóbb csapat ellen?!?
Vagy kiallhatnank mondjuk 3 tamadoval is vegre. Fati-Lewa-Ferran. Mogottuk Romeu-de Jong-Gundogan.