Chino írta:Valaki néhány mondatban össze tuddná foglalni a "kicsik" meccsét, mert sajnos ma nem tudtam megnézni.
Sajnos én sem tudtam nézni, pont akkor volt, amikor a Spurs-meccs.
Nem játszottunk jól elvileg, az Eibar vezető gólja után nem tudtak felpörögni a fiúk, aztán Gabarrón kiállítása után pláne nem volt esély az egyenlítésre.
bence-barca írta:Most böngészgetve találtam rá, Jonathan Soriano Salzburg színeiben idén a bajnokságban 13 meccsen 12 gólt és 11 asszisztot jegyez.
Félreértés ne essék véletlen sem azért írom, mert visszasírom vagy miért nem tartottuk meg, csak csupán érdekességként. Jó látni, h ha nem is egy erős ligában, de jól muzsikál.
Ami meglepett még, h 28 éves. Azt tudtam, h nálunk sem vt egy fiatal csóka, de akkorra emlékeztem 24 évre. Azért komoly, h Messinél idősebb és pár éve még a B-ben játszott.

(A transfermarktos adatokat ne vedd alapul, valahogy úgy számolják a gólpasszokat, hogy a szezon végére mindenkinek nagyjából kétszer annyi assziszt lesz a neve mellett, mint kellene.

)
Összesen amúgy ebben a szezonban 21 meccsen 23 gólnál jár, azért az sem semmi.
Illetve a Salzburgban három év alatt 57 gólt szerzett 69 meccsen.
További sok sikert neki!
noname írta:Igen csak el kéne gondolkodni Eusebio menesztésén. Pep alatt látványosan jobb volt a B csapat, Luis Enrique alatt még tovább fejlődtek. Jelenleg több pénz áll rendelkezésükre igazolás-téren, mint bármelyik másik másodosztályos csapatnak(pár millió minden évben elmegy, sokszor 22-23 éves játékosokra, akik már nem kerülnek fel az első csapathoz, csak a stabilitást szolgálják.
Nagy hátrány persze, hogy a legjobbakat szezonról szezonra elveszítik, de azért bőven pótolva is vannak. Szerintem váltani kéne.
Alapvetően nem cél szerintem, hogy különösebben fejlődjön a B csapat, olyan értelemben, hogy a feljutás minden szempontból lehetetlenség.
Viszont kiesni nagyon nem kéne (azért van különbség a másod- és a harmadosztály között színvonalban) most pedig egy pontra áll a csapat a kiesőzónától...
Jó lenne visszatalálni a helyes útra, ha meg nem megy, akkor lehet, hogy tényleg el kéne gondolkodni a váltáson.