Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz.PorSiempre írta: ↑2022.09.04. 11:36:46Iniesta, 20-on évesen még el akarták zavarni. Ez a srác 18 éves, lehet soha nem lesz Xavi v Iniesta szint, de ne akarjuk lehúzni. Rettenetes sokat melózott tegnap. Rég volt már ilyen kullancs a kpn.
köszi.davi10 írta: ↑2022.08.14. 17:56:02
Amiben szerintem amúgy az egyik legjobb a csapatban, hogy már az ellenfél 16-osának a környékén baromi sok labdát szerez és a tavaly ilyenkori énjével ellentétben ez már sikerül gyakran szabályosan is.
Ő nem ilyen Pedri-Busi módon olvasgatja a passzsávokat, inkább odamegy és kellemetlenkedik, besegít a támadóknak, szóval védekezésben szerintem baromi hasznos.
Hát mély elemzést ne várj tőlem, annyira azért nem értek hozzá, de igyekszem.csababarca írta: ↑2022.08.14. 17:12:40Gavinak mi a szerepköre?
Próbáltam rájönni tegnap is, de nem tudtam.
Tényleg érdekelne tőled a válasz, mert rád hallgatok![]()
Amúgy nem mondott hülyeséget a kolléga, Pedri rendben van, itt tévedett, de Gavin egyelőre röhögnek a legtöbb fórumon más drukkerek. És most nem a realos szurkolókra értem ezt.
Légyszi olvasd végig az egész mondatom, az idézett rész után van egy vessző, ami után rögtön az első a "gondolkodik", ami erősen rokonértelmű szó az intelligenciával. Ráadásul a "csak" szó is idézőjelbe lett téve. Szerintem is pont így van, ahogy mondod, nincs semmi vita, jelenleg Pedri komplettebb játékos, és nagyobb a ráhatása a játékra. De ha a tavalyi vagy a tavalyelőttit nézem, ami egy 17 és egy 19 éves esetén jogos dolog, mert itt még hatalmas különbség az a 2 év, akkor már egyáltalán nem vagyok benne biztos. Csak mások.
Egyfelől egyetértek, másfelől nem. Jelenleg a csapatban betöltött szerepe alapján teljesen, Pedri adja a különbséget, Gavi meg tehetséges, villangat, mellette még harcos is, de semmiképp nem vezér. Bár... ha visszaemlékszünk ősz végére, akkor igazából volt, hogy magára vállalta abban a tinicsapatban, hol félpályás szóló után vágott gólt, hol Nicot szolgálta ki zseniálisan többször is. De ne feletsük el, hogy két év a különbség, és tavaly Pedri nem jelentette a különbséget, pedig már 18 volt. A labdával szerintem is zseniális, a passzai és a gondolkodása tán még gyorsabb, mint Xaviéknak volt, a löbbölt, vonalak közti labdái jók, jó meglátásai vannak, jól adbe, ő cselezett a legjobban a csapatban asszem Dembélé után, ami pl. azt is eredményezte, hogy róla kaptuk a legtöbb szabadot, mert meccsenként 2-3 olyan szlalomot nyom le 3 ember közt, hogy nem tudják tartani, volt meccs, ahol emlékeim szerint 11-szer vágták fel csak őt, ilyenek max Messinél voltak utoljára, és ő még csak nem is támadó. Ezeket pl. Pedri sem tudja a labdával, ő "csak" elképesztően lát, gondolkodik, kivitelez, és már veszélyesebb a kapura, de ez is a korral jön azért. Meg persze pokolian higgadt.csababarca írta: ↑2022.07.15. 12:18:56...Én semmi olyan skillt nem láttam tőle, ami arra predesztinálná, hogy karmestere legyen a csapatnak. Az inkább Pedri lesz szerintem, legalábbis abból amit eddig mutattak. De ketten jól kiegészíthetik egymást, ha lenne mögöttük egy életképes vkp.
Tudtommal senki nem játszott, sőt, nem is volt behívva, aki a júniusi NL sorozatban ott volt, Ferrán, Busi, stb, lehetne sorolni a neveket, senki nem volt ott közülük. Gavi meg még ott is az egyik legfoglalkoztatottabb volt.