LG írta:Nekem eddig nagyon tetszik, amit Thiago mutat, egyszerűen nemcsak jól teszi a dolgát, hanem élvezetes is a játéka. Komolyan mondom néhány megmozdulásánál Ronaldinhora emlékeztet.
Nagyon vár már a következő szezont, h stabilan a felnőtt keretben játsszon, úgy látom óriási a potenciál benne. Akármennyire jó ez a jelenlegi csapat, nekem hiányzik belőle egy brazil mágus. Gyakorlatiag az elmúlt 2 évtizedben mindik volt egy: Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho. Nem akarok semmit elkiabálni, de benne látom a lehetőséget, h ő vigye tovább ezt a vonalat.
Egyetértek.
Néha nekem is hiányzik egy váratlan csel, egy olyan megmozdulás amire azt mondom, h "kész ilyen nincs", ezekre a megmozdulásokra főleg a brazilok képesek, ahogy Te is említetted egy Ronaldinho, egy Rivaldo. Persze Thiago nevét nem említhetjük egy lapon az előbb felsoroltakkal, de van benne valami plusz, van az egyéniségében valami ami különlegessé teszi. Mert egy Barca nevelésnél az kötelező, h jól és pontosan passzoljon, h a csapat játékába illeszkedjen az ő játéka, de Thiágoban ott van a váratlan, ami nekem nagyon tetszik.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.