Videó alapján kicsit aggódok a srác miatt. Mert nehogy az legyen vele, mint Gaial. Miszerint cselezni tud, de ez ugye nem elég a Barcába... Mert a videó alatt szinte csak olyan helyzet volt, ahol cselezett, és kapusba lőtt. Remélem csak a videó hibája. Meccset még nem láttam tőle, reménykedjünk , hogy tényleg ő lesz majd a jövőben az egyik támadója nálunk.
Realba meg nem lenne értelme menni, ott még kevesebb esélye van felkerülni a nagyokhoz, és jobb szerződést se kapna a Spanyol törvények miatt...
A videóról meg: A srác nagyon lazán és ösztönszerűen cselez, bár azok a biciklik elég röhejesek voltak hogy őszinte legyek.

(Lássuk be, nem ezek voltak a legszebb biciklik a világon...) De a többi cselt kisujjból kirázta, és nem is rosszul csinálta őket. Gai csak meghúzta, vagy tipegett a labda előtt, aztán lefutotta a védőket - ezt a pár videó, és a kevés felnőttmeccse alapján szűrtem csak le, lehet hogy téves az infóm. Ezt csak azért mondom el, mert ilyen természetes és laza mozgású ifit eddig csak Thiagot láttam, és ő a felnőttek között is megállja a helyét nagyon úgy néz ki. Míg Gairól a nekem is az volt a véleményem - 3 meccs után kb -, hogy egy eszetlen cselgép - bocsa rajongóitól, de ez tényleg így van - és a mozgásában már az elején se látszott a könnyedség, amire én sokat adok, mert ebből látszik valakin, hogy ösztönös zseni-e, vagy "tanulta" a focit. És egy "ösztönös" ifit én jobban várok - szerintem még sokan -, mint egy olyat, aki inkább gürizik, és avval hívja fel magára a figyelmet - Pedro a tökéletes ellenpélda... Remélem értitek mit akarok mondani, persze csak egy szimpla videó alapján mondom ezt, de benne többet látok, mint Gaiban anno. Remélem igazam lesz...