messideco írta:Nem is tudom, noname. A spanyol másodosztályban nincs Ajax, PSV vagy Feyenoord. Ott legalább tudna folyamatos lehetőséget kapni, tapasztalatot szerezni. Egy félév jót tenne neki Hollandiában szerintem.
Azért írtam h 3-4 csapatot leszámítva. A vitesset semmiképp se tartom erősebb csapatnak mint a Barca B-t. Véleményem szerint ostobaság lenne így kitolni Thiagoval több szempontból is:
1. van rendszeres játéklehetősége, sőt, valószínűleg egyre több lehetősége lesz év vége fele a nagycsapatban is bizonyításra, miközben Hollandiában kéne alkalmazkodjon, így könnyen lehet h kevesebbet fog játszani mint most
2. hozzá kéne szokjon egy új játékrendszerhez, majd vissza kéne szokjon fél év múlva
3. még fiatal. Sztem semmi kedve félévre elköltöznie.
Az ideális ha marad a jelenlegi szerepkörében, de ha Pep gyakrabban akar majd lehetőséget adni neki, akkor könnyen lehet h téltől már hivatalosan az első csapat tagja lesz.
A másik dolog: Fontas.
Ő is remek teljesítményt nyújt rendszeresen, hasonló helyzetben van mint Thiago.
Mindenesetre velük már nem tűnik olyan szűkösnek a keret, Afellay-al meg már kimondottan bő, max egy csatárra lesz idővel szükség, hiszen Bojan hitele alighanem napról napra csökken...
UI: Kár h JdS-ből a jelek szerint nem lesz semmi. Talán ha végre megtalálnák az igazi posztját, hiszen eddig nagyjából nem derült ki h ő vkp, osztogató vagy irányító. Sajna sztem ő el lesz adva rövidesen.