Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem emléxek már hogy kiket írtamozsimiki írta:Zozzy5!
Nem konkrétan ezeket a játékosokat írtad,hanem 1-2évvel idősebbeket,akikre szintén igaz,h még sokat nem bízonyítottak,és nem biztos,h tudnának e...csak párhuzamot vontam
Miki!ozsimiki írta:Na ugye hogyZozzy 5 írta:
Van elég sok ilyen nagy ígértek.Ott van pl. Aissati, Nasri, Kerlon, Anderson, Özil...Csak Fabre már bizonyított igazán elit szinten, a többiek még nem. De minden esélyük megvan rá
![]()
![]()
Pont ezért nem akartam másik topicban,h a Te általad említett játékosok jöjjenek,mert nem biztos,hogy bizonyítottak volna itt,ide jelenleg olyan kell,aki MÁR bízonyított
Nem biztos,de biztosabbLG írta:A szupertehetségeknek igen kicsi részéből lex igazán nagy játékos. 1 millio példa van is rá bizony. De az se biztos h bevállik pl. a Barcában, aki 1 másik csapatban bizonyitott már.
Na ugye hogyZozzy 5 írta:
Van elég sok ilyen nagy ígértek.Ott van pl. Aissati, Nasri, Kerlon, Anderson, Özil...Csak Fabre már bizonyított igazán elit szinten, a többiek még nem. De minden esélyük megvan rá
Van elég sok ilyen nagy ígértek.Raziel írta:igen nagyon jó játékos,aki még ilyen jó lehet és 18 éves,ő a Dortmundbol Nuri Sahin,nagyon jó kpk és nagyon fiatal.lionelmessi19 írta:Szerintem az nem kérdés, h Fabregast bármely csapat elfogadná örömmel ma!
Az egyik legjobb kpnek tartom jelenleg, pedig egyidős messivel! Nem kis dolog ez...
igen nagyon jó játékos,aki még ilyen jó lehet és 18 éves,ő a Dortmundbol Nuri Sahin,nagyon jó kpk és nagyon fiatal.lionelmessi19 írta:Szerintem az nem kérdés, h Fabregast bármely csapat elfogadná örömmel ma!
Az egyik legjobb kpnek tartom jelenleg, pedig egyidős messivel! Nem kis dolog ez...
Fabregas-t én azért elviselném a BarcábanLG írta:És nekem se piké se fabregas nem hiányzik, de többi sem.
Arról van szó szerintem, hogy ha elfogadja akkor 100%, hogy jól fog keresni, és továbbra is egy sztárklub járékosa lesz. Viszont ha nem fogadja el, akkor benne van a pakliban, hogy a Barca nem számít rá pár év múlva és akkor nem lesz jó pénze később se...Vito írta:ezzel kapcsolatban már egyszer leírtam a véleményem.
okés, tényleg gáz ez a szabály, de kérdem én milyen Barcelonista az, akit a Barca tett azzá, aki lett <---> ennek ellenére az első ajánlatra
elkurvul és a nagyobb pénz reményében hátat fordít szeretett(?) csapatának.
1-2-3 évet kellene csak várnia, hogy ő is megkapja azt a szerződést, amivel
ugyanannyi lóvét kereshetne, mint a MU-nál, persze ha tényleg akkora tálentum...
nekem nem hiányzik egyikük sem. elhúzhatnak.
Értelek, de az ember már csak ilyenVito írta:ne vicceljetek már gyerekek.grecki írta:Én azért nem ostorozom őket annyira, mint Vito, meg tudom érteni őket.
Viszont nem örülök egyik ilyennek sem.
Valaki lefordítaná a korábban idézett szöveget? Google-lal elég zagyvaságok szoktak kijönni...
15 éves suhancok, nehogymá' egy ilyen szerződésen múljon a dolog.
ha jók, akkor 2 év múlva is jók lesznek, ha meg nem, akkor a MU is kivágja őket.
ezt
én
nem
tudom
elfogadni
ne vicceljetek már gyerekek.grecki írta:Én azért nem ostorozom őket annyira, mint Vito, meg tudom érteni őket.
Viszont nem örülök egyik ilyennek sem.
Valaki lefordítaná a korábban idézett szöveget? Google-lal elég zagyvaságok szoktak kijönni...
Értemgrecki írta:16 éves kor alatt nem köthetnek profi szerződést a labdarúgók Spanyolországban.
Angliában igen.
Messit is csábították, de ő hű maradt...