2018.06.27. 12:54:24
Messi a világ legjobbja ez tény, bár számomra elfogathatlan, hogy látszólag ő írányítja a válogatottat, ő dönti el kit cseréljenek be stb. Értem én, hogy Sampaolival nem jöttek össze a számítások, de akkor is ő az edző. Alapvetően én csípem Messit de Barca meccseken is jobban érzem a tüzet, akarást pl. Coutinhoba, Robertoba. Valahogy néha úgy érzem, hogy mint ha nem lenne kedve játszani, igaz akkor is tud varázsolni. Nem vagyok szakértő, de az Argentin válogatott szerintem abba a leggyengédd, hogy mindig Messit keresik, őt nézik holvan és oda passzoljál még ha 3man is vannak rajt. Számomra ez lenne az amit megpróbálnék kihasználni, hogy vigye el az embereket és nem mindig neki passzolni, az utolsó golnál Rojo milyen egyedül jött, 1-2 méterre volt a védő. Barcába könnyű neki legalább 10hónapig együtt vannak, ismerik egymás ki hova fut és hasonlók. Válogatottal 1 évbe max 2-3hetet vannak együtt persze, hogy nehezebb kevésbé tudnak összeszokni. Roberto Carlos vagy Ronaldo mondta, hogy Coutinho Neymar szintjém van, tökéletesen igaza van szerintem, de Messitől sincs olyan nagyon távol bár oda nem fog felérni mivel Messi született tehetség. Viszont Coutinhoba úgy gondolom, hogy 'még' sokkal nagyobb a törtetés. Messi zseni de ez a Messi függőség számomra egy elfogathatlan bategség, és az, hogy tőle várnak mindent ez a végzetbe való elindulás a válogatottnak. Higuain Dybala akik egyébként tökéletesen össze vannak szokva, egy csapatba játszanak itt sokat segíthetne, de még csak az esélyt sem kapja/kapják meg, hogy együtt legyenek fennt, Dybala még 1 percet sem játszott vagy lehet keveset, nem emlékszem. Tudom, hogy elvileg egy poszt Messivel. Icardit elsem viszik, ezek érdekes és buktató dolgok szerintem. Ez csak az én véleményem lehet más nem így gobdolja.