2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a baj hogy Lajos nem a baloldalon rohangálva való, hanem arra hogy a kapu közvetlen közelében labdába érjen és kapura rúgjon, ha 1 érintésből kell megoldania abban klasszis és gyilkos, de ha a bal szélen kell rohangálnia akkor értelemszerűen kijön hogy suta és nem gólérzékeny.baas11 írta:A brazilok azért igen magas százalékban bevállnak a Barcaban , sőt.....
Egy Rabiot kifejezetten magas minoséget hozna még, bár nekem egy igazi 7 es hiányzik régóta a csapatbol mint mondjuk De Bryne.
Csak arra leszek kiváncsi mi lesz ha Lajos idén is elhagyja gollovo csukáját pár hetre a ligában, vagy egy fél szezonra a BL-ben ?!
Igen, én is erre a 2 játékosra gondoltam. Bár szerintem nem fogjuk mindkettőt elpasszolni, én legalábbis remélem, hogy Marlon villant majd az amerikai túrán, nem bánnám, ha maradna.MatyiG írta: Ő és Arthur lesznek csak ketten ilyenek, mert Coutinhónak elintézik szezonkezdetre, Marlon és Mina pedig távozik szerintem.
Ő és Arthur lesznek csak ketten ilyenek, mert Coutinhónak elintézik szezonkezdetre, Marlon és Mina pedig távozik szerintem.Gondolom EU-s papírjai nincsenek, úgyhogy kell majd sakkozni egy kicsit.
Ha ő is változik, alkalmazkodik az új társakhoz, az lényegesen meghosszabbíthatja a karrierjét.MatyiG írta:Kicsit az az érzésem, hogy ezekkel az igazolásokkal inkább már a Messi utáni korszakra készülünk.
Még ha nem is feltétlen Messi utánra(bár lassan el kell kezdeni sajnosMatyiG írta:Kicsit az az érzésem, hogy ezekkel az igazolásokkal inkább már a Messi utáni korszakra készülünk.