2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ráadásul néhány ziccert is kialakított. Messinek is ő passzolt be az első félidőben, ami nem lett gól.recrea írta:Tegnap még hozzátett két gólpasszt
Azt a sprintet megnézném Suarez gólja előtt, amit tolt, ő indította Messit a saját 16-osuknál, elesett, aztán a rá kb. 10 mp-re adta a gólpasszt
Hát ha valaki, ő megérdemli a komolyabb fizetést meg a bizalmat 35 éves koráig, rengeteget ad a csapatnak, szerintem a keretünkben tekintve top 3 játékos.focista555 írta:Cestus írta:A SER úgy tudja, megegyezett a klub Albával, 2024-ig hosszabbít.
Hál isten, a sok Rakitic és a másik számomra szimpatikus srác Denissel kapcsolatos vacak hírek után végre valami aminek örülhetünk.
Cestus írta:A SER úgy tudja, megegyezett a klub Albával, 2024-ig hosszabbít.
Nem honosítottunk a magyar válogatottba valami ilyen nevű arcot mostanában?lesliejr12 írta:...de ki az a Vinicius? Valami varázsló vagy mutatványos bűvész?
Kitetette a válogatott twittere is: https://pbs.twimg.com/media/DrelZ_GXQAA_mxh.jpgMatyiG írta:Ezt hol olvastad?Cestus írta:Behívta Lucho a válogatottba.Busquets és SR mellett.
Talán a világ legjobb formában lévő balbunkója, hülye lett volna kihagyni. Ezt kedvelem LE-ben, hogy félre tudta most tenni a saját - értelmetlen - sérelmeit, és a válogatott érdekeit szem előtt tartva behívta. Bár ez nem feledteti az eddigi mellőzést. Viszont egyik szemem sír, másik nevet. Itt pihentetett volna egy nagyot, de most ez kilőve.Cestus írta:Behívta Lucho a válogatottba.Busquets és SR mellett.
Én sem igazán értettem, hogy miért kellett megszabadulni Digne-től, ha nem pótoltuk. Ha ne adj' Isten Mirandat szemelte ki utódnak legalább akkor leültetné a padra, ha a másik két ballábas védőnk kiesik. Egy esetleges Alba sérülés esetén nem tudom mit talált vvolna ki. Kiteszi Rafinhat balbekknek, vagy Busit teszi be kh-nak és Lenglet megy ki? Egyik rosszabb megoldás mint a másik.Cestus írta:Köszönjük meg neki, hogy nem hívta be, mert nemhogy alternatívája nincsen jelenleg, hanem másik balszélső hátvéd sincs a keretben. Így meg tud pihenni. Az EB-re elég lesz visszahívnia.geridoss írta:Okozhat némi fejfájást Luchonak
Esélytelen, szinte ugyanezt akartam írni reggel. Rendesen meg leszünk lőve.geridoss írta:Óriási amit hetek óta művel. Okozhat némi fejfájást Luchonak![]()
Messi nélkül is szárnyal, elképesztő a pali. Én Messi kiválása után benne látom az egyik legnagyobb hiányposztot. Nincs még csak megközelítőleg sem olyan játékos a piacon, aki őt érdemben pótolhatná.