Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem gondoltam, hogy fogok ilyet mondani de nem szeretném ha ma Messi pályára lépne. Nagyon jól tudják az "olaszok" hogy Messit egy-két kemény belépővel tudják megállítani legkönyebben és nem hiszem hogy finomkodnának az ilyen Materazzi-félék. (bár a többi sem) Félig sérülten még nem érdemes kockáztatni. Ha a Xerez-zel játszanánk hétvégén nem izgulnék annyira a játéka miatt, de a Clasícón nagy szükség lesz rá.Rewolution5 írta:pep mester csak a veszhelyzet eseten kuldi be messit.....kulonben nem hiszem 25 perctol tobb jatekidot fog kapni ........ ezt most meg kell nyerni , mintahogy a jovo heti el classicot!!! visca el barca
eheti az már, csak szólok le ne késdRewolution5 írta:pep mester csak a veszhelyzet eseten kuldi be messit.....kulonben nem hiszem 25 perctol tobb jatekidot fog kapni ........ ezt most meg kell nyerni , mintahogy a jovo heti el classicot!!! visca el barca

A megfogalmazás erős,de az tény,hogy Messi nélkül nem ugyanaz a csapat és jóval nyugodtabbak lehetünk majd,ha ott lesz a pályán.barca99 írta: Erre nem is írok semmit, mert még a humor topicba is erős lenne.![]()
Erre nem is írok semmit, mert még a humor topicba is erős lenne.halabarca írta:Ha Messi nem játszik az El Classicón simán kikapunk, ezt garantálom de, mivel a hírek szerint már az Inter ellen is játszhat, így minden bozonyal nyerjük mindd a két meccset!
Ezt hogyan kell értelmezni? Mi ez a "ki?".barca1010 írta:Te nem így látod? Szerintem nem írtam hülyeséget. Ki?

Nem tudom mennyire hiteles : http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-e ... aval-29574barca28 írta:Valaki esetleg tudna nekem Messi állapotáról szoló úgymond hiteles cikket mutatni

de most NEM SZABAD KIKAPNI.socio66 írta:Ez igaz.danko94 írta:A bajnokság hosszú, ott lehet javítani,de a BL ben most nyerni KELL!!!
Egy BL-búcsú legalább annyira fájó lenne,mint egy Clásicó vereség,ráadásul nagyobb jelentősége is van,anyagilag,meg egyébként is.

Ez igaz.danko94 írta:A bajnokság hosszú, ott lehet javítani,de a BL ben most nyerni KELL!!!
IGEN! Inkább játszon az Inter ellen és nyerjünk aztán hagyjon ki 3 hetet, mint h kikapunk kiesünk a Bl ből, majd megverjük a Madridot! A bajnokság hosszú, ott lehet javítani,de a BL ben most nyerni KELL!!!Sanama írta:inkáb játszon az Inter ellen, sérüljön rá, ugye?