2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/08 ... azolasokraMeridiane írta:komolyan mondom imádom ezeket a hozzászólásokat...Tocy írta:Tisztelt vezetőség! Hogyan akarnak 45 millióból Sanchezt és Fabregast venni?
válasz:
1. pl. Ibrahimovics elég nagy valószínűséggel nem fog visszajönni hozzánk.. ergo el lesz adva vagy a Milán él az opciós jogával (24 misi) vagy eladjuk az ördögnek, legalább ennyiért... (45+24 misi)
2. már eladtuk a sevillának Cácerest (45+24+3,5)
Ha csak ezeket a számokat veszem (hozzáteszem, nem csak ezek lesznek) akkor is látszik, hogy Fabre max 40 lesz idén is, míg Sanchez ebben az esetben is 32,5... Ami sok is, lévén ma 25-ről szóltak a hírek, de 30-ig még el is képzelhető, hogy felmegyünk (lásd Rossi)...
Szóval: Tisztelt olvasó... A vezetőség így szeretne legalább 2 játékost venni!![]()
Higgyétek el, tudják a dolgukat! UFF
komolyan mondom imádom ezeket a hozzászólásokat...Tocy írta:Tisztelt vezetőség! Hogyan akarnak 45 millióból Sanchezt és Fabregast venni?
Elmegy Bojan, Jeffrén, Maxwell, Milito. Akár milyen olcsón is adjuk el őket simán 20 milliónak kell lennie + ugye van 50 milla az átigazoláskora. Ha minden jól megy akkor Fabre eljön 30 max 35ér Sanchez meg 30(?). + akkor még ott vannak a kölcsönbe lévő játékosok azokból is egy kettőt értékesíteni lehet. Megoldják.Tocy írta:Tisztelt vezetőség! Hogyan akarnak 45 millióból Sanchezt és Fabregast venni?
Csak akkor jön ki ez a 2 játékos, ha a klub megszabadul 1-2 embertől. Mostanában Bojan és Jeffren távozását eléggé biztosra veszik, ami úgy kb. 20 millió lehet. Ha a többi kölcsönben lévő játékost eladják az is egy 10 millát hozhat a konyhára. Akár még sikerülhet isTocy írta:Tisztelt vezetőség! Hogyan akarnak 45 millióból Sanchezt és Fabregast venni?
csakis és kizárólag visszavásárlási opcióval... így még én is beleegyeznék, mert jó helyre kerülne...El fanático írta:
Luis Enrique elvinné Bojant is a AS Roma-hoz - kiválóan illene Lucho terveibe és Totti sokat segíthetne neki a fejlődésben - írja az újság internetes kiadása.
http://www.mundodeportivo.com/20110608/ ... 04549.html
Bojan jól járna a Rómával,ha igaz a hír.El fanático írta:Mino Raiola / Ibra és Maxwell ügynöke / a katalán Sport szerint már intézi Maxwell Milánóba igazolását, ami a Sport állítása szerint akkor történne, hogy leigazolnánk a Sportingtól José Angel-t.
+ a legfrissebb kitaláció az El mundo-ról:
Luis Enrique elvinné Bojant is a AS Roma-hoz - kiválóan illene Lucho terveibe és Totti sokat segíthetne neki a fejlődésben - írja az újság internetes kiadása.
http://www.mundodeportivo.com/20110608/ ... 04549.html
Ez jó kérdés. Szerintem megérne annyit, bár akkor sem érteném, h hova vennénk ha itt van Thiago.Fabregashoz: lehet h kicsit off, de nagyon kíváncsi vagyok: főleg azokhoz szól a kérdésem akik Cesc ellen vannak. Ha nem lenne saját nevelés, akkor megérne 40 millió eurót Question
ahogy nézem sok elképzelésed nincs a dologról... affelay b csapatba???zozó írta:Én remélem hogy jön Sánchez és Fabregas is.
A Jeffren,Bojan,Afellay 3-as közül az egyik le mehetne a B csapathoz (B csapatol most ugyis sokan távoznak)
Igy meg lennének a csatáraink és senkit nem adnánk el.
Középályára meg szerintem kell Fabregas mert Thiago Iniesta utodja lesz kb 2-3 év múlva addig meg edz és a kupában játszik Fabregas meg Xavial felváltva játszana az 1 évben majd egyre többet.
Keitát eladnám és kész középpálya is.
Nekik a nagy csapathoz van szerződésük, nem pedig az ifikhez. Meg egyébként is az, hogy nézne ki, hogy bármelyikük a fiataloknál játszanának? Egy vicc lenne az egész.zozó írta:Én remélem hogy jön Sánchez és Fabregas is.
A Jeffren,Bojan,Afellay 3-as közül az egyik le mehetne a B csapathoz (B csapatol most ugyis sokan távoznak)
Igy meg lennének a csatáraink és senkit nem adnánk el.
Középályára meg szerintem kell Fabregas mert Thiago Iniesta utodja lesz kb 2-3 év múlva addig meg edz és a kupában játszik Fabregas meg Xavial felváltva játszana az 1 évben majd egyre többet.
Keitát eladnám és kész középpálya is.
Semelyik Madridi szenny nem hozta le ezt a hírt.hady írta:kavarnak mint Piszkos Freddhttp://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ud ... ir-2080893
Egy év alatt nem, de amúgy igen. Fabregasnál szerintem senki nevével nem lehet több mezt eladni ebben a csapatban, mármint az igazolható játékosokra gondolok. Sőt, én biztos vagyok benne, hogy internetes szavazások ide, sociok véleménye oda, Fabregas nagy kedvenc lenne és kapkodnák a mezeit is.skadi írta:az létezik, hogy annyi mezt el lehet adni majd a "tékozló fiú" nevével, hogy megérje a kb40milla?