2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ember.kanty írta:
Ember.rizla írta:naná, hogy elfogult vagyok vele szemben. minden idők legjobb barcelona-játékosáról beszélünk, ember.kanty írta:
Szerintem KICSIT elfogult vagy vele szemben, de nem baj. Hidd el minden ilyen játékos önző, ha nem lenne az, nem lőne egy gólt.
messi hónapok óta ezer fokon ég és egyedül viszi a hátán a támadósort, ahol az egyetlen értelmes játszópajtása jelen pillanatban alexis (tello lehet, hogy ügyesen tudja a hosszúba tekerni a labdát 10-ből 10-szer, de ehhez a játékhoz egyelőre buta, mint a tök, cuenca meg néha mindent túlokoskodik - és az még a jobbik a eset).
az őszi apátiája sokkal bosszantóbb volt, de pep már akkor is megmondta, hogy ne kételkedjünk ebben az emberben. most mégis kételkedtek, újra és újra. ráadásul egy újabb kiváló meccse után. miért?
engem sem a vakhit vezérel. csak hallgatok az okosabbra.
naná, hogy elfogult vagyok vele szemben. minden idők legjobb barcelona-játékosáról beszélünk, ember.kanty írta:
Szerintem KICSIT elfogult vagy vele szemben, de nem baj. Hidd el minden ilyen játékos önző, ha nem lenne az, nem lőne egy gólt.
semmiféle probléma nincs, ahogy nem volt eddig sem, és ahogy nem volt akkor sem, amikor egy depor elleni meccsen 2009-ben nem passzolt eto'o-nak és inkább belőtte maga. de persze abból is hatalmas ügy volt ezen a fórumon, meg még egy csomó másikból is. az nst-n egyszer egy (egyébként nem jellemző módon) okoskodós poszt is megjelent arról, hogy messi kezd elkanászodni, mert épp volt egy meccs, ahol összeszólalkozott villával.visca el barca írta:nem, de, sajnálom h nem tudsz olvasni a sorok között. arra akartam rávilágítani, hogyha tényleg fenn áll ez a probléma, akkor pep remelhetoleg tudjamit kell tenni.rizla írta: "remélhetőleg pep majd elbeszélget vele"
ez a kedvencem. ismeritek ti egyáltalán ezt a játékost?
nem tudom ebben a kijelentésben mi volt neked ennyire frusztráló...
Szerintem KICSIT elfogult vagy vele szemben, de nem baj. Hidd el minden ilyen játékos önző, ha nem lenne az, nem lőne egy gólt.rizla írta:messi cseppet sem önző, csak vérbeli támadó. de olyat tőle nem láthatsz, hogy ha van középen tisztán egy társ, akkor ne adná neki. hogy 10 védő gyűrűjében inkább maga próbálja berúgni (mint történt az az első félidőben), az meg az ő dolga, valószínűleg jobban képes megítélni egy-egy szituációt, és joggal bízik a saját képességeiben.kanty írta:Kicsit túlreagálta az Alexises szitut. A chilei olyan helyzetben volt, h abszolút nem hibáztatható, h nem tette tovább.
Van benne valami abban amit Sanama mond, csak én is úgy érzem, h ő megteheti. Amíg így játszik, amíg ennyi gólt lő és ennyi meccset dönt el, addig senki sem szól egy szót sem.
De összességében nem hiszem, h ez olyan komoly gond lenne. Igen, sokszor önző, de sokszor nem. Aki lő egy szezonban 70(meglehet) gólt, annak valamilyen szinten önzőnek kell lennie.
ő akkor cseszi le a csapattársakat, ha azok a szélen elfutnak, középen pedig van érkező és mégsem rakják be, sőt fel sem néznek. cuenca és tello néha olyan csőlátású játékot produkál, hogy én is széttörnék valamit. egyáltalán nem baj, ha valaki megfeddi őket, tanulják csak meg, hogy nézzenek körül, mielőtt cselekszenek. attól parázni, hogy ettől majd rosszabb lesz a hangulat, puszta paranoia, hozzáteszem, ezen a fórumon kívül sehol nem is jellemző ez.
messi már egy barca-veterán, szava van, tekintélye van, mellesleg jobban olvassa a játékot, mint bárki a támadósorban. próbáljátok innen szemlélni a dolgot.
messi cseppet sem önző, csak vérbeli támadó. de olyat tőle nem láthatsz, hogy ha van középen tisztán egy társ, akkor ne adná neki. hogy 10 védő gyűrűjében inkább maga próbálja berúgni (mint történt az az első félidőben), az meg az ő dolga, valószínűleg jobban képes megítélni egy-egy szituációt, és joggal bízik a saját képességeiben.kanty írta:Kicsit túlreagálta az Alexises szitut. A chilei olyan helyzetben volt, h abszolút nem hibáztatható, h nem tette tovább.
Van benne valami abban amit Sanama mond, csak én is úgy érzem, h ő megteheti. Amíg így játszik, amíg ennyi gólt lő és ennyi meccset dönt el, addig senki sem szól egy szót sem.
De összességében nem hiszem, h ez olyan komoly gond lenne. Igen, sokszor önző, de sokszor nem. Aki lő egy szezonban 70(meglehet) gólt, annak valamilyen szinten önzőnek kell lennie.
nem, de, sajnálom h nem tudsz olvasni a sorok között. arra akartam rávilágítani, hogyha tényleg fenn áll ez a probléma, akkor pep remelhetoleg tudjamit kell tenni.rizla írta: "remélhetőleg pep majd elbeszélget vele"
pikkpakk, minden itt van, köszönjükrizla írta:vajon valaha bekövetkezik, hogy ezen a fórumon nem lesz minden piszlicsáré dolog túldramatizálva?
messi nem azért szúrta le sanchezt, mert nem Ő nem kapott labdát, hanem mert cesc nem, ergo nem önzésből szólt neki, mellesleg maximálisan igaza volt. fogjátok fel úgy, hogy kezd kibontakozni a vezéregyénisége. egyébként zseniálisan tette be a labdát pedrónak, amikor a legjobb megoldás a passz, akkor passzol, amikor pedig meg tudja oldani egyedül, tán csak legyen már annyi tekintélye, hogy megoldhatja egyedül.
láttátok ti már CR-t focizni? akkor ő szerintetek milyen arc? aztán mégsem kell "elbeszélgetni vele". mint:
"remélhetőleg pep majd elbeszélget vele"
egyébként nyilván baromi jól fog tudni aludni úgy is, hogy egy sanama nevű magyar fórumozó be van durcizva rá.
Miért nem húzza fel az egyik lábán a gatyát, és mutogatja, hogy mekkora combizma van? Sokkal jobb lenne pedig...S.Agüero írta:
Gerd Müller az első, 67-el !Kardi írta:megvan Messi idei 60. gólja is hatalmas szerencse hogy láthatom ezt a kis bolhát, van valami info esetleg hogy mennyi a valaha lőtt legtőbb gól egy szezonban egy játékostól?
sajnos ő megteheti, van olyan helyzetben... zlatannal már az elején tudtam h ebből probléma lesz, mert a svéd talán a világ legalkalmatlanabb embere arra h szélsőt játszon.Sanama írta:majd ha Alexisnek passzol vagy 5ször 1hónapban és elszerencsétlenkedi, akkor aláírom.amúgy meg lehet nem passzol mindig amikor kellene,de amikor igen,az zseniális,de a társak hihetetlen hogy elszerencsétlenkedik....megértem ha legtöbbször inkább önző.
Meg ha befejezi ezt a mutogatok, ordítok hozzáállást.
Gerd Müller 72-73-as szezonban 49 meccsen 67 gólt lőtt. Ebből csak a gólokat tudja megdönteni, mivel ez volt az 50. meccse messinek ha jól tudom.Kardi írta:megvan Messi idei 60. gólja is hatalmas szerencse hogy láthatom ezt a kis bolhát, van valami info esetleg hogy mennyi a valaha lőtt legtőbb gól egy szezonban egy játékostól?
Mondta meccs közben: 67 gólKardi írta:megvan Messi idei 60. gólja is hatalmas szerencse hogy láthatom ezt a kis bolhát, van valami info esetleg hogy mennyi a valaha lőtt legtőbb gól egy szezonban egy játékostól?
még jó,hogy nem érdekliSanama írta:majd ha Alexisnek passzol vagy 5ször 1hónapban és elszerencsétlenkedi, akkor aláírom.amúgy meg lehet nem passzol mindig amikor kellene,de amikor igen,az zseniális,de a társak hihetetlen hogy elszerencsétlenkedik....megértem ha legtöbbször inkább önző.
Meg ha befejezi ezt a mutogatok, ordítok hozzáállást.
majd ha Alexisnek passzol vagy 5ször 1hónapban és elszerencsétlenkedi, akkor aláírom.amúgy meg lehet nem passzol mindig amikor kellene,de amikor igen,az zseniális,de a társak hihetetlen hogy elszerencsétlenkedik....megértem ha legtöbbször inkább önző.