Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Capon írta:
Egyébként így utólag max pénzbírság lehetne, de ilyenért az is vicces lenne szerintem.
Én személy szerint alig várom már, hogy a spanyol szövetség elkezdjen videófelvételek alapján büntetni, de Messi eltiltása legyen akkor a legnagyobb örömöd, mert a Madrid védősorának kb. bérelt helye lenne a lelátón, ha következetesen végigvinnék.daffy írta:ha eltiltást nem is,de valami büntetést szerintem is megér. ezen az oldalon tanultam,hogy a szándékot ugyan úgy büntetni kell,szóval hajráStalkyard írta: Az a hab a tortán, hogy ezért szerintük egy meccses eltiltást kéne kapnia Messinek...
Szerintem aki akarta, az nagyon is jól tudta értelmezni, főleg a második felében leírtak miatt.Mezner2 írta: Először is,a megfogalmazás nem szerencsés,mivel úgy jön le ebből,legalábbis nekem,hogy ha nincs kedve játszani akkor szól és fel sem megy,ilyen még nem történt tudtommal.
Most még páran leírhatják, de akkor sem fogom megváltoztatni a véleményem, hogy ha még maga az Atyaúristen személyesen jön el a Barcába focizni, neki sem lenne joga bérelt helyre a kezdőben, nem hogy még "az legyen, amit ő akar". Bármennyire is szeretem és elismerem a játékát és tisztelem, mint embert, ezen nem fogom soha túltenni magam.Mezner2 írta:Mindig játszani akar,és ezért mindig játszik is(bár a kupa meccs kivétel) és ez így természetes,aki nem látja,hogy mekkora tényező az emberünk az tök vak,nélküle félkarú óriás a csapat.
A világ legjobb játékosa,egyetlen csapat sem engedhetné meg magának,hogy őt nélkülözze,így a Barca sem,természetes,hogy nagyrészt az van amit ő akar
mert gyereke született és szabad csapkolódni? nem a pályára való viselkedés,egyértelmű ütés,a szándék büntetendő,főleg hogy itt ugye célba is ért. nem feltétlen kell lábaknak törni,ez sem ide való. nyugodtan betehet 5000eurót,amelyet addig megkeres,míg elmegy pisilni. nem tétel és még felháborodás sincs. de ha nekem lenne igazam,már megbüntették volnaCapon írta: Egyébként így utólag max pénzbírság lehetne, de ilyenért az is vicces lenne szerintem.
persze hogy nincs.daffy írta:nincs miről beszélniCapon írta: Ezt mindjárt gondoltuk
megütötte vagy nem? nincs miről beszélniCapon írta: Ezt mindjárt gondoltuk
Ezt mindjárt gondoltukdaffy írta:ha eltiltást nem is,de valami büntetést szerintem is megér.Stalkyard írta: Az a hab a tortán, hogy ezért szerintük egy meccses eltiltást kéne kapnia Messinek...
ha eltiltást nem is,de valami büntetést szerintem is megér. ezen az oldalon tanultam,hogy a szándékot ugyan úgy büntetni kell,szóval hajráStalkyard írta: Az a hab a tortán, hogy ezért szerintük egy meccses eltiltást kéne kapnia Messinek...
Az a hab a tortán, hogy ezért szerintük egy meccses eltiltást kéne kapnia Messinek...Capon írta:
Szerintem nem a videóval van baja lluisllach89 hanem a mögötte lévő szándékkal. Mert ha most találtad volna és beteszed ide mert pont ide vág akkor ok, de mivel odaát előzménye van ennek a vidinek és Messi aljas sunyi mivoltát hivatott bizonyítani így mást szájíze lesz az embernek tőle. De te ezt jól tudtad szerintem.
Szerintem nem a videóval van baja lluisllach89 hanem a mögötte lévő szándékkal. Mert ha most találtad volna és beteszed ide mert pont ide vág akkor ok, de mivel odaát előzménye van ennek a vidinek és Messi aljas sunyi mivoltát hivatott bizonyítani így mást szájíze lesz az embernek tőle. De te ezt jól tudtad szerintem.ferninho írta:látta mindenki hogy nem volt az igazi és nem volt a toppon és ez teljesen érthető is.
bocs hogy bemertem tenni egy ilyet, amin látszik is, hogy tényleg nem volt ott fejben
legközelebb nem teszek be egy Messi videót a Messi topikba, amivel csak annyit akartam érzékeltetni, hogy nem csak ki lett az találva, hogy ideges a gyerek miatt, hanem tényleg az, elnézést.
Tedd ki gyorsan madridistára és élvezzetek el.ferninho írta: nem tudom volt-e már ez a videó.
nem volt a helyzet magaslatán ezen a meccsen az tuti.
nem tudom volt-e már ez a videó.Pavel írta:Szombaton látszott rajta, hogy fejben teljesen máshol volt
Én is ezt írtam a meccs előtt és utána is, hogy szerintem nem kellett volna betenni a keretbe, a megszületett fia miatt, és ez nagy esemény, főleg számára! Inkább a családjával kellett volna maradnia. (Ez még más focistákra is igaz!) Teljesen érthető volt a szitu, hogy teljesen másról járt az agya.Pavel írta:Nem akarok senkit sem megsérteni, de a Messi savazók egyáltalán fel tudják fogni(a koruknál fogva), hogy mi történt vele pénteken. A leírtakból úgy érzem, hogy nem.
Szombaton látszott rajta, hogy fejben teljesen máshol volt, amit én teljesen megértek.
Először is,a megfogalmazás nem szerencsés,mivel úgy jön le ebből,legalábbis nekem,hogy ha nincs kedve játszani akkor szól és fel sem megy,ilyen még nem történt tudtommal.Mindig játszani akar,és ezért mindig játszik is(bár a kupa meccs kivétel) és ez így természetes,aki nem látja,hogy mekkora tényező az emberünk az tök vak,nélküle félkarú óriás a csapat.sjd írta: azt meg inkább nem kommentálom, hogy egy játékos, legyen bármilyen jó is, megengedheti magának azt (illetve egész pontosan megengedik neki), hogy akkor kerül be a csapatba, amikor neki kedve tartja.
Nem értem mire gondolsz. Nem normálisan fogalmazzák meg a kritikát? Miért? Leírták, h szerintük elég hervadt volt magához képest és így utólag látva, simán le lehetett volna hozni, mert nem tudott villanni. Más kérdés, h nyilván azért is maradt fent, mert ő Messi, aki képes lehet rá, másrészt, h tudjon ünnepelni ebben az esetben.Lionelm301 írta:Épp az a baj, hogy nem normálisan fogalmazzák meg néhányan a kritikákat. PL: Sancheznek, Valdeznek nem egy rossz meccse volt, sőt, elég sok.
én sajna nem vagyok benfentes, így csak a kiadott infókból alkothatok véleményt, de ebből éppenhogy az jön le, miszerint igenis Messi mondja meg, hogy mikor játszon! éppen ezért és erre írtam, hogy nincs könnyű helyzetben Tito.... itt a fórumon is ahány ember annyi nézet! ő meg csak egyedül(na jó, a csapatával) kell hogy döntsön.Lionelm301 írta:Épp az a baj, hogy nem normálisan fogalmazzák meg néhányan a kritikákat. PL: Sancheznek, Valdeznek nem egy rossz meccse volt, sőt, elég sok.
Miért hátráltatta volna az edző Messit, mikor elég komoly esemény van a magánéletében, amit a Camp Nou közönségével megoszthat?
Nyilván Tito sem fog rendszert csinálni abból, hogy Messi mondja meg, hogy mikor játsszon.
Nagyon szép gólt akart lőni a fiának. (Gondolok itt a két emelésre.)Lionel85 írta:Nem volt szerencséje a Celta ellen Messinek a góllövéssel, de ugyanúgy hasznosan játszott, mint máskor. Hiába, ő is emberből van, egy-két edzés még őt is kiveszi a formából. A Celtic (mennyi kelta csapat ) ellen szerintem már ismét gólra éhesen játszik majd!
Ismét leírom, sztem ő is és a csapat is jobban járt volna, ha a családjával marad (a legtöbb apa ilyenkor azért legalább egy hét szabadságot ki szokott venni, persze focistáknál más a helyzet), azt meg inkább nem kommentálom, hogy egy játékos, legyen bármilyen jó is, megengedheti magának azt (illetve egész pontosan megengedik neki), hogy akkor kerül be a csapatba, amikor neki kedve tartja.Taibi írta:Hihetetlen hogy már egy béna Celtának se tud gólt lőni....
Amióta apa lett még nem volt egy jó meccse se... Lehet hogy már nem érdekli a foci?
Télen meg kellene próbálni eladni szerintem. Most még sok pénzt adna érte a city vagy a psg, amiből megvehetnénk Neymart meg akár Heskeyt is!