2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amíg van egy olyan játékosunk, aki meccsenként átlagban több mint egy gólt rúg, ha rossz napja van, csak ad egy gólpasszt, alapvetően meghatározza a játékunkat és egyértelműen klasszisokkal jobb csapat vagyunk ha ő is a pályán van, addig játsszon, amennyit csak lehet.Varga írta:Megérdemli a kritikákat. Hármasával lövi a gólokat és adja a gólpasszokat, de védekezésben -1 ember. 20 méteres lesen sétálgat, ha nem a lábaihoz pattan a labda nem is küzd érte. Legyen az Puyol, Messi, vagy akárki más, ha nem küzd a pályán kapja csak a kritikákat.. Vezérként meg nem csak a gólokat kéne vágnia, hanem irányítani és példát mutatni, ehejett ő az aki sz.rik bele és lógatja a lábát. Valladolid ellen láttuk, hogy megy nélküle a játék, ha Tatának lennének tökei lerakná a padra egy kicsit goldolkodni.
tekintve a korát, és a lojalitását a klub felé, ez még alsó hangon 6-7 szezon kellene legyen.És bizony egyszer eljön az az idő (ki tudja mikor...), amikor nélküle kell, hogy csapat legyünk...csak ebbe kevesen gondolnak bele..
Azért Messi nem mindenkinél feljebbvaló...ennek a csapatnak köszönheti, hogy ott tart ahol.Barcaman1993 írta:Mi van? Hol élsz ember? A világ legjobbját leültetnéd a padra gondolkodni? Minek? Egyedül többet tesz a góljainkért, mint a többiek együttvéve. Nem is értem, hogy ilyen baromság kinek a fejéből tud kipattanni...? Röhej az egész. Messi nélkül ez a csapat... Inkább bele se gondolok. Maradjunk annyiban, hogy Messi mindenkinél feljebbvaló ebben a csapatban, aminek van is alapja.
Mi van? Hol élsz ember? A világ legjobbját leültetnéd a padra gondolkodni? Minek? Egyedül többet tesz a góljainkért, mint a többiek együttvéve. Nem is értem, hogy ilyen baromság kinek a fejéből tud kipattanni...? Röhej az egész. Messi nélkül ez a csapat... Inkább bele se gondolok. Maradjunk annyiban, hogy Messi mindenkinél feljebbvaló ebben a csapatban, aminek van is alapja.Varga írta:Megérdemli a kritikákat. Hármasával lövi a gólokat és adja a gólpasszokat, de védekezésben -1 ember. 20 méteres lesen sétálgat, ha nem a lábaihoz pattan a labda nem is küzd érte. Legyen az Puyol, Messi, vagy akárki más, ha nem küzd a pályán kapja csak a kritikákat.. Vezérként meg nem csak a gólokat kéne vágnia, hanem irányítani és példát mutatni, ehejett ő az aki sz.rik bele és lógatja a lábát. Valladolid ellen láttuk, hogy megy nélküle a játék, ha Tatának lennének tökei lerakná a padra egy kicsit goldolkodni.
Az szerintem pozitívum, hogy pl. a a Valladolid ellen Messi nélkül is gördülékeny volt a támadósorunk, ami nagyban köszönhető Neymarnak. Ez egyáltalán nem vesz el semmit Messi értékéből, továbbra is nyilvánvaló szerintem mindenkinek, hogy vele még mindig szintekkel jobbak vagyunk.Miksi Józsefné írta:Tegnap olvasgattam a Deportivo és Sport ujságot és meglepve tapasztaltam,hogy felerősődtek a Messi ellenes irások pl. a fiatal játékos angliából nyilatkozta hogy Messi nélkül is jó a BArca, valami bizonyos Oliver Martinez a sporton meg bizonygatja,hogy jobban játszik a Barca Messi nélkül, a volt sportoló a most eladni szánó könyvében is a Barcelona Messi nélküliségét emeli ki. Elgondolkodtam,hogy tényleg miért van az hogy ha nincs Messi jobban játszik a Barca . Én csak azt tudom mondani,hogy ha ennyire utban van Messi és nem állnak ki mellette a katalán ujságok és szinte sugallják ezt nap mint nap.De egyet nem értek, ha Messi nélkül is jól megy a csapat akkor tulajdonképpen a Messi segitségére hozott Neymar szerepe is csökken, mert hát akkor őt sem lehet kiemelni és vezérré nyilvánitani. Nem értem miért fáj ez hogy vannak vezéregyéniségek mikor minden csapatnak van és azokra sosem irják ha nincsenek,hgoy nélkülük is megvan a csapat. Ez csak Messi privilégiuma ugy látszik. .Nem is tudom hogy igy hogy lehet focizni jól és eredményesen ha mindig degradálják és érdemeit csökkentik. Most szürküljön bele a Barcába és legyen egyenbarcás???
Deus ilyen, mindenkitől összelopkod mindent, aztán mégis neki lesz igaza.Hey!Én ezt már egyszer belinkeltem! Hey!
![]()
Jobban nem akarod beléd kötni, de a játékpercekkel lenne igazi. Messike ugyanis újabban 20-30 perc után lesérül, ami ugyanúgy 1 meccsnek számolja, mint a 90 percet. Ráadásul a szezon végén is csak ilyen harmadmeccseket játszott. Na mindegy, Messi a király.Gareth Tello írta: 1. Lionel Messi - 21 meccs - 28 gól
2. Cristiano Ronaldo - 25 meccs - 27 gól
3. Diego Costa - 27 meccs - 18 gól
Lusta voltam utánanézni, de a kedvedért mégis megteszem.Barcaman1993 írta:Annyit még tegyünk hozzá, hogy mennyi meccsen. Messike legalább 6-7 meccsel kevesebbet játszott.
Annyit még tegyünk hozzá, hogy mennyi meccsen. Messike legalább 6-7 meccsel kevesebbet játszott.Gareth Tello írta:Most goals in La Liga in 2013:
- Lionel Messi 28
- Cristiano Ronaldo 27
- Diego Costa 18
Igen, sikerült.bence-barca írta:Látom csak megtaláltad a helyes oldalt, ahove ezt linkelgetni kell![]()
Már csak a sigedet kell áthelyezni a túloldalra és mindkét oldalan befogadnak!
Hey!Deus írta:Sztem baromi jó kis gif![]()
Ehhez már megint nem tudok semmit sem hozzáfűzni, annyira jó! Hihetetlen, hogy egyesek mit meg nem tudnak csinálni...
Silváék lennének a szolgák...visca el barca írta:lehet örökbe akarják fogadni thiago silva éhező családját is
Látom csak megtaláltad a helyes oldalt, ahove ezt linkelgetni kell
Ebben a házban nem fognak elférni annyian.visca el barca írta:lehet örökbe akarják fogadni thiago silva éhező családját is
lehet örökbe akarják fogadni thiago silva éhező családját isBarcaman14 írta:"Argentin források szerint a Barcelona csatára tágasabb házba szeretne költözni, mivel a kis Thiago megszületése után kicsi lett a ház, ahol a párjával, Antonella Roccuzzóval él."visca el barca írta:szerény kis kuckó épül a családnak![]()
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/" target="_blank ... ek-2284757
Gondolom milyen szűkösen fértek el a régi ingatlanban, amikor eggyel bővült a család.
"Argentin források szerint a Barcelona csatára tágasabb házba szeretne költözni, mivel a kis Thiago megszületése után kicsi lett a ház, ahol a párjával, Antonella Roccuzzóval él."visca el barca írta:szerény kis kuckó épül a családnak![]()
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/" target="_blank ... ek-2284757