Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szerintem meg emberi volt. Messi mosolygott, vagyis sztem mondott valami bíztatót is neki.Boixos írta: sztem semmi "őszinte" emberi nem volt ebben, hanem inkább az, amit a profi futballista imázsról írtál. egyszerűen javítani akart a róla kialakult képen.
a frankóhoz sztem is inkább az áll közelebb, amiről Mihu is írt. meg azok a fejek, amiket a régebbi aranylabda átadásokon, és a bebukott klasszikusokon szokott mutatni.
sztem semmi "őszinte" emberi nem volt ebben, hanem inkább az, amit a profi futballista imázsról írtál. egyszerűen javítani akart a róla kialakult képen.Csbal írta:Az a helyzet, hogy Ronaldo rájött, arra, hogy profi futballistaként kifelé is kell mutatnia valamit. Jó szándékot, jófejséget, stb. Viszont amit mostanában csinál, az süvegelendő. Ember lett a kis kamasz gyerekből. Én tisztelem Ronaldot nagyon. Emberileg nagyon sokat fejlődött, beért. És az is biztos hogy nagyon rendben van mentálisan. Én eddig nem szerettem, mert a folyamatos hisztijei, sztárallűrjei voltak porondon. De ez, hogy Messihez odament, nagy dolog, mert tudvalevő, hogy nem ápolnak felhőtlen viszont, vagyis ezt akarja a média bemesélni. Tudja milyen [auto_cenzúra] lehet rottyon lenni, ahol most Messi van, és együttérző, mert ha vki tudja milyen jelei vannak a formán kívüliségnek az egy másik profi játékos. Ennyi. Ez emberi tulajdonság, és ezért tisztelem Roncit. Ráadásul nagyon jó kis playa. Az a helyzet h megszerettem Ronaldo stílusát. De ez a sapka tényleg nem kellett volnaMihu írta: Vígasztalni...aha persze, végül is egy győztes kupadöntő után nagyon könnyű odamenni pózolni a fotósoknak, ahogy vigasztalom szegény Messikét. Vesztes meccs után valahogy nem láttam, ahogy odament volna, és a bolha nyakába borulva gratulál neki...
Az a helyzet, hogy Ronaldo rájött, arra, hogy profi futballistaként kifelé is kell mutatnia valamit. Jó szándékot, jófejséget, stb. Viszont amit mostanában csinál, az süvegelendő. Ember lett a kis kamasz gyerekből. Én tisztelem Ronaldot nagyon. Emberileg nagyon sokat fejlődött, beért. És az is biztos hogy nagyon rendben van mentálisan. Én eddig nem szerettem, mert a folyamatos hisztijei, sztárallűrjei voltak porondon. De ez, hogy Messihez odament, nagy dolog, mert tudvalevő, hogy nem ápolnak felhőtlen viszont, vagyis ezt akarja a média bemesélni. Tudja milyen [auto_cenzúra] lehet rottyon lenni, ahol most Messi van, és együttérző, mert ha vki tudja milyen jelei vannak a formán kívüliségnek az egy másik profi játékos. Ennyi. Ez emberi tulajdonság, és ezért tisztelem Roncit. Ráadásul nagyon jó kis playa. Az a helyzet h megszerettem Ronaldo stílusát. De ez a sapka tényleg nem kellett volnaMihu írta: Vígasztalni...aha persze, végül is egy győztes kupadöntő után nagyon könnyű odamenni pózolni a fotósoknak, ahogy vigasztalom szegény Messikét. Vesztes meccs után valahogy nem láttam, ahogy odament volna, és a bolha nyakába borulva gratulál neki...
Igen. Nagyon komoly lelki válságban lehet, teljesen nyilvánvaló hónapok óta. A Guardiola- könyvben mondja róla Pep, hogy Messi olyan mint egy gyerek akiből ő egy "góltermelő szörnyet" csinált akinek mindent lehet, akinek "alá játszik" az egész csapat, de ha ez nem működik akkor Messi egy daccos kisfiúvá válik, kedvetlen lesz, "lehajtott fejjel közlekedik a pályán". Azért idéztem majdnem szó szerint mert ezt látjuk most. Tényleg olyan mint egy gyerek akitől elvették a kedvenc játékát.BarcafanTomee írta:Eddig sose bántottam Messit, de most már tényleg nagyon feltünően csinálja, hogy nem csinál semmit. Ki tudja lehet megvan az oka, hogy egyáltalán nem mozog, ezt sose tudjuk meg. De fejben összeomlott szerintem.
Annyira nem csinált már semmi, hogy a Bartra góljánál se örült. Egy jó megindulása volt, amikor elment több játékos mellett, kijátszotta szélre, be is adták, de Iniesta 5 méterről nem tudott vele mit kezdeni, váratlanul és túl erősen kapta. Ebből is látszik, hogy ha kicsit is megeröltetné magát mindjárt más lenne a támadójáték.
Ha így folytatja Argentína megint le fog égni. Habár a többi 10 argentin az életéért fog küzdeni minden meccsen, hátha átragad rá is. De jót tenne Messinek egy jó VB, én ezért szurkolok majd az argentinoknak, meg, hogy meglegyen a Bolhának a VB cím is.
Nem védeni szeretném mert az előző három meccsen semmit sem csinált. De ez a videó nem jelent semmit és nem is bizonyít semmit, szerintem nem nagy ügy az ha valaki ásít egyet az edzésen, a fekvőt pedig azért nem csinálta mert neki nem kellet, mivel látszik, hogy valami két csapatos gyakorlatot végeztek ahol a vesztes csapatnak nyomnia kellett a fekvőket.hank1ee írta:Nekem ebből kicsit az jön le, hogy lehetnek gondjai bőven. Csak ásítozik össze-vissza, ami a kipihentség hiányán túl egyéb személyes problémákra is utalhat. Rosszkor jön neki a VB is most, teljesen enervált, dekoncentrált, fáradt. Pihennie kéne, de nem fog. Tehát jövőre lehet, hogy még rosszabb lesz...
Nekem ebből kicsit az jön le, hogy lehetnek gondjai bőven. Csak ásítozik össze-vissza, ami a kipihentség hiányán túl egyéb személyes problémákra is utalhat. Rosszkor jön neki a VB is most, teljesen enervált, dekoncentrált, fáradt. Pihennie kéne, de nem fog. Tehát jövőre lehet, hogy még rosszabb lesz...
Teljesen igazat adok ferninek.ferninho írta: ki van megtalálva a tegnapi meccs után, na ki?? persze, hogy Cristiano Ronaldo, aki nem is játszott... nem érzitek ezt már nagyon gáznak?
és ezt az esetet nem kell semmihez se hasonlítani, azért ez egy full más eset, mintha mind a ketten játszottak volna, de biztos csak pózolni ment oda Messihez, ez is kellett az "építsünk fel CRnek egy jó kis imidzset" portfólióhoz.
Ez idáig hiányzott neki és rászóltak ,hogy menjen oda pózolni Messi mellé, mert milyen jól néznének ki.
ki van megtalálva a tegnapi meccs után, na ki?? persze, hogy Cristiano Ronaldo, aki nem is játszott... nem érzitek ezt már nagyon gáznak?Mihu írta:Vígasztalni...aha persze, végül is egy győztes kupadöntő után nagyon könnyű odamenni pózolni a fotósoknak, ahogy vigasztalom szegény Messikét. Vesztes meccs után valahogy nem láttam, ahogy odament volna, és a bolha nyakába borulva gratulál neki...mirko1199 írta:Ronaldo ezzel az öltöny fullcap kombóval úgy nézett ki, mint egy kib zott ovodás. Hogy én mennyire uuutálom a "divatot".
oda megy vigasztalni,mert egy igazi sportember,erre te ezt veszed észre?
Vígasztalni...aha persze, végül is egy győztes kupadöntő után nagyon könnyű odamenni pózolni a fotósoknak, ahogy vigasztalom szegény Messikét. Vesztes meccs után valahogy nem láttam, ahogy odament volna, és a bolha nyakába borulva gratulál neki...mirko1199 írta:Ronaldo ezzel az öltöny fullcap kombóval úgy nézett ki, mint egy kib zott ovodás. Hogy én mennyire uuutálom a "divatot".
oda megy vigasztalni,mert egy igazi sportember,erre te ezt veszed észre?