danianevem írta:Így aludva egyet a meccset követően, még frissen kávé előtt megosztanám a véleményem.
Belinkelem az eddigi (tét)meccseinek a hőtérképét:
Most olyan büszke vagyok!
Amúgy én nem aggódok miatta, a csapat miatt inkább.. Suárez a Celta ellen már elég jól mozgott, most is volt pár olyan megmozdulása, amiből az jön le, hogy jó kis trió lehet ez idővel. Egymás elől vittek el embereket folyamatosan a keresztbemozgásokkal - Messi 2. góljánál pl Suárez -, mindegyiküknek más az erőssége, jó lehet ez.
Ami viszont kicsit kétségbeejtő, hogy egy komoly csapat ellen egyelőre úgy tűnik nem sok segítséget fognak kapni a középpályáról, szóval nagyon rájuk leszünk utalva, ami a mai fociban eléggé necces taktika.. Meg sajnos nekik se megy olyan jól, ha nincs meg a kellő támogatás hátulról. Komoly meló vár még Luchora, hogy ezeket a támadásokat ténylegesen megkomponálja, és ne csak az legyen, hogy felküldi őket, hogy oldják meg - már ha tervezi egyáltalán. (Nekem nem úgy tűnt legalábbis, hogy az első hármasnak komoly utasításokat adott volna azon kívül, hogy merre álljanak..)
LE:
"Suárez átkerült a középcsatár helyére, Messi ment a szélre, de ők olyan játékosok, akik minden poszton képesek jól szerepelni."
Na lehet mégis fogjuk még párszor vonal szélsőként látni..