Neymar
szerintem teljesen korrekt ez a bucsuuzenet, a papa mosdatas kicsit atlatszo, nagyon sok tamadast kapott a fater, gondolom kicsit tompitani akarja. de ha nem lett volna ez a vegig kussban vagyok, es a szinfalak mogott meg targyalok, akkor nekem semmi bajom nem lett volna ezzel az egesszel. de ahogy iniesta, es suarez is mondta, 'neymar should talk'. es nem augusztus negyediken, hanem mar hamarabb, hogy legyen ido megtalalni a helyetteseit.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
ne fogjátok le légysziMessiNeymarSuarez írta:Ha ez így lesz, kötözzön le valaki, mert belefojtom magam egy kanál vízbe, vagy eret vágok egy cérnaszállal....visca el barca írta:na, megvan a pénz, mehet a habzsi dőzsi.
holnap reggel paulinhora, inigo martinezre, meg másik 6 tucat teljesen felesleges ember érkezésére akarok ébredni![]()
![]()
Nehogy aztán Bartoék trollok legyenek, és Neymar összes haverját ide hozzák...
- Subinho
- Director del Fútbol
Nos, úgy döntöttem, írok egy hosszabb bejegyzést a Neymar topikba, ezt követően nem írok ide többet (lassan át is lehetne tenni a régmúlt Barca csillagai közé).
Annak idején, amikor Neymar a Barcához jött sokan kritizálták, hogy öncélú bohóc és az 50 kilójával itt majd el fogják nyomni, aztán rácáfolt erre. A borzalmas Tata Martino féle évben kellett beilleszkednie, ami egészen jól is ment, hogy aztán a következő évben, 2015-ben Luis Enriquével megnyerjen mindent amit csak lehet. BL, Liga, Kupa, triplázás, szép emlékek.
Az MSN akkor a világ legjobb támadó triója volt. Fantasztikus volt, ahogy megértették egymást. Eleinte ugyan még döcögött kicsit a szekér, de tavasszal fantasztikus formában játszottak és itt a játékon van a hangsúly.
2015 ősszel aztán ott folytatták, ahol abbahagyták, szenzációs, megállíthatatlan volt az MSN. A 2015-ös év felejthetetlen volt! Aztán 2016 tavaszán valami elromlott, a játék szétesett, ami sajnos kitartott az idei szezonban is.
2016 áprilisában, 40 évesen, életemben először (és mint most kiderült utoljára) láthattam élőben játszani az MSN-t. Úgy gondolom nem kell részleteznem milyen élmény volt! Szavakkal nehéz leírni!
Idén tavasszal bíztam abban, hogy nyáron jön egy új edző, új lendületet visz szeretett csapatunkba, jön 1-2 igazolás is és talán sikerül elpasszolni a felesleges embereket... sajnos nem így lett. A csapat eddig finoman szólva nem erősödött... viszont elvesztettük az egyik legjobbunkat. Első körben azt mondanán: sajnos, azonban a körülményeket figyelembe véve, azt kell mondjam: végre.
Amit Neymar leművelt az utóbbi 2 hónapban... összefoglalva: hatalmas csalódás. Az állítólag szeretett klubja és a barátaival szemben! Ez a szappanopera, a bónusz ügy, a kivásárlás... Hatalmas csalódás ez az ember. Nyár elején még úgy voltam vele, remélem nem igazak a hírek és nagyon sajnálnám, ha elmenne, most azt mondom, mielőbb menjen innen és remélem soha nem látom többé Barca mezben, mert nem érdemli meg, hogy viselje!
Voltak itt nagy elődök, mint Rivaldo, vagy Ronaldinho, de sajnos Neymar a közelükbe sem ér. Azt gondoltam, évek múlva talán, de ezt már soha nem tudjuk meg.
Ez amit, vagy inkább ahogy tett nálam megközelíti a Figo esetet. Mentek már el innen mások is, de nem így! Nem vártam ezt és hatalmas csalódás amit tett ez az ember. Remélem jól fogja érezni magát Európa 5. legjobb bajnokságában és sikerül neki ebben az 5 évben péppé nyernie magát francia kupákkal...
Bocs, ha hosszú voltam, részemről a Neymar dolog lezárva.
Annak idején, amikor Neymar a Barcához jött sokan kritizálták, hogy öncélú bohóc és az 50 kilójával itt majd el fogják nyomni, aztán rácáfolt erre. A borzalmas Tata Martino féle évben kellett beilleszkednie, ami egészen jól is ment, hogy aztán a következő évben, 2015-ben Luis Enriquével megnyerjen mindent amit csak lehet. BL, Liga, Kupa, triplázás, szép emlékek.
Az MSN akkor a világ legjobb támadó triója volt. Fantasztikus volt, ahogy megértették egymást. Eleinte ugyan még döcögött kicsit a szekér, de tavasszal fantasztikus formában játszottak és itt a játékon van a hangsúly.
2015 ősszel aztán ott folytatták, ahol abbahagyták, szenzációs, megállíthatatlan volt az MSN. A 2015-ös év felejthetetlen volt! Aztán 2016 tavaszán valami elromlott, a játék szétesett, ami sajnos kitartott az idei szezonban is.
2016 áprilisában, 40 évesen, életemben először (és mint most kiderült utoljára) láthattam élőben játszani az MSN-t. Úgy gondolom nem kell részleteznem milyen élmény volt! Szavakkal nehéz leírni!
Idén tavasszal bíztam abban, hogy nyáron jön egy új edző, új lendületet visz szeretett csapatunkba, jön 1-2 igazolás is és talán sikerül elpasszolni a felesleges embereket... sajnos nem így lett. A csapat eddig finoman szólva nem erősödött... viszont elvesztettük az egyik legjobbunkat. Első körben azt mondanán: sajnos, azonban a körülményeket figyelembe véve, azt kell mondjam: végre.
Amit Neymar leművelt az utóbbi 2 hónapban... összefoglalva: hatalmas csalódás. Az állítólag szeretett klubja és a barátaival szemben! Ez a szappanopera, a bónusz ügy, a kivásárlás... Hatalmas csalódás ez az ember. Nyár elején még úgy voltam vele, remélem nem igazak a hírek és nagyon sajnálnám, ha elmenne, most azt mondom, mielőbb menjen innen és remélem soha nem látom többé Barca mezben, mert nem érdemli meg, hogy viselje!
Voltak itt nagy elődök, mint Rivaldo, vagy Ronaldinho, de sajnos Neymar a közelükbe sem ér. Azt gondoltam, évek múlva talán, de ezt már soha nem tudjuk meg.
Ez amit, vagy inkább ahogy tett nálam megközelíti a Figo esetet. Mentek már el innen mások is, de nem így! Nem vártam ezt és hatalmas csalódás amit tett ez az ember. Remélem jól fogja érezni magát Európa 5. legjobb bajnokságában és sikerül neki ebben az 5 évben péppé nyernie magát francia kupákkal...
Bocs, ha hosszú voltam, részemről a Neymar dolog lezárva.
- noname
- Llegenda del Barça
Itt még évek kellettek volna h ő legyen a nagyfőnök és melózni is kellene. Párizsban azonnal körülötte forog majd a világ. Adok 2 évet és szépen meghízva és belassulva fogja szivatni a francia védőket. Kihívás, mi?!
Elment a világ legtúlértékeltebb bajnokságába egy pénzhajhász csapatba. Gratulálok! IGAZI BRAZIL!

Elment a világ legtúlértékeltebb bajnokságába egy pénzhajhász csapatba. Gratulálok! IGAZI BRAZIL!
A Fifa egy szégyen
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Ez elköszönés: http://fcbtransfers.blogspot.hu/2009/07 ... er-to.html" target="_blank
Ez bulls**t: http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... mnak/18231" target="_blank
Persze lehet, hogy csak én látom rosszul, de hiába a sok szép élmény tőle a szurkolóknak, azért egy ilyen 'cserbenhagyásért' nem hinném, hogy ki kellene állnia a gyepre integetni...mert a Champs Elyseé-ig fütyülik.. Ja és ami egy kicsit még gáz dolog.. Hogy most jön a meccs a Chapecoense-vel... Akiknek a sorsát maga Mr 11-es is a szívén viselte..Ha jól tudom az akadémiája is nem kevés pénzzel támogatta a csapatat a katasztrófa után...
Ez bulls**t: http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... mnak/18231" target="_blank
Persze lehet, hogy csak én látom rosszul, de hiába a sok szép élmény tőle a szurkolóknak, azért egy ilyen 'cserbenhagyásért' nem hinném, hogy ki kellene állnia a gyepre integetni...mert a Champs Elyseé-ig fütyülik.. Ja és ami egy kicsit még gáz dolog.. Hogy most jön a meccs a Chapecoense-vel... Akiknek a sorsát maga Mr 11-es is a szívén viselte..Ha jól tudom az akadémiája is nem kevés pénzzel támogatta a csapatat a katasztrófa után...
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Én is úgy gondolom, már régebbre eredeztethető a történet magva...
és nem hiszem el apuci marasztalását de ennek nincs jelentősége már. Elment, köszönjük, amit tett a klubért, az élet megy tovább. Nekem valamennyire érthetővé tette a viszonylag sok kihagyott helyzetet...
Nagyon kíváncsi leszek, jó döntést hozott-e? Mert másfelé is vezethet ez...bár valószínűleg kenyérgondok nem lesznek...
és nem hiszem el apuci marasztalását de ennek nincs jelentősége már. Elment, köszönjük, amit tett a klubért, az élet megy tovább. Nekem valamennyire érthetővé tette a viszonylag sok kihagyott helyzetet...
Nagyon kíváncsi leszek, jó döntést hozott-e? Mert másfelé is vezethet ez...bár valószínűleg kenyérgondok nem lesznek...
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
- Subinho
- Director del Fútbol
Mekkora egy álszent képmutató csóka. Hogy ő mennyire szerette Barcelonát, stb. De azért megcsinálta, hogy kussba volt amíg a bónusz pénzt felvehette.... Ha annyira szerette, imádta a Barcát, nem ezt tette volna! Képmutató!
Süket duma az egész, kis nyalizás még visszafelé, amin egy kicsit is rutinosabb szurkoló simán átlát. Neymarkának még több lóvé kellett, ill. egy olyan csapat, ahol a szurkolóktól kezdve a társakig mindenki az ő fényes hátsóját nyalja. Erről szól az egész "új kaland" szlogen.
Én semmi jót nem tudok neki kívánni, remélem ez a váltás 1-2 éven belül hatalmas blama kategóriába fog tartozni. Amúgy is rühellem az olyan összevásárol múlt nélküli nulla gárdákat, mint a City vagy a PSG, de ez a "saga" ez kb. mindennek a teteje volt. Neymarka meg szépen asszisztált hozzá.
Én semmi jót nem tudok neki kívánni, remélem ez a váltás 1-2 éven belül hatalmas blama kategóriába fog tartozni. Amúgy is rühellem az olyan összevásárol múlt nélküli nulla gárdákat, mint a City vagy a PSG, de ez a "saga" ez kb. mindennek a teteje volt. Neymarka meg szépen asszisztált hozzá.

Teljesen mindegy.Màr elment és tudtuk, hogy ha sülyed a hajó ő lesz az aki először lelép.Még csak léket kaptunk lett egy gyengébb év már lelépett. A brazil játekosokra amúgy os jellemző ( tisztelet a kivételnek ) a zsoldos mivolt.Küzködjön vele meg az idióta pénzéhes pereputtyával ezentúl a PSG.recrea írta: Dehogynem, az egész duma egy álszent képmutatás.
Egyébként sosem volt a Barca a kedvenc csapata, 16 évesen lenyilatkozta, h a Real a kedvence, itt van a cikk befotózva a telefonomon. Coutinhoval együtt nyilatkoznak, akinek szintén a Real volt a kedvence
Sajnálom hogy elment egy részről, igazo zseni volt akinek a kiesésével gyengült a csapat.
De ha azt vesszük belebukott egy vezetőség botrányok egész sorát hozta és a kó ég tudja mi minden történt még a háttérben.
Szép volt jó volt, köszönjük de jobb ez így...

- Barcaforever
- Director del Fútbol
recrea írta:Dehogynem, az egész duma egy álszent képmutatás.Cestus írta:Érdekes ez a sztori megint, hogy Neymar faterja ellenezte a váltást. Nem lehet, hogy ez ugyanaz a kamu, minthogy az apu akarata ellenére anno minket választott a Real helyett?
Egyébként sosem volt a Barca a kedvenc csapata, 16 évesen lenyilatkozta, h a Real a kedvence, itt van a cikk befotózva a telefonomon. Coutinhoval együtt nyilatkoznak, akinek szintén a Real volt a kedvence
Nem biztos, h jó előjel, ha 5-6 brazil van egy csapatban, ráadásul meghatározó karakterek, sztem könnyen el tudja vinni az öltözőt. Múltkor kérdezték Romáriot, h miért igazolt vissza haza tőlünk, azt felelte, h "túl jók voltak a bulik Brazíliában"
Én ezt már akartam mondani, hogy nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen hatással lesz rá a párizsi kaland, kritikát szerintem elfogadni nem fog az biztos, tejhatalmú kis király lesz, ott nem lesz, akihez tartsa magát, ő lesz a vezető az idol, lesznek ott piros lapok is szerintem, furcsa ez az egész én azt mondom, hogy egyértelműen presztízs veszteség ez a csapat felé, hogy a jövő vezérét elvitte egy "gyengébb csapat" egy gyengébb bajnokságba, ilyen madridban szerintem sose történt volna.
Én egyértelműen a gyenge vezetésnek tudom be a távozását....

Dehogynem, az egész duma egy álszent képmutatás.Cestus írta:Érdekes ez a sztori megint, hogy Neymar faterja ellenezte a váltást. Nem lehet, hogy ez ugyanaz a kamu, minthogy az apu akarata ellenére anno minket választott a Real helyett?

Nem biztos, h jó előjel, ha 5-6 brazil van egy csapatban, ráadásul meghatározó karakterek, sztem könnyen el tudja vinni az öltözőt. Múltkor kérdezték Romáriot, h miért igazolt vissza haza tőlünk, azt felelte, h "túl jók voltak a bulik Brazíliában"

Pá! Elvitte a 'brazílság',sok sikert neki a veretes francia ligában,abban a két évben,amit ott tölt,aztán jöhet a city. Elég korán kezdi a levezetését:) Többen írták,hogy ezt meg azt kellett volna bevonni az üzletbe,de nem volt semmi féle tárgyalás a 'franciákkal',Jr. lerakta a pénzt és cső. Ennyit számított neki a Barca,pedig,hogy könyörgött Guardiolának. Ilyen mentalitással nem fog hiányozni.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Érdekes ez a sztori megint, hogy Neymar faterja ellenezte a váltást. Nem lehet, hogy ez ugyanaz a kamu, minthogy az apu akarata ellenére anno minket választott a Real helyett?
Nyilván nyalizás a szurkolóknak. Elsőre ötletes volt, másodjára már elég átlátszó
Nyilván nyalizás a szurkolóknak. Elsőre ötletes volt, másodjára már elég átlátszó

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Normandia
- Director del Fútbol
Van benne kihívás nem vitatom és ha ő mondja, akkor elhiszem, hogy a váltást ő szorgalmazta és nem az apja. Nyilván, ha nemzetközi kupát tud nyerni a PSG-vel és az aranylabdát is begyüjti, akkor azt mondom igaza volt. Már sohasem tudjuk meg, hogy mi let volna belőle, ha marad.El Pistolero írta: Kifejezetten meghatott ez a kis videóüzenet. Lehet csak a rajongásom tehet róla, de azt képtelenek vagyok elhinni, hogy Ő vette fel az édesapjának, hogy váltani akar. És ha Ő is vetette fel, akkor miért Párizsba? Miért nem Angliába, ahol egyszer megnyerni a Premier Leaguet nagyobb dicsőség, mint háromszor a Ligue 1-t.
Fájó a búcsú, de azok után ami történt az előző két hétben, ez lesz a legjobb mindenkinek! Köszönjük Neymar!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
-
- Jugador del Barça
Elment a kölyök... Hiányozni fogsz! Lassan öt éve követem a pályafutásod. Képes voltam borzasztó minőségű brazil streameket nézni, hogy lássam mit varázsolsz hétről-hétre a Santosban. Fantasztikus nap volt, amikor kiderült a Barcelonát választod! Amióta focit nézek láttam már pár gólt, de ritkán éreztem olyat, amikor Berlinben belőtted Buffonnak! Ami viszont az előző két hetet érinti, hatalmasat csalódást okozott nekem és tízmillióknak, amit képtelen vagyok lenyelni!
Ma, 2017 augusztusában Neymar pótolhatatlan. De még így sem mondanám őt klublegendának. Az élet nem áll meg. Voltak már nagyobb játékosok is, akik elhagyták a csapatot és sikerült a csúcson maradni. Lesz olyan, aki mindent meg fog tenni azért, hogy felvehesse helyette azt a 11-es mezt. Hosszútávon még lehet jobban is fog illeni a rendszerbe, mint a brazil!
Kifejezetten meghatott ez a kis videóüzenet. Lehet csak a rajongásom tehet róla, de azt képtelenek vagyok elhinni, hogy Ő vette fel az édesapjának, hogy váltani akar. És ha Ő is vetette fel, akkor miért Párizsba? Miért nem Angliába, ahol egyszer megnyerni a Premier Leaguet nagyobb dicsőség, mint háromszor a Ligue 1-t.
Fájó a búcsú, de azok után ami történt az előző két hétben, ez lesz a legjobb mindenkinek! Köszönjük Neymar!
Ma, 2017 augusztusában Neymar pótolhatatlan. De még így sem mondanám őt klublegendának. Az élet nem áll meg. Voltak már nagyobb játékosok is, akik elhagyták a csapatot és sikerült a csúcson maradni. Lesz olyan, aki mindent meg fog tenni azért, hogy felvehesse helyette azt a 11-es mezt. Hosszútávon még lehet jobban is fog illeni a rendszerbe, mint a brazil!
Kifejezetten meghatott ez a kis videóüzenet. Lehet csak a rajongásom tehet róla, de azt képtelenek vagyok elhinni, hogy Ő vette fel az édesapjának, hogy váltani akar. És ha Ő is vetette fel, akkor miért Párizsba? Miért nem Angliába, ahol egyszer megnyerni a Premier Leaguet nagyobb dicsőség, mint háromszor a Ligue 1-t.
Azért feltételezzük hogy ott sem marad barátok nélkül, ott is komoly szakmai munka folyik, Párizs sem egy csunya város stb. Volt ideje mindent átgondolni.
Ráadásul így hogy ő odament, most már más, komolyabb kaliberű sztárjátékosok is szívesebben mennek majd.
Ez a Neymar nélküli Barca nem hiszem hogy sokkal erősebb, mint a brazillal felálló PSG. Foleg hogy legutóbb pont o volt a különbség.
Ráadásul így hogy ő odament, most már más, komolyabb kaliberű sztárjátékosok is szívesebben mennek majd.
Ez a Neymar nélküli Barca nem hiszem hogy sokkal erősebb, mint a brazillal felálló PSG. Foleg hogy legutóbb pont o volt a különbség.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- terrer
- Jugador del Barça
Ritkán szólok hozzá a fórumtémákhoz, de Neymar volt akkora karaktere a csapatnak, hogy távozására és az ezzel kapcsolatban felvetődött témákra reagáljak.
Szerintem a pályán mutatott játéka és az öltözői jelenléte nagyon fog hiányozni a csapatnak. Reménykedem a megfelelő pótlásában, de nem kecsegtetőek a kilátások.
Sokan mondják, hogy Moneymar és csak a pénz választotta a sikerek helyett, meg hogy "nagy" érdem lesz a francia bajnokság megnyerése, de a bl-re esélyük sincs... Hát nemtom, nekem ennél sokkal végiggondoltabbnak tűnik a történet (sajnos). Köztudott, hogy a brazil az aranylabdára hajt. A BL erőviszonyokat tekintve a top 5 csapat mögött azért szorosan ott volt eddig is a PSG (idén is, még mindig érthetetlen, hogy történt meg a 6-1
), Neymarral pedig egy újabb lépést tehetnek a felzárkózás felé. Emelett valóban egy darabig magas esélyese a francia bajnokságnak és kupáknak. Persze az igaz, hogy az aranybogyó megnyeréséhez már a marketing a legfontosabb (ebben aztán nem áll rosszul a világ legdrágább játékosa), de azért csak jobban mutat, ha 2-3 kupa leesik évenként, még ha a francia gyengébb bajnokság is a spanyolnál pl. Ugyanakkor mondhatjuk azt, hogy erre itt is lenne lehetősége, de szerencsére Messi árnyékából kilépni (főleg mellette) nagyon nehéz. Neymar most van a csúcson, ki tudja mi lesz pár év múlva Messi után.
Ehhez hozzájön még az is, hogy a jelenlegi klubvezetés-sportigazgatás munkájában lehet találni hibákat. Sokan elégedetlenek, a bizalmatlansági indítvány sem tesz jót a morálnak, szóval érezhette azt, hogy nem biztos a háttér.
Persze lehet, hogy simán csak a pénzt, bulit haverokat választotta és csak bemagyarázom ezeket a dolgokat. Mindenesetre én örömmel fogok emlékezni az itt töltött éveire és az MSNre és sok sikert kívánok neki!
Köszi ha elolvastad.
Szerintem a pályán mutatott játéka és az öltözői jelenléte nagyon fog hiányozni a csapatnak. Reménykedem a megfelelő pótlásában, de nem kecsegtetőek a kilátások.
Sokan mondják, hogy Moneymar és csak a pénz választotta a sikerek helyett, meg hogy "nagy" érdem lesz a francia bajnokság megnyerése, de a bl-re esélyük sincs... Hát nemtom, nekem ennél sokkal végiggondoltabbnak tűnik a történet (sajnos). Köztudott, hogy a brazil az aranylabdára hajt. A BL erőviszonyokat tekintve a top 5 csapat mögött azért szorosan ott volt eddig is a PSG (idén is, még mindig érthetetlen, hogy történt meg a 6-1

Ehhez hozzájön még az is, hogy a jelenlegi klubvezetés-sportigazgatás munkájában lehet találni hibákat. Sokan elégedetlenek, a bizalmatlansági indítvány sem tesz jót a morálnak, szóval érezhette azt, hogy nem biztos a háttér.
Persze lehet, hogy simán csak a pénzt, bulit haverokat választotta és csak bemagyarázom ezeket a dolgokat. Mindenesetre én örömmel fogok emlékezni az itt töltött éveire és az MSNre és sok sikert kívánok neki!
Köszi ha elolvastad.
Egyetértek. Általánosságban is elmondható, hogy a rutintalanok mindig úgy váltanak, hogy a váltásnak csak arra az aspektusára koncentrálnak, amelyben úgy érzik hogy hiányt szenvednek, és nem gondolnak azokra az aspektusokra, amelyek egyébként rendben vannak a "régi helyen". Aztán első nap jön a pofára esés, hogy ez nem az előző hely + dupla fizu + én vagyok a király, hanem egy teljesen másik hely.Ronaldinho&Barca írta:Azért attól a védelemtől nem csinálom össze magam.. Nekem ez elsőre egy ilyen haverok össze jöttek focizni című sztori. Alves se 20 éves már. Majd csókolgatja mindenki a címert a mezen, Alvessal az élen, a sejk pedig büszkén bólogat, mindenki boldog alapon. Ney azt hiszi mindenhol olyan családias a légkör mint itt, és az MSN másolható, akkor ideje lesz felébredni.Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 5043418113
Erős csapat is lesz. A jelenlegi Bayernnél és Juvénál szerintem jobb. Erősítenünk kell rendesen, ha a szinte borítékolható Barca-PSG párharcot meg akarjuk nyerni.
csabooo írta: Esetleg lenne valaki oly rendes, hogy leforditana a szoveget magyarra ? Annyira nem jo az angolom, hogy ezeket megertsem, s erdekelne hogy mit mondott a kolyok, ilyen google forditok meg annyit sem ernek mint a kormom feketeje...![]()
Szerintem meg paran halasak lennenk az illetonek![]()
- fanbarca
- Entrenador del Barça
A többiek mind szépen búcsúznak el tőle, lehet, hogy nem volt szép a távozása, viszont biztos, hogy a média nagyon sok olajat öntött a tűzre. Azért jó volt vele, szerettük, a többiek is szerették. Én haragudni nem fogok rá, legyen sikeres, de én a Barcának szurkolok s nem játékosoknak! Visca el Barca!
més que un club
Viszlát kölyök !
Köszönöm amit a klubért tettél, de ahogy távoztál azt soha nem bocsátom meg. Tudom egy kis homokszem (se) vagyok a Barca életében, de azért hagyott bennem egy szálkát. Így nem lehet távozni.
Nagyon remélem, hogy belátja a hibáját és soha nem nyer BL-t.
Amiben meg bízok, hogy egy nagyon brutális MEssi perfomensz elé nézünk az új szezonban. Szerintem ez egy nagy hozománya lehet a brazil távozásának.
Köszönöm amit a klubért tettél, de ahogy távoztál azt soha nem bocsátom meg. Tudom egy kis homokszem (se) vagyok a Barca életében, de azért hagyott bennem egy szálkát. Így nem lehet távozni.
Nagyon remélem, hogy belátja a hibáját és soha nem nyer BL-t.
Amiben meg bízok, hogy egy nagyon brutális MEssi perfomensz elé nézünk az új szezonban. Szerintem ez egy nagy hozománya lehet a brazil távozásának.
Jogos, azért Alves meg Silva sem mai gyerekek már. Kurzawáról meg nem sokat hallottam még igazából. Emellett azért a Neymar-Draxler-Di María-Cavani négyes sem fogja hülyére védekezni magát szerintemRonaldinho&Barca írta:Azért attól a védelemtől nem csinálom össze magam.. Nekem ez elsőre egy ilyen haverok össze jöttek focizni című sztori. Alves se 20 éves már. Majd csókolgatja mindenki a címert a mezen, Alvessal az élen, a sejk pedig büszkén bólogat, mindenki boldog alapon. Ney azt hiszi mindenhol olyan családias a légkör mint itt, és az MSN másolható, akkor ideje lesz felébredni.

Támadóerő van a csapatban bőven, védekezésben nem lesznek olyan durvák.
"It is what it is."

Ki mit venne?

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Azért attól a védelemtől nem csinálom össze magam.. Nekem ez elsőre egy ilyen haverok össze jöttek focizni című sztori. Alves se 20 éves már. Majd csókolgatja mindenki a címert a mezen, Alvessal az élen, a sejk pedig büszkén bólogat, mindenki boldog alapon. Ney azt hiszi mindenhol olyan családias a légkör mint itt, és az MSN másolható, akkor ideje lesz felébredni.Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 5043418113" target="_blankNero. írta:Mondjuk ha véletlen nyernek egy BLt (tavaly min múlt hogy kiejtesenek minket?), akkor mit mondunk majd? Én annyira nem húznám le a Párizst, gondolom nem csak a lóvé miatt ment oda a brazil hanem tervek is vannak.
Erős csapat is lesz. A jelenlegi Bayernnél és Juvénál szerintem jobb. Erősítenünk kell rendesen, ha a szinte borítékolható Barca-PSG párharcot meg akarjuk nyerni.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club