Ritkán szólok hozzá a fórumtémákhoz, de Neymar volt akkora karaktere a csapatnak, hogy távozására és az ezzel kapcsolatban felvetődött témákra reagáljak.
Szerintem a pályán mutatott játéka és az öltözői jelenléte nagyon fog hiányozni a csapatnak. Reménykedem a megfelelő pótlásában, de nem kecsegtetőek a kilátások.
Sokan mondják, hogy Moneymar és csak a pénz választotta a sikerek helyett, meg hogy "nagy" érdem lesz a francia bajnokság megnyerése, de a bl-re esélyük sincs... Hát nemtom, nekem ennél sokkal végiggondoltabbnak tűnik a történet (sajnos). Köztudott, hogy a brazil az aranylabdára hajt. A BL erőviszonyokat tekintve a top 5 csapat mögött azért szorosan ott volt eddig is a PSG (idén is, még mindig érthetetlen, hogy történt meg a 6-1

), Neymarral pedig egy újabb lépést tehetnek a felzárkózás felé. Emelett valóban egy darabig magas esélyese a francia bajnokságnak és kupáknak. Persze az igaz, hogy az aranybogyó megnyeréséhez már a marketing a legfontosabb (ebben aztán nem áll rosszul a
világ legdrágább játékosa), de azért csak jobban mutat, ha 2-3 kupa leesik évenként, még ha a francia gyengébb bajnokság is a spanyolnál pl. Ugyanakkor mondhatjuk azt, hogy erre itt is lenne lehetősége, de szerencsére Messi árnyékából kilépni (főleg mellette) nagyon nehéz. Neymar most van a csúcson, ki tudja mi lesz pár év múlva Messi után.
Ehhez hozzájön még az is, hogy a jelenlegi klubvezetés-sportigazgatás munkájában lehet találni hibákat. Sokan elégedetlenek, a bizalmatlansági indítvány sem tesz jót a morálnak, szóval érezhette azt, hogy nem biztos a háttér.
Persze lehet, hogy simán csak a pénzt, bulit haverokat választotta és csak bemagyarázom ezeket a dolgokat. Mindenesetre én örömmel fogok emlékezni az itt töltött éveire és az MSNre és sok sikert kívánok neki!
Köszi ha elolvastad.