Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.03. 22:57:11

defender3 írta:
AudiQ3 írta:ez tetszik és még igaza is lehet....

https://laligahungary.wordpress.com/201 ... es-neymar/
Valaki lefordíthatná és elküldhetné neki.

Továbbiakra a sérülések kerüljék el.
Nem azért vagyok mérges rá, mert elment hanem ahogy. Pótolni nehéz lesz egy az egyben nem is lehet de előtte is volt élet utána is lesz. Remélem a vezetés tudja majd pótolni. Bár nem nagyon van túl sok bizalmam benne.
Durván fogalmaz, de van benne igazság..

"Lehet Dembélé, Dybala vagy Coutinho soha nem lesz olyan jó focista, mint te, de remegve, örömkönnyek közepette húznák fel a Barcelona mezét, és soha nem lenne pofájuk megzsarolni a klubot."
defender3
Entrenador del Barça

2017.08.03. 22:44:43

Valaki lefordíthatná és elküldhetné neki.

Továbbiakra a sérülések kerüljék el.
Nem azért vagyok mérges rá, mert elment hanem ahogy. Pótolni nehéz lesz egy az egyben nem is lehet de előtte is volt élet utána is lesz. Remélem a vezetés tudja majd pótolni. Bár nem nagyon van túl sok bizalmam benne.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.03. 22:38:58

csabooo írta:Mar elore latom, elindul a bajnoksag, elso par forduloban Neymi ontja a golokat, megy majd a samba, vicces lesz olvasni a hszeket rola... 8)

Mar elore latom a temat a sracrol, de inkabb nem irom le, jobb lesz ha magamba tartom :D
Kétségtelenül fájni fog nekünk, nem is kicsit, pláne ha nem sikerül a helyére hozni semmilyen normális játékost.
csabooo
Capitá del Barça

2017.08.03. 22:37:02

Mar elore latom, elindul a bajnoksag, elso par forduloban Neymi ontja a golokat, megy majd a samba, vicces lesz olvasni a hszeket rola... 8)

Mar elore latom a temat a sracrol, de inkabb nem irom le, jobb lesz ha magamba tartom :D
Barça,Barça,Baaarça!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2017.08.03. 22:36:00

Nero. írta:Mondjuk ha véletlen nyernek egy BLt (tavaly min múlt hogy kiejtesenek minket?), akkor mit mondunk majd? Én annyira nem húznám le a Párizst, gondolom nem csak a lóvé miatt ment oda a brazil hanem tervek is vannak.
Pont tojok rá, mit nyer ott, nem fog érdekelni. Elment, kész. Nem egy legenda távozott azért.
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.03. 22:34:40

Nero. írta:Mondjuk ha véletlen nyernek egy BLt (tavaly min múlt hogy kiejtesenek minket?), akkor mit mondunk majd? Én annyira nem húznám le a Párizst, gondolom nem csak a lóvé miatt ment oda a brazil hanem tervek is vannak.
https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 5043418113" target="_blank

Erős csapat is lesz. A jelenlegi Bayernnél és Juvénál szerintem jobb. Erősítenünk kell rendesen, ha a szinte borítékolható Barca-PSG párharcot meg akarjuk nyerni.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.08.03. 22:32:44

Mondjuk ha véletlen nyernek egy BLt (tavaly min múlt hogy kiejtsenek minket?), akkor mit mondunk majd? Én annyira nem húznám le a Párizst, gondolom nem csak a lóvé miatt ment oda a brazil hanem tervek is vannak.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
PCsabi
aka Game90

2017.08.03. 22:26:35

Moneymar.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.08.03. 22:22:37

Jó irás. A vége tetszik a legjobban, amikor azt írja hogy Dani Alvessel és a többi brazillal milyen jól meglesznek.
Csak is Puyol
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.03. 22:20:14

markionni írta:A faterrol szolo reszt enyhen kamunak es mosdatasnak erzem. Egyszeruen csak rajott a reptereken meg amikor kilepett az utcaa hogy az emberek mennyire nem szeretik a gerinctelenseget es megkerte a fiacskajat hogy oldja meg ezt is.
Persze, hogy kamu. Meg a PSG-szurkolóknak nem esne jól, ha azt vallaná, hogy az apja lovallta bele az egészbe.
"It is what it is."

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.03. 22:16:58

Nyiri81 írta:
Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 7336710144

Neymar hivatalosan is PSG-játékos, itt írják franciául :mrgreen:

Na ennyi: https://twitter.com/PSG_inside/status/8 ... 1713589250" target="_blank

A hozzászólások :D :D :D

https://twitter.com/FCBeej/status/893196437730799616" target="_blank

Végem :lol:
markionni
Capitá del Barça

2017.08.03. 22:16:02

A faterrol szolo reszt enyhen kamunak es mosdatasnak erzem. Egyszeruen csak rajott a reptereken meg amikor kilepett az utcaa hogy az emberek mennyire nem szeretik a gerinctelenseget es megkerte a fiacskajat hogy oldja meg ezt is.
csabooo
Capitá del Barça

2017.08.03. 22:13:28

Tromort77 írta:
Nero. írta:https://instagram.com/p/BXWBWH0DZoj/

Mondhatnak bármit, nekem hiányozni fogsz kölyök, valahol megértem a döntésed ès sok sikert a PSGben. Azért ha össze kerülünk ne ejtsetek ki minket :roll:
Redditen találtam fordítást:

The life of an athlete is moved by challenges. Some are imposed, others are the result of our decisions.
Barcelona has been more than a challenge. Played with them in the video game. I arrived in Catalonia at 21, full of challenges. I remember my first days in the Club, sharing the costumes with idols like Messi, Valdés, Xavi, Iniesta, Puyol, Piqué, Busquets and others with the expectation of playing in a Club that is "more than a club". @fcbarcelona is a nation that represents Catalonia!
I had the honor of acting with the greatest athlete I've ever seen in my life and I'm sure I will not see another better, @leomessi became my partner, friend on and off the pitch. Proud to play with you.
I formed an attack with @leomessi and @ luissuarez9 that is left for the story. I have conquered everything an athlete can conquer. I have lived unforgettable moments! I live in a city that is more than a city, it is a homeland. I love Barcelona and Catalunya.
But an athlete (YO) needs challenges. And for the second time in my life I will take the opposite of my father. Papa, I understand and respect your opinion, but my decision is taken, I ask you to support me as you have always done. @fcbarcelona and Catalunya will always be in my heart but I need new challenges.
I have accepted the proposal of the @psg to find new achievements and help the Club achieve the titles that the fans expect. I have presented a daring career plan and I am prepared for this challenge.
I thank the affection of the Blaugrana fans and all that I have learned from the athletes with whom I have shared costumes.
I also feel in my heart that the time has come to leave. The @psg will be my new home for the next few years and I will work to honor the trust they place in my football. I count on the support of all. Fans, my friends, the professionals who accompany me and my family, who has suffered a lot with problems that have occurred in this period of my career and deserve peace.
It is a difficult decision, but taken with the maturity of my 25 years. @fcbarcelona, ​​gràcies per tot! @psg, J'arrive! May God bless and protect us!
"But an athlete (YO) needs challenges. And for the second time in my life I will take the opposite of my father. Papa, I understand and respect your opinion, but my decision is taken, I ask you to support me as you have always done. @fcbarcelona and Catalunya will always be in my heart but I need new challenges."

Ez azért érdekes. Mennyi gyűlöletet kapott a fater, aztán ki tudja mi zajlott le a valóságban.
Esetleg lenne valaki oly rendes, hogy leforditana a szoveget magyarra ? Annyira nem jo az angolom, hogy ezeket megertsem, s erdekelne hogy mit mondott a kolyok, ilyen google forditok meg annyit sem ernek mint a kormom feketeje... :)

Szerintem meg paran halasak lennenk az illetonek :!: =D>
Barça,Barça,Baaarça!!!
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.08.03. 22:11:11

Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 7336710144

Na ennyi: https://twitter.com/PSG_inside/status/8 ... 1713589250" target="_blank

A hozzászólások :D :D :D
Csak is Puyol
Tromort77

2017.08.03. 22:09:28

Nero. írta:https://instagram.com/p/BXWBWH0DZoj/

Mondhatnak bármit, nekem hiányozni fogsz kölyök, valahol megértem a döntésed ès sok sikert a PSGben. Azért ha össze kerülünk ne ejtsetek ki minket :roll:
Redditen találtam fordítást:

The life of an athlete is moved by challenges. Some are imposed, others are the result of our decisions.
Barcelona has been more than a challenge. Played with them in the video game. I arrived in Catalonia at 21, full of challenges. I remember my first days in the Club, sharing the costumes with idols like Messi, Valdés, Xavi, Iniesta, Puyol, Piqué, Busquets and others with the expectation of playing in a Club that is "more than a club". @fcbarcelona is a nation that represents Catalonia!
I had the honor of acting with the greatest athlete I've ever seen in my life and I'm sure I will not see another better, @leomessi became my partner, friend on and off the pitch. Proud to play with you.
I formed an attack with @leomessi and @ luissuarez9 that is left for the story. I have conquered everything an athlete can conquer. I have lived unforgettable moments! I live in a city that is more than a city, it is a homeland. I love Barcelona and Catalunya.
But an athlete (YO) needs challenges. And for the second time in my life I will take the opposite of my father. Papa, I understand and respect your opinion, but my decision is taken, I ask you to support me as you have always done. @fcbarcelona and Catalunya will always be in my heart but I need new challenges.
I have accepted the proposal of the @psg to find new achievements and help the Club achieve the titles that the fans expect. I have presented a daring career plan and I am prepared for this challenge.
I thank the affection of the Blaugrana fans and all that I have learned from the athletes with whom I have shared costumes.
I also feel in my heart that the time has come to leave. The @psg will be my new home for the next few years and I will work to honor the trust they place in my football. I count on the support of all. Fans, my friends, the professionals who accompany me and my family, who has suffered a lot with problems that have occurred in this period of my career and deserve peace.
It is a difficult decision, but taken with the maturity of my 25 years. @fcbarcelona, ​​gràcies per tot! @psg, J'arrive! May God bless and protect us!
"But an athlete (YO) needs challenges. And for the second time in my life I will take the opposite of my father. Papa, I understand and respect your opinion, but my decision is taken, I ask you to support me as you have always done. @fcbarcelona and Catalunya will always be in my heart but I need new challenges."

Ez azért érdekes. Mennyi gyűlöletet kapott a fater, aztán ki tudja mi zajlott le a valóságban.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.08.03. 22:06:06

https://instagram.com/p/BXWBWH0DZoj/" target="_blank

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.03. 22:05:32

Vajon a Santos és társaival továbbra is megy majd a harc Neymar leigazolásával kapcsolatban?
soadroli
Llegenda del Barça

2017.08.03. 22:00:34

Kép
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.03. 20:51:27

https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 7336710144" target="_blank

"It is what it is."

BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.08.03. 20:31:24

Két véglet között gondolkodtam mindig amikor Neymar jövője volt a téma. Vagy itt marad és a Messi utáni korszak vezére lehet, vagy elmegy és még azt is el tudom képzelni, hogy CR után a Madridban köt ki.

Sajnos a második verzió valósult meg. Sajnos, mert szépen beilleszkedett és védekezni is megtanult. Egyedül a hisztijei és a helyzetkihasználásán kellett volna, hogy javítson.

Na, de aki menni akar az inkább menjen. Látjátok, mi is tudunk jól eladni. :mrgreen:
Egyébként azt olvasom, hogy Alves is azért ment oda(a pénz mellett), mert már tudta, hogy érkezik a kis haverja. Nem tudom igaz-e, de mindegy is.

Sok sikert neki, habár azért remélem jól elverik a BL-ben a szájukat! :D
AudiQ3
Barça B

2017.08.03. 20:24:39

ez tetszik és még igaza is lehet....

Cestus
Director del Fútbol

2017.08.03. 20:20:59

https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 4337336324" target="_blank

A nagy konspirátor. Esetleg Douglast is átcsábíthatná :D
"It is what it is."

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2017.08.03. 20:09:40

Rivaldo11 írta:Végtelenül csalódott vagyok, kedveltem ezt a srácot, szerettem a játékát, a sikeres jövő zálogaként tekintettem rá. Néha még azt is elhittem, hogy igazi culé.
A történet véget ért, köszönök a magam részéről mindent, feledhetetlen volt az MSN.
Érthetetlennek tartom a döntését, sportszekmai okkal legalábbis nem magyarázható. Persze a pénz nagy úr, de nem hiszem, hogy itt éhezett volna.
Csatlakozok, az egész történetben az lehetett a bibi hogy nem igazi culé a srác, pedig minden adott volt neki itt, az MSN pedig mesés volt. Ennek a váratlan távozásnak a fényében, ami vélhetőleg a háttérben már hónapok óta meg volt szépen tervezve, árnyalja a múltat, de amit adott azt ne vonjuk el tőle. 2 bajnoki arany, kupa plusz egy BL ami a nevesebb kiírásokat illeti. Sajnálom nagyon hogy ilyen véget ért ez a "történet", kíváncsi vagyok mire megy a haverok mellett a psg-ben. Lehet megnyerik majd 15 ponttal a bajnokságot, de annyit is fog érni. Ha lehetne fogadni rá, nem lesz aranylabdás ott, pedig elvileg azért megy oda, bár jó lenne meghallgatni a véleményét, de sajnos ehhez nem volt elég töke. Üldözzék csak a zöldhasúakat, sok sikert kívánok hozzá.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
BFC
Jugador d'estrella

2017.08.03. 19:17:24

A klub volt Neymar előtt és lesz Neymar után is. Menni akart, el kellet engedni, ez van.
Sok sikert kívánok neki.(Remélem nem ellenünk lesz sikere azért :D )
Most van egy csomó lóvé, remélem a vezetőség okosan költi majd el.
(Dembélé [-o< )
recrea
Llegenda del Barça

2017.08.03. 19:16:10

Te rohadék :mrgreen:

Gondolom talira megint nem vagy hajlandó jönni, úgyhogy még el is vihetem neked Simagöröngyösre, ahol laksz kb :D

Én személy szerint meglepődtem az igazoláson, azon a részén, h valaki leteszi ezt a pénzt, meg azon is, h Neymar ilyen kis füllentős csintalan fiú.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2017.08.03. 19:17:41-kor.
Válasz küldése