Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kalap1988 írta:Hát ez a magánügyed, nem kell azon meglepődni,ha más meg a spanyoloknak szurkol:D Egyébként sztem,ha a keretek erősségét nézzük,akkor nincs a spanyolokhoz fogható keret jelen pillanatban a világon, a legerősebb középpálya és a legerősebb csatársor, a védelem sem gyenge, de mondjuk azzal vannak egyszintűek. Talán még egy-egy támadópáros is van olyan jó, mint a Villa-Torres duó, de a középpálya:D Az isten... És emellett még milyen cserék vannak.....barcafan1988 írta:Azé a spanyolok ne verjék el a brazilokat! Hova jutna ez világ?:D Európában jah, simán királyok meg legyenek is,de nálam mindig elsőbbséget élvez 1 Brazil vállogatott, főleg Ronaldinho-val! Vagy ha nem brazil akkor még inkább az argentinok, csak utána a spanyolok!:)
Jah,ha ez ilyen egyeruen mukodne...barcafan1988 írta:Azé a spanyolok ne verjék el a brazilokat! Hova jutna ez világ?:D Európában jah, simán királyok meg legyenek is,de nálam mindig elsőbbséget élvez 1 Brazil vállogatott, főleg Ronaldinho-val! Vagy ha nem brazil akkor még inkább az argentinok, csak utána a spanyolok!:)
Hát ez a magánügyed, nem kell azon meglepődni,ha más meg a spanyoloknak szurkol:D Egyébként sztem,ha a keretek erősségét nézzük,akkor nincs a spanyolokhoz fogható keret jelen pillanatban a világon, a legerősebb középpálya és a legerősebb csatársor, a védelem sem gyenge, de mondjuk azzal vannak egyszintűek. Talán még egy-egy támadópáros is van olyan jó, mint a Villa-Torres duó, de a középpálya:D Az isten... És emellett még milyen cserék vannak.....barcafan1988 írta:Azé a spanyolok ne verjék el a brazilokat! Hova jutna ez világ?:D Európában jah, simán királyok meg legyenek is,de nálam mindig elsőbbséget élvez 1 Brazil vállogatott, főleg Ronaldinho-val! Vagy ha nem brazil akkor még inkább az argentinok, csak utána a spanyolok!:)
Tudja ő azt legbelül, hogy olyan soha nem lesz mint a barcába volt.
Nem hülyeség amit mondasz.matyi02 írta:
Megy a herce-hurca hogy így ugy Robinho minek? Ronit hozzuk vissza Pep majd megneveli![]()
![]()
(az a baj h ő küldte el...)
Nem küldte el, csak nem számolt vele, mivel már fél lábbal itt se volt igazából... 15.én igazolt el Dinho, 17.én mutatták be Pep-et Laportáék a sajtónak... de jó lenne megint itt látnimatyi02 írta:(az a baj h ő küldte el...)
Mikaos írta:http://www.youtube.com/watch?v=3JuTGdx8 ... re=channel
Legnagyobb pillanatai az "öregnek". Nagyon nagy játékos (még mindig azért...ha nem is a régi fényében csillog).
Kétség nem férhet hozzá, hogy ő az évtized labdarúgója.
Mikaos írta:http://www.youtube.com/watch?v=3JuTGdx8 ... re=channel
Legnagyobb pillanatai az "öregnek". Nagyon nagy játékos (még mindig azért...ha nem is a régi fényében csillog).
Ne kiabáljuk el,de úgy néz ki elindult egy jó úton. Ehhez kell legalább félév vagy egy év, hogy a 2 és fél éves lemaradását behozza,de most úgy néz ki, hogy akar, lendületes, edz is rendesen és van kedve a játékhoz. Ha nem is gyors, de folyamatos fejlődés látszik rajta az őszön. Adja Isten, hogy igazam legyen, aztán visszavesszük:D:D(na jó ez vicc volt)
Hatalmas video, hatalmas játékos...Mikaos írta:http://www.youtube.com/watch?v=3JuTGdx8 ... re=channel
Ha ilyen nyilvánvaló volt,h lát,akkor miért hüledeztél közben?Colos írta:
Pedig biztos lehettél volna benne, hogy lát. Nem lehet vakon eltalálni, hogy hova fog esni a labda, ráadásul néha tök messzire kellett nyúlnia érte. Én meg a gép előtt hüledeztem, hogy "Neeee, ilyen nincs!"
Hááát azért nem lehetett benne annyira biztos.Mert azért Ronaldinho-nál hányszor mondtuk, -amikor itt játszott- hogy "Neeee, ilyen nincs!"Colos írta: Pedig biztos lehettél volna benne, hogy lát. Nem lehet vakon eltalálni, hogy hova fog esni a labda, ráadásul néha tök messzire kellett nyúlnia érte. Én meg a gép előtt hüledeztem, hogy "Neeee, ilyen nincs!"