Leo Messi
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
First news from Barcelona dressing-room on Messi's injury: knock on knee, it doesn't seem serious, further tests ongoing
Nem kell falrafesteni az ördögöt meg ilyenekről beszélni hogy elúszhat a bajnokság meg a bl.
Nem kell falrafesteni az ördögöt meg ilyenekről beszélni hogy elúszhat a bajnokság meg a bl.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
most full komolyan mondom nyugi van.... ha nem is a hétvégén, de a kövi meccsen már tuti tud játszani. Nem az a sérülős fajta, úgyhogy nem kell parázni. 1000%- hogy még ebben az évben pályára lép és gólt rúg.Mihu írta:Hát ezt meg...Deus írta:
Hát ezt megjósoltam...![]()
![]()
![]()
Hihetetlen... Nagyon, de nagyon remélem hogy nem súlyos... Várom az orvosi jelentést.Tuti hogy súlyos...elsőre porcot vagy oldalsó szalagot mondtam, de most visszaemlékezve, a térdhajlatát fogta, hátul...bár ettől még kisugározhatott oda a fájdalom...
na mindegy, órák kérdése és biztosat tudunk...de ez nekem több hónap, akár egész szezon szagú...és akkor integethetünk mindennek. BL tuti nem. A bajnokság nagynehezen meglehet, de még az se biztos...
am jobbulást.

Blog - Supernatural Movies
-
- Jugador del Barça
Ez bármikor bekövetkezhet, akár rendes téttel bíró mecsen is (mondjuk a hétvégén Sevillában). Ismeritek Messit, mindig játszani akar. Nem érdekli más csak a játék (gondolok itt a rekordra).Deus írta:Deus írta: de azért már furcsa nagyon, hogy egy tét nélküli meccsen játszik Messi... Egy meccsen bármi megtörténhet, pl. lesérülhet (neadjisten), meg ilyenek. szval, mégis beteszik őt a keretbe.
![]()
![]()
Hihetetlen... Nagyon, de nagyon remélem hogy nem súlyos... Várom az orvosi jelentést.
Jobbulást Neki! Sajnos nem volt valami bizalomgerjesztő, ahogy levitték a pályáról
- Primitive
- Entrenador del Barça
Hát be..rok! 
Nem is tudom, hogy mit mondjak, olyan ambivalens érzelmeim vannak.
Mérges vagyok nagyon, mert szerintem ez felelőtlenség volt mind az Ő, mind pedig a stáb részéről. (tegyük hozzá, hogy szerintem Messi akart mindn áron pályára lépni!)
Most komolyan megérte?
Áhhh... Remélem, hogy mihamarabb felépül! Sokatokkal ellentétben, szerintem azért "annyira" nem súlyos ez. (remélem).

Nem is tudom, hogy mit mondjak, olyan ambivalens érzelmeim vannak.

Most komolyan megérte?

Áhhh... Remélem, hogy mihamarabb felépül! Sokatokkal ellentétben, szerintem azért "annyira" nem súlyos ez. (remélem).
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Adja az Isten....Replay írta:Messi's injury: knock on knee, it doesn't seem serious, further tests ongoing
Honnan van az infó?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
I count on 2 weeksReplay írta:Messi's injury: knock on knee, it doesn't seem serious, further tests ongoing

- Andris
- Adminisztrátor
Örülünk hogy megjósoltad, de ha jól emlékszem te vagy az aki napi három képet és öt statisztikát berakott ide a rekorddöntéssel kapcsolatban.Deus írta:Deus írta: de azért már furcsa nagyon, hogy egy tét nélküli meccsen játszik Messi... Egy meccsen bármi megtörténhet, pl. lesérülhet (neadjisten), meg ilyenek. szval, mégis beteszik őt a keretbe.
![]()
![]()
Hihetetlen... Nagyon, de nagyon remélem hogy nem súlyos... Várom az orvosi jelentést.
A szurkolók és újságírók idiotizmusa viszi idáig a srácot, Villanova nyilván nem mondja neki azt h majd hétvégén, ha már most játszani akar.
Ha nem pofáznátok ennyit mindannyian a rekordokról, bármelyikről, nem lennének ilyen helyzetek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Messi's injury: knock on knee, it doesn't seem serious, further tests ongoing
- Mihu
- Director del Fútbol
Hát ezt meg...Deus írta:
![]()
![]()

-
- Director del Fútbol
Két dolgotól félek én is az egyik a meninkusz sérülés amit nem hiszek a másik a keresztszalagok mindkettő félév körüli és utána is lehetnek problémák vele.
Lásd Milito vagy Hargreaves mindkettő karrierjét megpecsételte.
Lásd Milito vagy Hargreaves mindkettő karrierjét megpecsételte.
-
- Jugador del Barça
Nem törvényszerű a keresztszalag sérülés.
Az is lehet, hogy egy sima izomgörcs.
Hatalmas medvepuszit kapott.
Egy keresztszalag sérüléssel nem lépett volna még annyit és rúgta volna el.
Én ebben bízom, egyébként pedig felesleges volt berakni mára.
Észnél kellett volna lenni.
A Benficának ez egy élet halál meccs volt...
Felesleges kockázat volt és sajnos balul sült el a dolog, mielőbbi jobbulást neki!
Az is lehet, hogy egy sima izomgörcs.
Hatalmas medvepuszit kapott.
Egy keresztszalag sérüléssel nem lépett volna még annyit és rúgta volna el.
Én ebben bízom, egyébként pedig felesleges volt berakni mára.
Észnél kellett volna lenni.
A Benficának ez egy élet halál meccs volt...
Felesleges kockázat volt és sajnos balul sült el a dolog, mielőbbi jobbulást neki!
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
A sz*ros rekord miatt muszáj volt becserélni... gratulálok. A Betis és az ATMA ellen nagy szükség lett volna rá.
Azért ne legyetek annyira vészjóslók, nem olyan súlyos ez.
Azért ne legyetek annyira vészjóslók, nem olyan súlyos ez.
Olyan nincs, hogy oldalsó keresztszalag.Leomessi14 írta:Ez nem izomserules lesz...Jo esellyel oldalso keresztszalag serules, amit ha muteni kell 4 honapnal is tobb lehet...Nade remeljuk a legjobbakat...
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Kb mikorra lesz orvosi jelentés?
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem kell az ördögöt a falra festeni... 1 óra mulva okosabbak leszünk...Leomessi14 írta:Ez nem izomserules lesz...Jo esellyel oldalso keresztszalag serules, amit ha muteni kell 4 honapnal is tobb lehet...Nade remeljuk a legjobbakat...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

már régen ettől féltem.... ami megtörténhet az meg is történik.... így lesz a győzelmi sorozatunkal is...sajnos.
- Deus
- Boixos Nois
Deus írta: de azért már furcsa nagyon, hogy egy tét nélküli meccsen játszik Messi... Egy meccsen bármi megtörténhet, pl. lesérülhet (neadjisten), meg ilyenek. szval, mégis beteszik őt a keretbe.
Hát ezt megjósoltam...

-
- Entrenador del Barça
Ez nem izomserules lesz...Jo esellyel oldalso keresztszalag serules, amit ha muteni kell 4 honapnal is tobb lehet...Nade remeljuk a legjobbakat... 

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Nem szurkolók döntötték el, hogy be áll avagy sem, hanem Ő maga vállalta a játékot mára... Sajnos a sors közbe szolt...nem csak Müller, de az idei szezon is Off....
Most komolyan azokat osztjátok, akik sajnálják a rekordot?!
Megmondom nektek, h egy ember mindenkinél jobban sajnálja, h nem sikerül, az pedig saját maga...nem kell nekem a "nem a rekord számít" lemez, tudjuk jól, h fontos neki.
Gyógyulást kívánok, reméljük a legjobbakat. Nem lesz itt játék jó pár hétig.
Megmondom nektek, h egy ember mindenkinél jobban sajnálja, h nem sikerül, az pedig saját maga...nem kell nekem a "nem a rekord számít" lemez, tudjuk jól, h fontos neki.
Gyógyulást kívánok, reméljük a legjobbakat. Nem lesz itt játék jó pár hétig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.12.05. 22:40:26-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nehogy már mi legyünk a hibásak...Andris írta:Na tessék ti rekordimádók. Ha most megsérül egész nyugodtan érezhetitek magatokat is részben felelősnek ezért az egészért.
reméljük hogy nem..
amugy meg lejatszott eddig 200 meccset serules nelkul, ki a franc gondolta h pont most torténik meg? mondjuk törvényszerű...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- BritishKnight
- Capitá del Barça
Messinek szerintem 2012-re ennyi volt.
Mikorra várható diagnózis?
Mikorra várható diagnózis?
Bármi is lesz, maradéktalanul büszkék lehetünk rá, szavakba nem igen lehet foglalni, amit végez vitt. Kívánom neki a legjobbakat, és hogy épüljön fel mihamarabb, semmilyen rekord nem érdekel, csak az, hogy a végén ő is a magasba emelhesse a bajnoki kupát!
Football, bloody hell. /SAF/