Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Bobán
Jugador del Barça

2009.11.16. 16:41:25

Most is érdekli a foci! Te úgy látod, hogy ez nem így van?

"Ameddig érdekelte a foci, a legnagyobb volt.[/quote]"

Ez azért nem igaz teljes egészében, ha nézel Milán meccset akkor láthatsz ilyeneket max nem olyan sokat mint régen, és nem annyi hibátlan, de szép megmozdulásal!

"Sajna ilyeneket mar csak youtube-on nezunk :([/quote]"

Én azt mondom Ronni a legnagyobb!!!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.11.16. 16:18:08

Sanama írta:http://www.youtube.com/watch?v=bLlNGHfmHVk

Ameddig érdekelte a foci, a legnagyobb volt.

Sajna ilyeneket mar csak youtube-on nezunk :(
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.16. 16:11:27

http://www.youtube.com/watch?v=bLlNGHfmHVk

Ameddig érdekelte a foci, a legnagyobb volt.
Bobán
Jugador del Barça

2009.11.09. 20:46:14

Ki tudja melyik meccsen ajánlotta a löt golt Messi Ronaldinhonak? Aki tud az linkelhet :)
Bobán
Jugador del Barça

2009.11.08. 17:58:23

Nekem egyre jobban tetszik Roni játéka! Nagyon be tud indulni és a passzai elképesztőek. Sokat gyorsult ...rengeteget és látom rajta, hogy akar és élvezi! Brazíliával egy vb győzelem azt kalap :)
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.11.05. 10:31:33

bali 15 írta:Ez igaz. Rengeteg izmot magára pakolt. Nem a feleslegtől feszül már rajta a mez. Durva odalépései voltak ,szépen szerzett labdát. Olykor olykor.
De hát az olasz focihoz ez kell.

De én ezt nem értem hogy miért kellett ennyi izmot felszednie... Lehet hogy átesett a ló túlsó oldalára... Mindenki az alakjával kezdte ki és most úgy gondolja hogy megmutatja. A feleslegét átalakította izommá, és így törvényszerűen elvesztette azt a dinamikáját ami volt. Meg emlékszem régebben volt egy olyan pletyka is hogy a Barca nem engedte neki hogy Brazíliába utazzon mert ott homokfocizott és így a lába túl izmos lett, és a lassabb cseleket ezzel magyarázták. Én nem tudom hogy ez igaz-e de lehet benne valami. Bár a Milánt sem értem. Olyan személyi edzőt fogadhatnának amilyet akarnak és az segítene visszaadni a dinamikát neki, csak ehhez már Ronnie is kellene. Azt meg nem tudom hogy mennyire akarja Ő egyáltalán. Mindenesetre én így is élvezem a mozgását, játékát, meglátásait. Szeretnék fele olyan jól látni a pályán mint ahogy Ő.
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.04. 18:10:37

balazsfoci írta: Más a felépítése, mert látszik rajta, ahogy áll rajta a mez, de amikor leveszi a mezét akkor az alápólón látszik hogy tiszta izom a csávó. edzéseket is,
Ez igaz. Rengeteg izmot magára pakolt. Nem a feleslegtől feszül már rajta a mez. Durva odalépései voltak ,szépen szerzett labdát. Olykor olykor.
De hát az olasz focihoz ez kell.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.11.04. 17:43:20

kanty írta:Ronaldinhonak már nincs meg a sebessége :arrow: ezért nem meri már felvállalni a cseleket olyan nagy mértékben, mint régen.
Az nem változott semmit, h hihetetlen látása és esze van a játékhoz, de lehet fejbe nagyon jó ha a lábai már olyanok, mint régen.
Nem azt mondom, h gyenge volt tegnap, de annak aki látta játszani őt fénykorában ez a produkció édes kevés volt.
:wink:

Igen ez így van. Én annyit még hozzátennék illetve megcáfolnék hogy lassabb lett. Nem, nem hülyültem meg és látok is, de én ezt azzal egészíteném ki hogy az indulósebessége csökkent. Lendületből még nem láttam hogy szerelte volna valaki. Ha van egy 5-10 métere hogy felgyorsítson, akkor vagy gólpasszt ad, vagy megveri az ellenfelét. Szóval én szerintem a dinamikáját kéne visszaadni valahogyan. Más a felépítése, mert látszik rajta, ahogy áll rajta a mez, de amikor leveszi a mezét akkor az alápólón látszik hogy tiszta izom a csávó. Kár hogy nincs már az a három kívánság című műsor dévényi tibi bácsival, mert akkor azt kérném hogy hadd találkozzak dinhoval és megkérdezném tőle hogy mitől vannak ezek. Remélem már tényleg összeszedi magát és elkezdi a dinamikai edzéseket is, mert kell neki. ez tény.
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.04. 17:15:18

Vito írta: mindegy..-hihetetlenül büszke leszek arra pár év, vagy évtized múlva, hogy hétről-hétre láthattam őt játszani, mert olyat, amit ő mutatott 2évig, előtte és azóta sem láttam senkitől és simán benne van a pakliban, hogy nem is fogok :D :(
Na itt van a nagy igazság. :wink: Én is igy vélekedek.

A tegnapi mecsről:
Ronaldinhonak már nincs meg a sebessége :arrow: ezért nem meri már felvállalni a cseleket olyan nagy mértékben, mint régen.
Az nem változott semmit, h hihetetlen látása és esze van a játékhoz, de lehet fejbe nagyon jó ha a lábai már olyanok, mint régen.
Nem azt mondom, h gyenge volt tegnap, de annak aki látta játszani őt fénykorában ez a produkció édes kevés volt.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.11.04. 16:05:05

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a régi önmagához hasonlítják, miközben azt mindenki tudja, hogy sosem lesz még1-szer olyan, még talán fele olyan jó sem. :roll:

Viszont amit mostanában csinál az elmúlt 1-2 évhez képest az igenis nagy fejlődés. Nem lassítja a játékot, nem csak hátra passzai vannak, sokat passzolt előre, ívelt Patonak, indított, csak nincs meg a Milánban az a mozgás, ami a Barcában volt. (Főleg Eto'o révén...) Néhány cselt is bevállalt, de azokat sem állóhelyből, azzal sem veszített a csapat.

Kezd hasznosan játszani, ezt észre kéne venni, még ha nagyon távol is van a régi önmagától.
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.04. 15:58:43

Tegnap én egy másfajta Ronaldinho-t láttam.
Én úgy láttam hogy néha intenzíven részt vett a mezőnymunkában. De csak néha. De akkor nagyon. Volt néhány labdaszerzése. Néha olyan durván odament hogy :shock: :shock: .Bár a bíró tegnap mindent megengedett :D. Lehet hogy azért lassú mert magára pakolt egy kis izmot. A múltkor láttunk képeket. A combján még overdose is nyerítene egyet.
Viszont tényleg nem dinamikus már. Nem nagyon gyors.
Vito
Llegenda del Barça

2009.11.04. 15:46:09

haze71 írta:
Sanama írta:....(
Tökéletesen egyetértek! Nem is értem, miről hablatyolnak itt egyesek... A mérkőzés után a riporter Seedorftól kérdezte, hogy egy új Ronaldinho születésének vagyunk-e a tanui? Szegényen látszott, hogy legszívesbben megkérdezné, hogy mi a "jóbüdösfrancról" beszélsz, öregem!
Hagyja mindenki ezt a visszatérés dolgot. Maradjon meg emlékünkben a régi Roni, a mostanival meg ne foglalkozunk kiemeltebben, mint bármelyik játékossal! (majdnem leírtam, hogy sportemberről, de kitöröltem :wink: )
ezen én is kiakadtam :lol:
annyira gyenge, annyira bulvár, annyira szakmaiatlan és egy ilyen f.szit küldenek BL-meccsre, ráadásul még interjút is készíthetett... omg
egyébként ugyanezen a véleményen vagyok én is.
Ronaldinho sosem lesz a régi, de még annak az 50%-át sem közelíti meg soha!
engem ez meglehetősen frusztrálna, ha a helyében lennék, mert senki más nem tehet erről, csak ő..
mindegy..-hihetetlenül büszke leszek arra pár év, vagy évtized múlva, hogy hétről-hétre láthattam őt játszani, mert olyat, amit ő mutatott 2évig, előtte és azóta sem láttam senkitől és simán benne van a pakliban, hogy nem is fogok :D :(
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.04. 15:27:53

Nekem már csak azért is megérte megnézni a tegnapi meccset ,hogy a gólja után láthattam véégre újra azt a széles mosolyt az arcán...nagyon örültem neki és szerintem hasznosan játszott tegnap.azok a labdák is amit Patonak osztogatott... :D hát ja jó volt csak igy tovább :?
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
haze71
Entrenador del Barça

2009.11.04. 15:05:51

Sanama írta:....(
Tökéletesen egyetértek! Nem is értem, miről hablatyolnak itt egyesek... A mérkőzés után a riporter Seedorftól kérdezte, hogy egy új Ronaldinho születésének vagyunk-e a tanui? Szegényen látszott, hogy legszívesbben megkérdezné, hogy mi a "jóbüdösfrancról" beszélsz, öregem!
Hagyja mindenki ezt a visszatérés dolgot. Maradjon meg emlékünkben a régi Roni, a mostanival meg ne foglalkozunk kiemeltebben, mint bármelyik játékossal! (majdnem leírtam, hogy sportemberről, de kitöröltem :wink: )
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.04. 14:42:18

Na a tegnapi meccset csak miatta néztem meg. Gyanús volt,hogy ennyire bíznak benne az emberek, megint....

Én hatalmas rajongója vagyok még mindig,de a véleményemet el kell mondanom. :P

A játékában semmi javulás nincs. Ugyanúgy keveset mozog, raklamál,mint ahogy már évek óta teszi. Ezeket az íveléseket álmából felébresztve is tudja csinálni.

Amikor megkapta a labdát, cselt nem mert csinálni rögtön kapunak háttal fordult, és jöttek a visszapasszok....

Egy lendületes megindulást nem láttam, vagyis kísérletet rá.
Egy régi Ronaldinhot idéző szép cselt nem láttam, tőle, cseltsorozatot írni sem merek.

Seedorfal szép volt a sarkazás,de kérem, ezt akárki meg tudja csinálni, nem ettől volt Ronaldinho az aki.

A büntetőt kegyetlenül bevarta, örülök,hogy miatta veszített pontot a Real,vagy inkább,hogy nyert 1et a Milan.

De én azt mondom , hogy nem történe vele semmi. Ugyan olyan,mint már évek óta, és ,hogy itt nem lesz neki feltámadás abban biztos vagyok. Ezt pedig nem azért mondom,mert nem szeretem, a kedvenc játékosaim egyike, és örülök,hogy láthattam élőben, de sosem lesz az ,vagy olyasmi,mint amikor 05körül volt.
Lehet,hogy lesz 3-4 jobb meccse, de több nem. Ő már nem azért játszik,hogy jobb és jobb legyen. Elég ha a nyilatkozatát nézzük. Igaz, szimpatikus,de egy 28éves játékosnak nem ezt kellene mondani,hanem,hogy Ő akarja megszerezni, no de mind1.

Szeretem, tisztelem, de sosem lesz még fele olyan lendületes és fele akkora játékos sem mint volt. :(
levproff
Director del Fútbol

2009.11.04. 14:31:17

A tizit kegyetlenül bevágta, a sarkazás Seedorfal nagyon tetszet, volt egy-két nagyon jó ívelése meg egy-két csele. 8) Meg nagyon örültem neki, hogy végre láttam VISSZA FUTNI és LABDÁTSZEREZNI! :) Ha még egy picivel többet teljesített volna akkor nagyon meglettem volna vele elégedve, így nem teljesen.A lővéseket hiányoltam tőle, igaz nem sokszor volt olyan helyzetbe. :?
Így tovább Roni! :wink:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.11.04. 14:24:52

Ronal.10 írta:Tegnap nekem nagyon tetszett amikor vigyorogva fedezte a labdát..(mögötte ramos bszkodott.) átmelete lazán az ellenfél lába fölött.. Seedorftol sarokkal visszakapta és Dinho is vissza sarokkal, nagyon állat volt:D

Jaja ez nekem is nagyon tetszett. Azért azt leméretném hogy a tizinél mennyivel ment a labda mert valami irdatlan erővel rúgta meg. Bírom Casillas arckifejezéseit amikor gólt kap. Anno amikor Dinho 2őt vert a madridnak akkor is csak vállat vont és olyan arcot vágott amivel kb azt fejezte ki hogy ez ellen az ember ellen mit csináljak? kb most is ez volt az arcán.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.11.04. 13:56:44

Tegnap nekem nagyon tetszett amikor vigyorogva fedezte a labdát..(mögötte ramos bszkodott.) átmelete lazán az ellenfél lába fölött.. Seedorftol sarokkal visszakapta és Dinho is vissza sarokkal, nagyon állat volt:D
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.11.04. 09:46:09

Hát nem is tudom... vegyes érzéseim vannak a tegnapi meccsével kapcsolatban. Nem nagyon trükközött, néhány sarkas megoldástól eltekintve, de nem is nagyon kapott labdákat. Kicsit túlerőltette az ívelgetéseket. Nem játszott se jól se rosszul...
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.03. 15:50:13

albicelesteX írta:
bali 15 írta:
Tökéletesen látod a helyzetet. Még a világcsodájamaradonautódja Messi sem csinál olyat hogy a mellére kapja a labdát és elviszi két védő közt.
Menj a Ronaldinho.hu-ra!Messi már adott annyit a klubnak mint a brazil primadonna!Meg még fog is...
Persze hogy többet fog. És nem is fog elkanászodni mint R10/80.
Én csak Roni játéktudásra céloztam :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.03. 15:43:36

Remélem minden kérkedőnek befogja ma a száját (ha csak egy kis időre is) köztük az enyémet is. Egy kis villogás, egy két gyilkos utolsó passz... jaj de örülnék neki [-o< Mikor ha nem ma teszi oda magát isten igazából!?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
levproff
Director del Fútbol

2009.11.03. 14:53:57

albicelesteX írta:
bali 15 írta:
Tökéletesen látod a helyzetet. Még a világcsodájamaradonautódja Messi sem csinál olyat hogy a mellére kapja a labdát és elviszi két védő közt.
Menj a Ronaldinho.hu-ra!Messi már adott annyit a klubnak mint a brazil primadonna!Meg még fog is...
Egyet nem értek.Ki írta azt, hogy többet tett a klubbértmint Lionel és Messi nem tett semmit!Ő most csak egy cselről beszélt semmi másról.Jó lehet kicsit túl ragozta, de ilyenről szó sem volt amiről te írtálSzerintem kiforgattad a szavait.

On:Én is nagyon várom már a mai meccset!Remélem tele lesz tűzzel és hajtani fog.A cseleit nagyon várom. 8)
És pesrzse nem utolsó sorban jobban örülnék egy Milan győzelemnek! :twisted:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
albicelesteX
A Vadász

2009.11.03. 12:26:11

bali 15 írta:
Kép
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.11.03. 11:44:19

Iszonyatosan várom már a mai meccset. Ronaldinho a múltkor jól tolta a Margit ellen. Most a saját közönségük előtt, még jobban fel kell hogy legyen tüzelve. Remélem hogy folytatja a lelkes játékos. Nekem amúgy kimondottan tetszik a mozgása amit mostanában bemutat. Tök kiszámíthatatlan, mert a súlypontját folyamatosan változtatja és az ellen nem tudja hogy merre fog elindulni. Lehet hogy nem olyan gyors mint régen, sőt tuti, de ez egy nagy fegyvertény és így is hatékony. Aki focizik az tudja hogy nem egyszerű dolog megcsinálni ezt a súlypontváltoztatást, illetve kibillenteni az ellenfelet az egyensúlyából. Remélem a várakozásnak megfelelően fog teljesíteni.

Go Ronnie.
Fevernova
Jugador del Barça

2009.11.03. 11:21:53

Kedves LG te vagy a szánalmas ember most mit kell verned magad? Én is istenítettem Ronit amikor itt volt és én is sajnáltam , hogy elment!Maradonát aki isteníti 33 millió ember akkor az mind szánalmas ??? Mert ugyebár ő is drog meg blablabla! Erről ennyit szerintem!
SEX N MONEY...
Válasz küldése