Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
bali 15 írta:Ez igaz. Rengeteg izmot magára pakolt. Nem a feleslegtől feszül már rajta a mez. Durva odalépései voltak ,szépen szerzett labdát. Olykor olykor.
De hát az olasz focihoz ez kell.
Ez igaz. Rengeteg izmot magára pakolt. Nem a feleslegtől feszül már rajta a mez. Durva odalépései voltak ,szépen szerzett labdát. Olykor olykor.balazsfoci írta: Más a felépítése, mert látszik rajta, ahogy áll rajta a mez, de amikor leveszi a mezét akkor az alápólón látszik hogy tiszta izom a csávó. edzéseket is,
kanty írta:Ronaldinhonak már nincs meg a sebességeezért nem meri már felvállalni a cseleket olyan nagy mértékben, mint régen.
Az nem változott semmit, h hihetetlen látása és esze van a játékhoz, de lehet fejbe nagyon jó ha a lábai már olyanok, mint régen.
Nem azt mondom, h gyenge volt tegnap, de annak aki látta játszani őt fénykorában ez a produkció édes kevés volt.
Na itt van a nagy igazság.Vito írta: mindegy..-hihetetlenül büszke leszek arra pár év, vagy évtized múlva, hogy hétről-hétre láthattam őt játszani, mert olyat, amit ő mutatott 2évig, előtte és azóta sem láttam senkitől és simán benne van a pakliban, hogy nem is fogok![]()
ezen én is kiakadtamhaze71 írta:Tökéletesen egyetértek! Nem is értem, miről hablatyolnak itt egyesek... A mérkőzés után a riporter Seedorftól kérdezte, hogy egy új Ronaldinho születésének vagyunk-e a tanui? Szegényen látszott, hogy legszívesbben megkérdezné, hogy mi a "jóbüdösfrancról" beszélsz, öregem!Sanama írta:....(
Hagyja mindenki ezt a visszatérés dolgot. Maradjon meg emlékünkben a régi Roni, a mostanival meg ne foglalkozunk kiemeltebben, mint bármelyik játékossal! (majdnem leírtam, hogy sportemberről, de kitöröltem)
Tökéletesen egyetértek! Nem is értem, miről hablatyolnak itt egyesek... A mérkőzés után a riporter Seedorftól kérdezte, hogy egy új Ronaldinho születésének vagyunk-e a tanui? Szegényen látszott, hogy legszívesbben megkérdezné, hogy mi a "jóbüdösfrancról" beszélsz, öregem!Sanama írta:....(
Ronal.10 írta:Tegnap nekem nagyon tetszett amikor vigyorogva fedezte a labdát..(mögötte ramos bszkodott.) átmelete lazán az ellenfél lába fölött.. Seedorftol sarokkal visszakapta és Dinho is vissza sarokkal, nagyon állat volt:D
Persze hogy többet fog. És nem is fog elkanászodni mint R10/80.albicelesteX írta:Menj a Ronaldinho.hu-ra!Messi már adott annyit a klubnak mint a brazil primadonna!Meg még fog is...bali 15 írta:
Tökéletesen látod a helyzetet. Még a világcsodájamaradonautódja Messi sem csinál olyat hogy a mellére kapja a labdát és elviszi két védő közt.
Egyet nem értek.Ki írta azt, hogy többet tett a klubbértmint Lionel és Messi nem tett semmit!Ő most csak egy cselről beszélt semmi másról.Jó lehet kicsit túl ragozta, de ilyenről szó sem volt amiről te írtálSzerintem kiforgattad a szavait.albicelesteX írta:Menj a Ronaldinho.hu-ra!Messi már adott annyit a klubnak mint a brazil primadonna!Meg még fog is...bali 15 írta:
Tökéletesen látod a helyzetet. Még a világcsodájamaradonautódja Messi sem csinál olyat hogy a mellére kapja a labdát és elviszi két védő közt.
Menj a Ronaldinho.hu-ra!Messi már adott annyit a klubnak mint a brazil primadonna!Meg még fog is...bali 15 írta: