Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul azt hiszem Messi a kissrác keresztapja...Azt hiszem vasárnapi kerti partikon lesz kivel passzolgatnia a fiúnak a kertbensneco7 írta: Egyszer azt hallottam, hogy a tehetség genetikusan általában kihagy egy generációt és csak utána bukkan fel megint. Ezért leszek például nagyon kiváncsi Agüero fiára, aki ugye Maradona unokája.
több rémlett nekem az 56 gólnál.45 meccs
56 gól
19 gólpassz
Egyszer azt hallottam, hogy a tehetség genetikusan általában kihagy egy generációt és csak utána bukkan fel megint. Ezért leszek például nagyon kiváncsi Agüero fiára, aki ugye Maradona unokája.recrea írta:A keresztnevek alapján akár még futballista is lehet.messideco írta:Thiago Lionel Andres Messi! , leo messi son[/i]Nem bízza a véletlenre az öreg Messi.
Számomra amúgy érdekes, h nagyon kevés apa-fia lett ismert labdarúgó, legalábbis aki mondjuk európai top 10 bajnokság első osztályában játszott. Most hirtelen csak Cruyff és fia jut eszembe.
pl.: Cesare és Paolo Maldini.recrea írta:A keresztnevek alapján akár még futballista is lehet.messideco írta:Thiago Lionel Andres Messi! , leo messi son[/i]Nem bízza a véletlenre az öreg Messi.
Számomra amúgy érdekes, h nagyon kevés apa-fia lett ismert labdarúgó, legalábbis aki mondjuk európai top 10 bajnokság első osztályában játszott. Most hirtelen csak Cruyff és fia jut eszembe.
A keresztnevek alapján akár még futballista is lehet.messideco írta:Thiago Lionel Andres Messi! , leo messi son[/i]
45 meccsshutterisland írta:hány gólnál jár a 2012-es naptári évben ? meglehet a 100 ?
Dinhoozsimiki írta:Kb odáig jutottunk,hogy a jelenlegi legjobb szabadrúgáslövővé (is) kinőtte magát. fél-1 éve már nálam az.
Régebben jobban képben voltam,hogy úgy ánblokk kik a mesterek ebben, pl Juninho,Beckhem,stb, jelenleg Messi, CR ( bár utóbbinál szerintem évek óta tragikus ez, még a M.U.nál voltak bődületes góljai,de azóta...örülök ha odaáll) Pirlo, és még kik?
2 góljának örülök, kellettek ezek már, kíváncsi vok Falcao,meg RvP meddig tartja a lépést a Messi-CR duóval, szerintem kb 16-18 gólig talán, utána elhúznak Leoék. Remélem inkább csak Leo
Én arra gondoltam, hogy valószínűleg azért volt frászban, hogy nehogy valami baj történjen az érkezéséig. Persze most is lesz majd dolga bőven, de szerintem ez már nem idegességet okoz majd, hanem örömöt.Primitive írta:Nem szeretnék Beléd kötni, de ha idáig megoszlott a figyelme, akkor most, hogy megérkezett a kis jövevény, elvileg még jobban figyelmesnek kellene lennie, nemde?!Egyébként nem hiszem,hogy a krapek negatív hatással lesz, sőőőt...
Bízom benne, hogy ez az örömteli hír még motiváltabbá teszi Messit a vasárnapi rangadó előtt. Remélem, hogy legalább 3x fogja a szájába tenni a hüvelykujját a meccsen!![]()
Nem szeretnék Beléd kötni, de ha idáig megoszlott a figyelme, akkor most, hogy megérkezett a kis jövevény, elvileg még jobban figyelmesnek kellene lennie, nemde?!Messidona10 írta:Meggyőződésem, hogy azért volt az utóbbi időben ilyen stresszes, mert lassan apa lesz. Most az is lett, megszületett a fia. Szerintem fel fog szabadulni, természetes, hogy egy kicsit megoszlott a figyelme eddig, de most ennek vége lehet. Remélem, hogy most már tud majd összpontosítani.
Ja, és persze gratula a kiskrapekhoz!
Meg Fontás.Mezner2 írta:Más: a csapatkapitányi rangsorban már csak a Puyol-Xavi-Ini-Valdes kvartett van előtte???
Mezőnyben szerintem óriásit játszott,nem volt ritka,hogy a saját térfelén szerelt,hihetetlen alázattal játszott,a két zsugájával meg ismét kivette a részét a meccs eldöntéséből,engem a legkevésbé sem érdekel,ha nem lő gólt (amíg megteszik helyette mások) de ezt a Messit,már nagyon régóta hiányoltam,végre nem sétálgatott,hanem küzdött mint disznó a jégen,isten tartsa meg ezt a jó szokását,és akkor a gólok is jönni fognak,szerintem jól játszott Leo.Lionel85 írta:Szürke szamár volt a ködben, de persze mindenkinek lehetnek gyengébb meccsei, most ez az volt neki. Botíaékkal nagyott küzdött, nagyon figyeltek rá. Remélem a Real ellen jobb lesz!
hát azért két gólpasszt csak kiosztottLionel85 írta:Szürke szamár volt a ködben, de persze mindenkinek lehetnek gyengébb meccsei, most ez az volt neki. Botíaékkal nagyott küzdött, nagyon figyeltek rá. Remélem a Real ellen jobb lesz!