csababarca írta:Pl a felsoroltakból (szerintem) Lajos lő a legkevesebbszer 16on kívülről, vagy akár 11 méteren kívülről is. Ha csak és kizárólag a kapus elleni egy-egyeket lehetne mérni, úgy gondolom sokkal rosszabb lenne az aránya.
Nyilván nem ad tiszta képet ez a stat sem, de pl Lewa szerintem a jó időszaka ellenére is gyengébb befejező a mi Lajosunknál, ahogy nézem a München meccseket rengeteg tiszta ziccert ront. Cavani is, Benzema is az utóbbi időben. Csak ez nekünk ugye nem tűnik fel, mert a gólokat látjuk csak tőlük, de nem hiszem, hogy Suárez a többieknél lényegesen gyengébb lenne összességében.
Amúgy van kép a 16-oson kívüli lövésekről is, nem a legrosszabb Suárez, de valóban az alsó harmad tagja - nyilván ez sem teljesen tiszta kép.
Twitteren szoktam amúgy látni olyan statot, amit te írsz, hogy "Clear Cut Chanches"-t mennyit rontanak, abban szerintem is élmezőnyben lenne - bár Lewa biztos előzné, Cavani és talán Aubameyang is szerintem. Ha érdekel, akkor majd beírom, ha összefutok vele.
csababarca írta:Nekem az "szúrja" a szemem, hogy könnyű ziccereket ront, tényleg kicsit odakoncentrálni simán lehetne 30+ bajnoki gólja már most, nekünk meg több hajszálunk és hosszabb körmeink, ha csak a tiszta helyzeteit berugdosná 2 méterről.
Ezzel meg én is egyetértek. Nyilván lehet mondani, hogy tökéletes csatár nincs, és Luis ilyen, de engem is idegesít ez attól még..