2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért ez a cél szerinted?Egy elnökjelölt lenyilatkozza korteskedésként, nosztalgikus gondolatait a jövő Barcájáról?MatyiG írta:Egyértelműen az a cél szerintem, hogy Xavi jön 2021-ben, addig meg kihúzzuk EV-vel.
Sajnos a Bilbao elleni meccs az kritikán aluli volt, viszont a Realt meg rendesen elvertük, igaz ott is voltak meleg pillanatok. De a többi csapat se játszik jobb focit.LG írta:
Nem Pep-féle focit várok, de hogy egy Bilbao ellen nincs gólhelyzetünk, ellenünk viszont bérmelyik kiscsapat eljut idén min. ziccerekig, az azért túlzás.
Nem Pep-féle focit várok, de hogy egy Bilbao ellen nincs gólhelyzetünk, ellenünk viszont bérmelyik kiscsapat eljut idén min. ziccerekig, az azért túlzás.Kovbal88 írta:Talán neki is vannak főnökei, akik mondjuk beleszólnak a munkájába és nem mindent osztanak meg a szurkolókkal.aszim írta:Üdv mindenkinek! Újonc vagyok itt. 2 kérdésem van, hátha valaki tudja a választ. 1. Valv miért nem köszöni meg a lecserélt játékosnak a harcot? Áll a helyén mint az a lakodalomban. Nagyon visszatetsző!!! 2. Mit lát meccsek óta Suarezben ? Itt van Boateng, ennyit produkálna Lajos meg kipihenhetné a fáradalmait.
Egyébként nem biztos, hogy benne van a hiba, lehet ez a keret már nem alkalmas a Pep-féle játékra, ami amúgy nem csoda és mégis ezt várjuk el tőle.
A tavalyi éve nagyon szép lett volna, ha nem kapunk ki a végén. Idén pedig egy hónap múlva okosabbak leszünk, hogy hova tart a csapat.
Pep szerződése akkor jár leMatyiG írta:Egyértelműen az a cél szerintem, hogy Xavi jön 2021-ben, addig meg kihúzzuk EV-vel.
Na igen, ez az, ami aggasztó. Ha nem nyerünk semmit év égén, akkor azt kb. csak az Ő nyakába lehetne varrni.MatyiG írta: Nemrég Bartomeu azt nyilatkozta, ha nem nyerünk semmi év végén, akkor is szeretné, ha maradna EV.
Végső esetben van egy olyan megoldás is, h jobban játszik, mint eddig.PCsabi írta:Közben Coutinho elkezdte nézni a lakásokat Münchenben/Torinoban/Manchesterben/Londonban.
Nemrég Bartomeu azt nyilatkozta, ha nem nyerünk semmi év végén, akkor is szeretné, ha maradna EV.csababarca írta:Ettől függetlenül nem biztos, hogy kitölti.
ha idén nem nyerünk semmit, akkor repülni fog.
Talán neki is vannak főnökei, akik mondjuk beleszólnak a munkájába és nem mindent osztanak meg a szurkolókkal.aszim írta:Üdv mindenkinek! Újonc vagyok itt. 2 kérdésem van, hátha valaki tudja a választ. 1. Valv miért nem köszöni meg a lecserélt játékosnak a harcot? Áll a helyén mint az a lakodalomban. Nagyon visszatetsző!!! 2. Mit lát meccsek óta Suarezben ? Itt van Boateng, ennyit produkálna Lajos meg kipihenhetné a fáradalmait.
Azért ha 4 meccsen semmit nem csinál, felbottlik a labdában, állandóan lesen sétálgat, nem bir visszamenni, ezzel a gyorsabb játékot lenullázza már kínomban is kipróbáltam volna az újoncot. Érdekes lenne Boatenget látni a pályán, amikor Messi és Dembele is ott van !LG írta:Suarez korábban már nem egy meccset döntött el a végén, amelyeken amúgy rendkívül gyengén játszott. Boateng meg nem is igazi csatár és kiégett, ő szerintem csak abszolút vészmegoldás.aszim írta:2. Mit lát meccsek óta Suarezben ? Itt van Boateng, ennyit produkálna Lajos meg kipihenhetné a fáradalmait.
Nem tudom, de ez már nekem is régóta feltűnt. A másodedző (vagy nem tudom ki az öreg fószer) viszont mostanában pacsizik, de Valverde semmi, 0 szemkontaktus.aszim írta: 1. Valv miért nem köszöni meg a lecserélt játékosnak a harcot? Áll a helyén mint az a lakodalomban. Nagyon visszatetsző!!!
Suarez korábban már nem egy meccset döntött el a végén, amelyeken amúgy rendkívül gyengén játszott. Boateng meg nem is igazi csatár és kiégett, ő szerintem csak abszolút vészmegoldás.aszim írta:2. Mit lát meccsek óta Suarezben ? Itt van Boateng, ennyit produkálna Lajos meg kipihenhetné a fáradalmait.