Jó írás, bár tőle mást nem is várok.Game90 írta:Tökéletes:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Szaniszlo ... _legjobbja

Mennyi kellemes... khmm, akarom mondani szörnyű pillanatot köszönhettünk neki itt a fórumon.

Jó írás, bár tőle mást nem is várok.Game90 írta:Tökéletes:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Szaniszlo ... _legjobbja
39 v. 40ozsimiki írta: Így tartotta a lépést CR-el, 32-30 az állás jelenleg a portugál javára. Összetettben természetesen Leo vezet, azt hiszem 50.gólja volt a 2.Cr mennyinél is tart? 45?
Viszont ma Ricsi a közvetítés alatt ha nem mondta el 5x, hogy azért Messi sem lenne ilyen a csapat nélkül, akkor egyszer sem.kanty írta:Igazán újat nem mondott Szaniszló, de korrekt cikk. Nem nyalta túlságosan az argentint, de le sem húzta. Ami még pozitívum, h nem hozta fel a Messi-Ronaldo összehasonlítást.
3:51-től Cuenca úgy fut mint egy igazi kislányS.Agüero írta:Lionel Messi ● All 48 Goals So Far ● 2011-2012
Ezeket a gifeket nem lehetne máshova belinkelni? Telefonról is sokat olvasom a fórumot, de totál belassítja és az adatforgalmam is megölte, így, hogy beraktál ide 6ot, plusz akármilyen játékos topicjába megyek, mindenhol ezek fogadnak...Deus írta:![]()
Azért ez mondjuk szerintem már durva szintje a szurkolásnakshutterisland írta:
hát ez így, hogy LM10, valami dizjájnos betűtípussal, árnyékolással, vagy ilyesmi...csak ha igényeset akarok, akkor bele kell nyúlni kicsit a pénztárcába, szóval tavaszig jegelve lesz valószínűleg.
pedig már azóta tervezem, mióta bebólintotta a bl döntőben
Igazán nincs mit! Igen ez az én listámon is rajta van..ronaldinho89 írta:Köszi a feltöltést mrMimo, nagyon jó kis videó. végig is néztem. jajj csak agyja az isten hogy láthassam Messi-t egyszer élőben egy Barca meccsen, egy full Camp Nou-ban.
Pedig meglesz a 60 gól simán (ha nem sérül meg) 13 bajnoki 1 spanyol kupa döntő és még legalább 2 bl meccs. ez 16 meccs. Elképzelhetetlennek tartom hogy 16 meccsen ne lőjön 12 góltGareth Tello írta:Tényleg hihetetlen, mit játszik idén (is) a Bolha.![]()
42 meccs, 48 gól, 21 gólpassz!![]()
Durva lenne, ha szezon végére meglenne a 60 gól. Bár ha így folytatja... Még a 70 sem elképzelhetetlen.
A videó alatt, az első komment életveszélyes.
Csak Magne B6 volt mert idegrendszeri problémákkal küzd .Pavel írta:A marslakókat kihagytad.sjd írta:dopping, dopping! UEFA, Unicef, Villar, NATO, NASA!!!
Én ilyet majd visszavonulása után mondanék, mert még aktív futballista, csak 25 éves lesz. Merész kijelentés még mindig.leomessi7 írta:Nem kétség,hogy a valaha volt legjobb játékos a foci történetében az Lionel Messi! Azzal a precizitással és tudással amivel ő rendelkezik egyszerűen elképesztő!Öröm látni, ahogy a labdát vezeti...