Ronaldinho Gaúcho #4
No comm....:'(
miatta szerettem meg 4-5 éve a barcát, és miatta mentem vissza focizni, amit azóta is imádok. Nem értem ezt az embert, akinek ekkora tehetség van a birrtokában hogy hogy nem képes dolgozni a sikerért.
miatta szerettem meg 4-5 éve a barcát, és miatta mentem vissza focizni, amit azóta is imádok. Nem értem ezt az embert, akinek ekkora tehetség van a birrtokában hogy hogy nem képes dolgozni a sikerért.
- Titinho
- Director del Fútbol
Ronnie-t megint elkapták... 
KATT IDE A VIDEÓHOZ!
A hétvégi Atalanta elleni meccs után ismét bevetette magát Ronaldinho az éjszakába. Vasárnap egy Bergamoi szórakozóhelyen kapták lencsevégre, ahol nem kevés alkohol (sör) elfogyasztása mellett hajnalig mulatott.
Ezt már a Milan sem nézi jó szemmel és úgy néz ki, hogy megbüntetik a brazilt sportszerűtlen viselkedés miatt.
Hasonló forgatókönyvet jósolok neki, mint Adrianonak.
Hazautazik, nem jön vissza, leszerződik a Corinthianshoz, ott majd jól megy neki, majd fél évre rá bevallja, hogy részegen járt még edzésre is (lsd. Adriano).
Ennyi lesz egy ex-példakép karrierje!

KATT IDE A VIDEÓHOZ!
A hétvégi Atalanta elleni meccs után ismét bevetette magát Ronaldinho az éjszakába. Vasárnap egy Bergamoi szórakozóhelyen kapták lencsevégre, ahol nem kevés alkohol (sör) elfogyasztása mellett hajnalig mulatott.
Ezt már a Milan sem nézi jó szemmel és úgy néz ki, hogy megbüntetik a brazilt sportszerűtlen viselkedés miatt.
Hasonló forgatókönyvet jósolok neki, mint Adrianonak.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
A videó önmagáért beszél, ha megnézzük a régi és az új szátokat egyik se tudod így varázsolni persze nagyon nagy nevek vannak mögötte és előtte de azért vajuk be, hogy nagyon kevesen tudják utána csinálni, az is igaz, hogy elég hamar eltűnt az élről, ez valószínűleg az akkori edzőnek lehetett köszönni (ezzel is vitáznék, hogy csak magának köszönhette ezt). Osztom a véleményt, hogy mát nincs tűz és szenvedély a játékában, de a Clubot is meglehet érteni, Ronaldinhonak nem ment a játék ebben az időben és csak így lehet jól kiszállni a dologból, hogy akkor annyi euróért adták el a Barcelona jól járt vele, de hogy a Milán mire fog az nem tudni, nem játszik jól és ha valaki olvas újságot akkor azt is észrevehette, hogy tervezi a visszavonulását, ahogy lejár a szerződése a MIlánnál... nagy legenda biztos, mert gondoljunk csak bele ha látunk valakit jól focizni azt mondjuk te ez tiszta Ronaldinho
szóval egy nagy játékosról beszélünk és sosem felejtjük el, hogy mit tett a Katalán csapatért!
Hajrá Barcelona!!!

Hajrá Barcelona!!!
Az örök kedvencem marad az idők végezetéig. Csillaga rövid ideig ragyogott, de az a csillag fényesebben ragyogott mint bárki másé. Legalább is engem nagyon elvakított a ragyogása.Másoknak biztosan nem ő a kedvenc de nekem ő a NUMBER 1. Ő miatta szerettem meg a Barcát.
Ő miatta szerettem meg a vöröset és a kéket. Egy egészen újfajta felfogást hozott magával a játékba. Volt idő amikor nagyon kiábrándultam a fociból. Egyszerűen elegem lett belőle. Erre jött ez a Playstationfiguramozgású gyerek aki mutatott valami újat.
Joga Bonito....
Ő miatta szerettem meg a vöröset és a kéket. Egy egészen újfajta felfogást hozott magával a játékba. Volt idő amikor nagyon kiábrándultam a fociból. Egyszerűen elegem lett belőle. Erre jött ez a Playstationfiguramozgású gyerek aki mutatott valami újat.
Joga Bonito....
Ronaldinhon nem segit már az sem, ha vissza megy Braziliába.
Max a lelkének tenne jót, de az egy vágyálom csak, h majd ott visszanyeri a formáját és visszatér Europába és ismét a régi lesz.
A legnagyobb kedvencem és az is marad, de Őt már csak szenvedni fogjuk látni.
Nincs meg benne az akarterő, h újra a legjobb legyen és motiváció nélkül lehetetlen bármit és magas szintem csinálni.
Csak magának köszönheti.

Max a lelkének tenne jót, de az egy vágyálom csak, h majd ott visszanyeri a formáját és visszatér Europába és ismét a régi lesz.
A legnagyobb kedvencem és az is marad, de Őt már csak szenvedni fogjuk látni.
Nincs meg benne az akarterő, h újra a legjobb legyen és motiváció nélkül lehetetlen bármit és magas szintem csinálni.
Csak magának köszönheti.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Ebben a korban még világklasszis szinten KELLENE futbalozni, a Braziliába való visszatérés az önbizalomnak jót tehet, de Európa, és ezen belül Olaszország védői reggelire megeszik a hajdani kedvencet.matyi02 írta:Szerintem jó lenne ha vissza térne Brazíliába.
Jót tenne neki is (szentem)
Am 1980.márc.21. Szóval 29éves.

Braziliában még egy ideig lehetne sütkérezni, annyira talán még rendben van a fizikum, de, ha a hozzáállás változatlan marad Európa esélytelen!
Az előbb egy hozzászólásban Adriano is szóba került, egyenlőre úgy tűnik neki is talán jót tett a visszatérés, de azért Vele várjunk még egy hangyányit. Az Ő hozzáállása is példaértékű, de ellenkező előjellel! Ha van valaki akit ki nem állhatok, az Ő. Lehet, hogy van, aki szereti, de ilyen senkiházi focista, aki talán egy jó évet produkált az Interben, mi a fészkes fr..cot képzel magáról. Annak ellenére, hogy Dinho is hasonlóan készül manapság, Adriano se neki sem a Fenomeno-nak nem köthetné be a cipőjét! Bocsi, de rühellem!!!

- Danka00792
- Director del Fútbol
Hát ebben azért én már nem biznék... annyiszor hallottam már itt is, meg mindenhol, hogy "ha ismét formába lendül"....Barcaman14 írta:Egy bő egy évet ha lehúzna brazil földön akkor még vissza is térhetne Európába, ha ismét formába lendül.
Nem fog ö már gyönyörködtetni minket (sajnos), maximum youtuben.

Akár már vissza is vonulhatna... nagyot nöne a szememben, ha megtenné.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... at-2001040
Azért az ütős lenne
Egy Ronaldo-Ronaldinho duó
Végül is a Fenoménnak és Adrianonak is bejött az, hogy visszatértek Brazíliába. Miért ne jönne be Roninak is. Jelenleg harminc esztendős (javítsatok ki ha tévedek
)Egy bő egy évet ha lehúzna brazil földön akkor még vissza is térhetne Európába, ha ismét formába lendül. Bár Ronaldinho esetében már sokszor álmodoztunk.
Mindenesetre óriási csalódás lenne ha már visszavonulna.
Azért az ütős lenne

Mindenesetre óriási csalódás lenne ha már visszavonulna.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Így igaz. Itt egy valakinek kéne sajnálnia, az pedig Dinho maga. Márpedig ő évek óta nem szedi össze magát. Azzal meg neki is tisztában kell lennie, h az idő megy, ő sem lesz fiatalabb, szóval vagy most, vagy soha. És ő a sohára voksol(t), tetszik, nem tetszik, ezt el kell fogadni, az ő élete.MQuC írta:Eléggé kár keseregni a múlton. Azzal nem lesz jobb senkinek ,hogy 8-szor újra elmondja mindenki, hogy mekkora császár volt. Most már nem az. Ő is egy ember, aki lejáratta magát. Előfordul. Össze keresett már (sajnos) annyi pénzt, hogy élete végéig ne kelljen semmit csinálnia. Belőle is jól megéltek azok, akik hagyták lesüllyedni.... Lehet sajnálni, csak nem megyünk sokra vele.
Jah, és még BCN-ban azt nyilatkozta, h ő nem drogozik, mint Maradona (úh mindenki befoghatja)...háááát, ez is egy szempont...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Eléggé kár keseregni a múlton. Azzal nem lesz jobb senkinek ,hogy 8-szor újra elmondja mindenki, hogy mekkora császár volt. Most már nem az. Ő is egy ember, aki lejáratta magát. Előfordul. Össze keresett már (sajnos) annyi pénzt, hogy élete végéig ne kelljen semmit csinálnia. Belőle is jól megéltek azok, akik hagyták lesüllyedni.... Lehet sajnálni, csak nem megyünk sokra vele.

azért az durva lenne, ha tényleg visszavonulna, mint ahogy a tegnapi sport írta!ennyire kiégett volna pár év alatt??? mintha a space jam 2. részét nézném és most dinho tudását szívták volna el a földönkívüliek....
valakinek fel kellene pofozni, hogy térjen már magához, mert nem hiszem, hogy elfelejtett varázsolni, mert az az volt, amit ő művelt fénykorában!
http://www.youtube.com/watch?v=b3HNX3JIS_o&feature=fvst
hova lett ez az ember!?
valakinek fel kellene pofozni, hogy térjen már magához, mert nem hiszem, hogy elfelejtett varázsolni, mert az az volt, amit ő művelt fénykorában!
http://www.youtube.com/watch?v=b3HNX3JIS_o&feature=fvst
hova lett ez az ember!?

-
- Entrenador del Barça
Nem, én is röhögök. A lovat nem lehet összehasonlitani a kutyával pedig sok a közös. Fül.farok,láb stb. R10 leépitette magát, szinte tudatosan, ugy kell neki, a multból senki nem élhet meg. Azt sem értem miért kell CR.-el hasonlitani. Más stilus és egyébbként azt godolom CR.-nek is lesznek gyengébb idöszakai, de emberileg erősebb és sokáig talpon marad. Az igazán nagyk olyanok mint Figó volt, még akkor is ha itt hagyott minket.
Fecó
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Szerintem ez még mindig megvan benne, viszont, ami hiányzik a játékából az a KONDÍCIÓ és az ALÁZAT! Sajnos!palesz77 írta: Összegezve: Ronaldinho azért volt kiemelkedő és lesz számomra legenda, mert minden meccsen 100%-ig a szórakoztatásra ment. Ehhez több embernek is megvan a képessége véleményem szerint, vagy legalább hasonlóra, de mégsem csinálják. Ők nem mosolyognak minden szép megmozdulásukon, nem örülnek úgy, mint egy gyerek egy szép gólnak. És ezért is ő volt a csoda! Mert szerintem ő az a focista, aki leginkább szerelmes volt a fociba.
Remélem érthető vagyok. Dinhoban a tudás mellett a"szerelem" is jelen volt. Nem azt mondom, hogy Messi és Ronaldo nem szeretik a focit, de nem olyan szinten, mint anno Dinho. És ezért emelkedett ő ki akkoriban a mosolyával és a Joga bonitóval... És ez hiányzik mamár a játékából

A mai futball alapkövetelménye a 110 %-os kondíció, ha ebből csak 85-90 van meg, vagy esetleg még kevesebb, akkor a varázslat egy-két szabadrúgásra, passzra korlátozódik. Ezzel pedig, főleg az olasz bajnokságban már nem lehetsz próféta!
Régen egyedül képes volt eldönteni egy mérkőzést, erős volt, mint egy bivaly, ma árnyéka Önmagának és erről csak Ő tehet.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Csak én nevetek az utóbbi pár hszen?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Amúgy háttal Drogba is passzolt már pontosan, Ronaldo fenékkel is, de ezt haggyukkanty írta:Én nem értek egyet veled.
Ronaldinho lábában sokkal több van, mint Ronaldoéban.
A kettő nem egy szint.
Ahogy irtad is Ronaldo repertuálja szegényes R10-hez képest.
Ronaldinho képes volt háttal passzolni, passz, h oda sem néz, erre Ronaldo nem képes. Mondom ezt úgy, h Ronaldot komplettebb játékosnak tartom.
Sajnos Ronaldinhoról már csak múlt időben lehet beszélni.
De ezt hagyom is mert már tudhatjátok a véleményemet erről.

Összegezve: Ronaldinho azért volt kiemelkedő és lesz számomra legenda, mert minden meccsen 100%-ig a szórakoztatásra ment. Ehhez több embernek is megvan a képessége véleményem szerint, vagy legalább hasonlóra, de mégsem csinálják. Ők nem mosolyognak minden szép megmozdulásukon, nem örülnek úgy, mint egy gyerek egy szép gólnak. És ezért is ő volt a csoda! Mert szerintem ő az a focista, aki leginkább szerelmes volt a fociba.
Remélem érthető vagyok. Dinhoban a tudás mellett a"szerelem" is jelen volt. Nem azt mondom, hogy Messi és Ronaldo nem szeretik a focit, de nem olyan szinten, mint anno Dinho. És ezért emelkedett ő ki akkoriban a mosolyával és a Joga bonitóval... És ez hiányzik mamár a játékából

Én nem értek egyet veled.palesz77 írta:
De a kiemelt résszel nem értek egyet. Ronaldo hasonló trükkmester, nem kéne szégyenkezni Dinho előtt. Annyi köztük a különbség, hogy Dinho nem csinált annyi biciklit, és váltzatosabb volt trükkök terén. De régebben Ronaldo is csinált flip-falpot, még külsővel is... Szóval azért ez erős szerintem, csak mára megvan neki a bevált stílus. (biciklicsel meg sarokkal a háta mögött. kb ennyi)
Ronaldinho lábában sokkal több van, mint Ronaldoéban.
A kettő nem egy szint.
Ahogy irtad is Ronaldo repertuálja szegényes R10-hez képest.
Ronaldinho képes volt háttal passzolni, passz, h oda sem néz, erre Ronaldo nem képes. Mondom ezt úgy, h Ronaldot komplettebb játékosnak tartom.
Sajnos Ronaldinhoról már csak múlt időben lehet beszélni.
De ezt hagyom is mert már tudhatjátok a véleményemet erről.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Abban egyetértünk, hogy ő megállná a helyét freestyle fociban is(ami nem tudom pontosan melyik, amikor halálra szivatják egymást kispályán - nem a futsal - vagy amikor dekázgatnak és trükköznek. De mindkettőben megállná - megállta volna - a helyét). Számomra is egy zseni, sajnos csak pár meccsen láttam csillogni - kb 3 hónapon át - mert "későn" lettem Barcadrukker. De neki is nagy köze van hozzá, hogy ez lett a kedvenc csapatom. Egy zseni volt, - mamár csak szimplán zseni lehetne, ha valami megváltozna, és én már tényleg nem tudom mi. szerintem ez fejben dől(t) el - egyedül a védekezésben nem nyújtott világklasszist, amúgy mindenben. És ahogy tavaly nyáron láttam BarcaTV-n meccsét, megint megértettem, miért is istenítik még mindig. Azok a trükkök teljesen hasznosak voltak! Az, hogy látványos, még ráadás is, de szerintem mindenki jobban tetszik egy sarokpassz pontosan, mint egy sima passz pontosan szerintemRonaldinho0408 írta: ja és még valami. próbálom megmagyarázni magamnak hogy miért ennyire csak ő a kedvencem. és szerintem van egy fontos dolog ami a profi labdarúgásban talán nem is annyira fontos és talán épp ezért rajta kívül talán senkiről nem mondható el: Ő a freestyle fociban is megállná a helyét épp úgy mint a profi labdarúgásban és ő csinált olyan mozdulatokat amikért igazán az ember kedvence lehet valaki. Messitől Kkátó C.Ronaldotól nem látni ilyeneket...

De a kiemelt résszel nem értek egyet. Ronaldo hasonló trükkmester, nem kéne szégyenkezni Dinho előtt. Annyi köztük a különbség, hogy Dinho nem csinált annyi biciklit, és váltzatosabb volt trükkök terén. De régebben Ronaldo is csinált flip-falpot, még külsővel is... Szóval azért ez erős szerintem, csak mára megvan neki a bevált stílus. (biciklicsel meg sarokkal a háta mögött. kb ennyi

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem is biztos, hogy olyan rossz ötlet lenne ez a visszavonulás részéről. Akik szerették, szeretik azoknak csak csalódást okoz állandóan. Mára úgy is csak a pózolás és magamutogatás maradt meg neki a hírnévből kifolyólag. Nem érné meg neki sem ha ezt a hírnevet amiből élete további részében élni fog tovább rontsa.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Háát.. nagyon fájó, nagyon, ilyen cikkeket olvasni róla, hogy a visszavonulásán gondolkozik. Elképesztő hová lett. Nézve a videókat róla, a cseleket, a gólokat, mostani önmagát tekintve lehetetlen, hogy újra varázsoljon.
Én nagyon sajnálom, hogy eddig "lezuhant", előtte hevert az egész világ, most pedig azt olvasni, visszavonulásán gondolkozik, és nem azért mert "öreg".. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Egyetértek veled. Ronaldinho amikor a csúcson volt akkor nem hátráltatta a játékot. Nem volt túl sok a csel, mindig jókor szabadult a labdától.Bányász írta:
Valahogy nem éreztem azt,h pl a csapat kárára volt azzal amikor háttal passzolt...cselezni meg mindig úgy cselezett,h előre is jutott azzal a csellel...a jobbra nézek balra adom passzokról meg nem is beszélek mert azoknak a nagy része is hajszál pontos volt.
Amikor már nem ment neki annyira a játék akkor már tényleg volt rá példa, h miatta lassúlt le a csapat játéka. Túl sokat akart és ez által, ha nem jöttek be a trükkök a játéka görcsössé vált.
DE azt senki se gondolja, h ez az ember elfelejtett volna focizni. Ma is benne van a lábában az, mint 4-5 éve. A gond az, h fizikálisan megeszik. Hiába csinálja meg a cselt, ha a védő be áll eléje.

Az izomzata is megváltozott. Dinho fénykorában egy szálkás játékos volt. Most sokkal több rajta az izom

Sajnálom, h ez lett vele, de magának köszönheti.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Valamiért úgy érzem,h ellentmondasz magadnak.

Szerintem pontosan azért volt jó és egyedi mert a "majomkodásával" együtt is hasznos tudott lenni.Nem nagyon emlékszem olyanra(még a csúcsidőkből),h bármikor is hátrányt jelentett volna,h megcsinált egy cselt vagy valami hasonlót.
Valahogy nem éreztem azt,h pl a csapat kárára volt azzal amikor háttal passzolt...cselezni meg mindig úgy cselezett,h előre is jutott azzal a csellel...a jobbra nézek balra adom passzokról meg nem is beszélek mert azoknak a nagy része is hajszál pontos volt.
ez a szamba foci amit ő képviselt mindenre jó csak arra nem hogy hasznossá tegye vele a játékot.
Most akkor hasznos volt vagy hasztalan?sokat köszönhetünk neki!

Szerintem pontosan azért volt jó és egyedi mert a "majomkodásával" együtt is hasznos tudott lenni.Nem nagyon emlékszem olyanra(még a csúcsidőkből),h bármikor is hátrányt jelentett volna,h megcsinált egy cselt vagy valami hasonlót.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
én nem voltam oda érte soha túlzottan...pont azért mert amiben ő volt egyedi az szerintem felesleges "majomkodás", ez a szamba foci amit ő képviselt mindenre jó csak arra nem hogy hasznossá tegye vele a játékot. Nézzük pl Yayat, vagy Messit, sokkal jobb nézni ahogy ők megindulnak egy testcsellel vagy nagy lendülettel amivel elkezdenek cikázni az ellen közt. C.Ronival is pont ez a baj, össze vissza cselezget, majd elesik, ez lenne a szép játék!?
ez most úgy tűnhet mintha utálnám Ronit, de azért nincs így, sokat köszönhetünk neki!:)
ez most úgy tűnhet mintha utálnám Ronit, de azért nincs így, sokat köszönhetünk neki!:)
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!